{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpioni tähemärgi esindajaid on ees ootamas suured muutused sellel aastal

foto : unsplash / Rafael Barquero     Taevalaotuses liiguva...

foto : unsplash / Rafael Barquero

 

 

Taevalaotuses liiguvad tähed ikka oma rada pidi ka sellel algaval aastal, mis tõotab tulla üsna sündmusterohke. Planeedid aitavad näha, milline saab olema see astroloogiline aasta, et panna oma vaim paremini valmis. Kõiki Skorpioni tähemärgi esindajaid on ees ootamas aga muutuseid täis aasta. 

 

Millised on Skorpionid? 

Skorpione ei saada just kõige parem kuulsus. Mille pärast hõljub nende ümber aga see salapärane ja müstiline aura? Kõigepealt võib asi olla sellest, et Skorpion sümboliseerib üsna ohtlikku looma ja ilmselt selle tõttu kujutaksegi ette, et Skorpion võib olla halbade kavatsustega, kes ei kõhkle vajadusel salvamast. Teisest küljest on seotud Skorpioni planeet elu müstilise ja salapärase küljega, isegi surmaga ja ka see on andnud alust kuulujuttude tekkimiseks. Ent kõik need, kes Skorpioneid tunnevad teavad, et tegemist on ainult oletustega, millel pole tõepõhja all. Ainult ühte asja ei saa keegi eitada ja see on see, et Skorpionid on tulised ja teevad kõike ihu ja hingega. See võib olla väga hea... või väga halb. 

 

 

Seega saad sa isegi aru, et kui sul on Skorpioni tähtkujus sündinud sõber, on sul parim liitlane, kes olla saab. Kui aga ühel või teisel põhjusel peaksid sa talle pettumust valmistama, teda reetma või talle haiget tegema, võid sa kindel olla, et sul on olemas halastamatu verivaenlane. Ta ei tee midagi poolikult. Ta on väga tundlik, sest ta kuulub veemärkide alla. Erinevalt Vähist ja Kaladest ründab Skorpion ka siis, kui ta tunneb, et teda rünnatakse. Ta ei hakka ohvrit mängima, sest Skorpionit valitsevad üheaegselt nii Marss kui Pluuto. Seega on võitlusvaim tal juba veres. Armastuses on ta äärmuslik ja tugeva omanditundega. Kui ta on armunud, hakkab kogu tema maailm keerlema ümber ihalduse objekti. Seega võta teadmiseks, et kui sa ei ole nõus järeleandmisi tegema, siis on parem see kohe alguses selgeks teha. Sa ei taha ju ta südant murda, ega ju? 

 

 

 

2023. aasta Skorpionitele

Meil on häid uudiseid Skorpionitele. Kõigepealt leiab üks ilus astroloogiline sündmus sellel aastal aset. Õnne ja külluse planeet Jupiter siseneb Sõnni märki 16. mail. See toob kõikidele Skorpionitele kaasa suurt õnne nii armastuses, kui rahaasjades. Sellel aastal kohtub Skorpion kõikide märkide järgi suure armastusega ent see aasta on soodne ka selleks, et leida endale koostööpartnereid. Kõik peaks minema hästi sellel aastal. Kui Skorpion igatseb abiellumise ja pere loomise järele, siis avanevad selleks kõik võimalused.

Skorpioni planeet Pluuto siseneb 23. märtsil Veevalaja märki. Veevalaja tähtkujus olles jääb Pluuto Skorpioni neljandasse astroloogilisse majja ehk siis perekonna majja. Kuna Pluuto on Skorpioni planeet, on tema mõju tugevam. Seega peaks 2023. aasta tooma suuremaid muutusi kaasas Skorpionite pereellu. 


2023. aasta toob kaasa muutusi

Saturn jõuab Kalade märki 7. märtsil ja toob muutusi Skorpioni senistesse eluviisidesse. Üks suuremat sorti muutus on ees ootamas, võib-olla on tegemist lapse sünniga. See võib olla seotud ka ühe projektiga, mis võtab suurema osa ajast või ulatuslikemate remonditöödega. Ilmselt ei ole need muutused kõige kergemad ja lihtsamad. Skorpionit on ees ootamas uued kohustused ja uus vastutusekoorem ning palju muutusi sellel aastal.



Kommentaare ei ole