{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

foto : unsplash / Zoritsa Valova      Jupiter on sinu märgi...

foto : unsplash / Zoritsa Valova

 

 

 Jupiter on sinu märgis ja toob sulle ikka veel head õnne ligi. Planeetide seis on väga hea, vii kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu. Marss ei ole enam retrograadis ja saadab sulle samuti head energiat. 


Armastus

Kodune õhkkond peaks olema hea tänu Veenusele, mis on võtnud sind oma kaitsva tiiva alla. Sa tunned suuremat lähedust oma kaaslase vastu ja mõistad teda ilma sõnadetagi. Kui sa oled vallaline, siis oled sa võimeline ükskõik kelle südant võitma aga pea meeles, et sa ei hakkaks liiga palju mängima teiste inimeste tunnetega.

 

 


Töö

Mõned raskused ja probleemid võivad tekkida, millega sa ei osanud arvestada. Katsu kohaneda iga olukorraga võimalikult hästi ja hoia pead püsti. Ära muutu liiga pessimistlikuks.


Tervis

Isegi, kui viimastel päevadel pole su enesetunne olnud kõige parem, võib armastus täna anda sulle tiivad ja teha su meele rõõmsaks.


Raha

Võib juhtuda, et tänase päeva jooksul saad sa suurema summa raha. Vaata ainult, et sa kõike kohe ära ei kuluta vaid paned oma raha kasvama.

 

 


Pere

Planeetide seis on väga hea. Saturn soovitab sul hoolitseda paremini oma lähedaste eest.


Suhted

Mõned uued kohtumised võivad aset leida, sa võid saada uusi tuttavaid juurde, samuti on võimalik, et mõned sõbrad, keda sa pole ammu näinud, annavad täna endast elumärki.


Väike nõuanne: ole järeleandlikum ja mõistvam

Kommentaare ei ole