{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suurt õnne kaasa?

foto : unsplash / Ian Schneider      Merkuuri retrograad on...

foto : unsplash / Ian Schneider

 

 

 Merkuuri retrograad on selleks korraks läbi saamas. Ja tänu sellele võime me rahulikult hinge tagasi tõmmata, sest kõik hakkab taas laabuma ja minema õiges suunas. Kõik väiksemad segadused ja probleemid peaksid kaduma. Seniks aga tuleb veel natuke varuda kannatlikkust. Ainult üks nädal on veel vastu pidada. Merkuur hakkas retrograadselt liikuma 30. detsembril ning sellest ajast on ta põhjustanud parajal hulgal arusaamatusi, lahkhelisid, asjade unustamist ja tehnikarikkeid. Praegu veel tuleb aga aega maha võtta ja aru saada, et kõige lühem tee pole alati kõige kiirem. Kasutada varuplaane, mis sul igaks juhuks olemas on ja organiseerida oma elu paremini. 

Aga nagu igal nädalal, toovad planeedid õnne ka järgmisel nädalal osade tähemärkide esindajatele natukene rohkem, kui teistele. Te ei pea meid tänama, tänage parem planeete.

 

 


Mida järgmine nädal meile kaasa toob? 

Enne, kui sa hakkad plaksutama sellepärast, et Merkuuri kurikuulus retrograad lõpuks ometi läbi saab ja rõõmustad, et sa oled kõikidest katsumustest eluga välja tulnud, on meil sinu jaoks veel üks suur uudis varuks. Ka Marsi retrograad saab läbi 12. jaanuaril, seejärel hakkab see jõu- ja ambitsioonikuse planeet taas liikuma õiges suunas. Ja selle tõttu peaksid kõik tähemärgid ilma eranditeta tundma uut ja tugevat energiat enda poole tulemas. Planeedid soovitavad meil keerata oma elus uus leht ja alustada puhtalt lehelt. Merkuur on aga edasi Kaljukitse märgis ja saadab meile head energiat, et viia oma plaane ja eesmärke ellu. 

Veenus on konjunktsioonis Saturniga ning muudab eraelu ja paarisuhteid paremaks. Kõik peaksid end tundma hästi, elades omas rütmis ja tehes oma toimetusi. Praegu on õige aeg selleks, et hoolitseda rohkem oma lähedaste eest. 

 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal rohkem õnne? 

Kaljukits

Kas sina arvasid, et Merkuuri retrograad võib ainult pahandust kaasa tuua? Siis tähendab see ilmselt, et sa pole veel kunagi kohanud oma elus kedagi, kes oleks sündinud Kaljukitse tähtkujus. Kaljukits on nagu kalju. Ta on tugev ja vastupidav, mitte miski ei saa murda teda ega tema sihikindlust. Järgnevatel päevadel peaks kõik Kaljukitse elus muutuma palju lihtsamaks ja kergemaks. Kaljukits on sündinud juhtima ja võitma, ta haarab härjal sarvist ja viib oma unistused ellu. Ta teab, mida ta tahab ja leiab vahendid, mis teda seejuures aitavad. 

Kuna Merkuur ei ole ainus Kaljukitse liitlane ja toetaja, võib Kaljukits kindel olla, et ka teised planeedid talle appi tulevad. Päike ja Pluuto mõju on selge: Kaljukits peab keerama oma elus uue lehekülje ja liikuma edasi ükskõik millise hinnaga. Peale viimaseid üsna segaseid aegu tema elus, hakkavad head uudised ükshaaval tema juurde tulema. Lõpuks ometi hakkavad asjad liikuma õiges suunas ja tal ei ole enam vaja nii palju muretseda. 

 

 


Kalad

Tavaliselt on Kalade esindaja rahulik ja kannatlik. Ainuke hetk, mil teda kuulda saab, on siis, kui ta nutab. Ta ei saa siin kohal vastu ka vaielda, sest tõsielusarjades kõik Kalade tähtkujus sündinud ainult nutavad. Mõnikord kohe tahaks teda raputada ja öelda talle, et ta on liiga tundlik selleks, et teised temast aru saada võiksid aga kuna ta on nii tore inimene, siis anname me talle kõik andeks. Ja tunneme rõõmu tema üle, et tal järgmisel nädalal hästi läheb. Ja sellepärast ta ongi selles nimekirjas. Lõvilt võtame krooni ka ära, et panna see Kalakese pähe. Ja selleks, et temalt andeks paluda, ennustame talle ilusat nädalat, mis toob talle õnne ja rõõmu. Kõik astroloogid on nõus sellega, et Päikese aspekt Neptuuniga on väga hea ning toob Kaladele suurt õnne kaasa. 

Täpsemalt öeldes on planeetidel palju häid uudiseid Kalade jaoks varuks. Päike ja Neptuun muudavad Kalade esindaja palju enesekindlamaks ja julgemaks ning annavad talle vahendid, mille abil ta saab kõik oma unistused ellu viia. Järgmisel nädalal peaks ta saama suurema summa raha ning samuti ootab teda ees suur edu töö juures. Hea edu saadab teda kõikides ettevõtmistes ja kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. 

 

 


Jäär

Kas Jääral on üldse head energiat vaja, seda on tal niigi küllalt! Jäär on oma loomuselt ettevõtlik ja pakatab energiast, planeedid toovad talle järgmiseks nädalaks aga palju häid võimalusi kaasa. Järgmisel nädalal võtavad planeedid Jäära oma kaitsva tiiva alla. Marss ja Jupiter ise toovad talle kandikul kõik kätte, millest teised ainult unistada võivad. Kõiki Jäära ettevõtmisi kroonib edu, kõik tema ideed ja plaanid lähevad läbi, piisab tal vaid soovida, kui kõik tema soovid täidetakse. Ta liigub edasi enesekindlalt, teades, et parem on alles ees. Kui Marss on Jäära kõrval, ei ole tal vaja mitte ühtegi läbikukkumist karta. Kõik läheb hästi. 

Jupiter toob Jäärale omakorda head õnne kaasa ning aitab tal oma plaane ellu viia ning näha kaugemale. Hea õnne planeet toetab Jäära kuni maikuuni ega jäta teda maha. Seega tuleb selle aasta esimene trimester Jäära jaoks üle ootuste hea. See on väga hea ja aitab Jääral uusi suuremaid plaane teha, mille ta viib veelgi kiiremini ellu.

Kommentaare ei ole