{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele igasugused allahindlused ei meeldi

foto : unsplash / Charles Deluvio      Sodiaagimärkide seas...

foto : unsplash / Charles Deluvio

 

 

 Sodiaagimärkide seas on neid, kellele allahindlused väga meeldivad ja kes lausa ootavad, millal suured soodusmüügid peale hakkavad ja siis on neid, kes leiavad, et see on suur pettus ja pole seda vaeva väärt. Esimeste seas võib julgelt ära märkida Amburi, tema on tõeline shopahoolik; seejärel Sõnn, kellele meeldib ilus voodipesu ja Kaalud, kes on valmis kõigeks, et saada endale seda ilusat antiikset peeglit. Kuidas ka ei ole, kahel tähemärgil selliseid probleeme ei ole ja nemad võivad õpetada isegi kõige suuremaid shoppajaid, kuidas oma rahaga mõistlikumalt ümber käia. 

 

 


Kaljukits näeb oma ninaotsast kaugemale

Kaljukits ei lange mitte kunagi reklaamiohvriks. Tema on säästlik ja kokkuhoidlik, näeb kaugele ja ostab ainult neid asju, mida tal on tõesti vaja. Kui Kaljukits midagi ostab, siis mitte selleks, et kohe seda kasutada vaid selleks, et võib-olla avaneb tal võimalus, kuidas selle asjaga homme kasumit teenida. Mõnikord võib tunduda küll, et ta on liiga tõsine ja ei oska oma elu nautida. Tegelikult on selles süüdi aga Saturn. Kaljukitse planeet Saturn armastab distsipliini ja korda. Sama kehtib ka Kaljukitse kohta. Kaljukits eelistab palju rohkem panna raha kõrvale mustadeks päevadeks ega hakka mitte kunagi ostma midagi sellepärast, et tal tekkis korraga isu. Tema korjab oma raha selle jaoks, et ehitada onnike metsa sisse, sest vaikus on see, mida ta raha eest osta ei saa ja allahindlused sellele ei kehti. 

 

 


Veevalaja eelistab võidelda keskkonna eest

Ükski müügimees ei suuda Veevalajat ära rääkida. Veevalaja ja soodusmüügid ei käi lihtsalt omavahel kokku. Veevalaja vihkab soodusmüüke, ta leiab, et kaasaegse maailma kõige suurem probleem seisneb ületarbimises; riidekangastes, mis ei ole keskkonnasõbralikud ja odava tööjõu ekspluateerimises. Veevalajal on põhimõtted, mille järgi ta elab. Ja seda tänu oma planeedile Uraanile, mis annab talle kõrged ideed ja soovi seista oma põhimõtete eest. Veevalaja ostab enne kasutatud riiete poest vanamoelisi riideid, kui hakkab midagi uut endale selga ajama. Kasutatud riideid ostes hoiab ta oma raha kokku, see on jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik ja nii saastab ta vähem planeeti.

Kommentaare ei ole