{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob jaanuari keskpaik kõige rohkem õnne kaasa?

  foto : unsplash / Morgan Sessions    Sageli arvatakse, et...

 

foto : unsplash / Morgan Sessions

 

 Sageli arvatakse, et jaanuarikuu on kõige kurvem ja süngem kuu üldse aastas koos novembriga. Väljas on külm ja pime, aeg nagu üldse ei liigu ja masendus kipub sageli põue pugema. Sellel aastal on aga planeedid otsustanud tuua meie ellu mõningaid muutusi. Järgnevatel päevadel peaksid tooma planeedid meile häid uudiseid, mis peaksid tegema kõigil tuju heaks. Vähemalt kinnitavad seda astroloogid. Kolme tähemärgi esindajaid on aga ees ootamas väga hea jaanuari keskpaik. 

 

Mida toob meile jaanuari keskpaik? 

Jaanuar on muutuste kuu. Lubaduste andmise kuu. Uue alguse kuu. Uue aasta kõige esimene kuu. Jaanuarikuus valitsev õhkkond võib olla kohati muutlik ja ometi aitavad planeedid meil oma peas ja elus korda luua selleks, et liikuda oma eluga kõige paremini edasi sellel aastal. Merkuur on retrograadis ja võib panna meid rohkem oma elu ja tuleviku üle järele mõtlema. Merkuur paneb meid oma prioriteete paika panema ja lisab siirust omavahelistesse suhetesse.  

Veevalajate hooaeg on paari nädala pärast algamas, Kaljukitsede oma aga lõppemas. Veenus on jõudnud Veevalaja märki ja soovitab meil mõtelda oma suhete üle ja oma lähedaste peale. Veenus moodustab hetkel tugeva liidu Jupiteri (õnne ja külluse planeedi) ning Marsiga (ambitsiooni planeet). Järgnevad päevad võivad kaasa tuua kõigile suuri üllatusi. 

 

 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

Ambur

Amburitele meeldib talv väga, sest talvel on tal sünnipäev ja aastalõpuga kaasneb nii palju pidustusi, et ta ei jõua igale poole, kuhu tahaks minna. Ta on nagu suur laps, kelle silmad säravad kogu aeg. Nüüd, kus detsember on läbi saanud ja jaanuarikuu on kätte jõudnud, on tal raske normaalse eluga taas harjuda ja selle tõttu võib ta tuju olla üsna halb. Ent tänu Veenuse ja Jupiteri toetusele on teda ees ootamas väga hea periood. Planeedid aitavad tal ellu viia oma suuremaid unistusi. Veenuse saabumine Amburi sõbra Veevalaja märki muudab tema elu palju lihtsamaks. Amburile meeldib kohtuda uute inimestega. Veenus tekitab Amburis soovi elada nii nagu süda kutsub ja teha seda, mis talle kõige rohkem meeldib. Kui aga armastuse planeet Amburile silma teeb, teab viimane, mida teha selleks, et olla õnnelik. 

Järgmisel nädalal peaks Ambur muutuma veelgi enesekindlamaks. Kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Veenus pole ainuke planeet, mis Amburi elu sellel nädalal mõjutab. Ka hea õnne planeet Jupiter teeb kõik, et muuta Amburi elu ilusamaks. Ta juhatab Amburi teele õigeid inimesi õigel hetkel. Aitab Amburil näha suurelt ja toob ta ellu häid võimalusi. 

 

 

 

Sõnn

Kui paljude jaoks on aasta esimene kuu aeg võtta tempot maha peale kiiret detsembrikuud ja puhata end lõpuks ometi välja, siis Sõnnil on muid tegemisi, tema planeerib hoolega oma eesolevat aastat ega jäta midagi juhuse hooleks. Sõnn on korralik maamärk, ta mõtleb praktiliselt. Planeedid toetavad teda praegu kõikides tema ettevõtmistes. Päike ja Merkuur on Kaljukitse märgis ja saadavad Sõnnile head õnne. Mitte miski ei saa ebaõnnestuda ega viltu minna. Head uudised on Sõnni poole juba teel. 

Praegu on õige hetk selleks, et tegutseda oma tulevikule mõteldes. Sõnn võib küll mõnikord liiga kaua kaaluda enne tegutsemist aga seekord planeedid toetavad teda ja tal ei ole vaja mitte midagi karta. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad, tähtis on, et ta unistaks suurelt, oleks ambitsioonikas ja julge ning tegutseks õigel hetkel. Selliseid hetki ei tule tal palju ette, seega peab ta otsustama, kas nüüd või praegu. Kui ta võib oma unistused ellu viia, kui ta võib saada seda, mida ta tahab, siis tuleb tal tegutseda õigel hetkel ja mitte kõhelda. 

 

 


Kaksikud

Viimasel ajal ei ole Kaksikutel läinud nii hästi nagu tavaliselt. Tema elus on olnud üsna keeruline aeg. Õnneks keerleb õnneratas kogu aeg. Planeetide energia ei ole kunagi sama, vaid muutub igal nädalal ja see peaks Kaksikutele meele järgi olema. Veenus on jõudnud Veevalaja märki, Veevalaja on aga õhumärk nagu Kaksikud ja see toob ka viimasele head õnne kaasa. Veenuse ja Marsi liit toob Kaksikutele ainult häid uudiseid, mis toovad talle naeratuse tagasi. Armastuseasjades peaks tema elu võtma täiesti uue pöörde. 

Veenus muudab tema suhteid teistega paremaks, Marss aga toob tema ellu häid võimalusi, mis aitavad tal oma unistusi ellu viia. Tänu sellele ei peata Kaksikuid enam miski ja ta võib julgelt öelda, et see aasta algab tema jaoks üle ootuste hästi.



Kommentaare ei ole