{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks ei tule jaanuarikuu lõpp kõige parem?

foto : unsplash / Anthony Tori     Nii see juba kord on, et...

foto : unsplash / Anthony Tori

 

 

Nii see juba kord on, et ühel nädalal toovad planeedid rohkem õnne mõnede tähemärkide esindajatele, siis jälle teistele. Kõik sõltub planeetide seisust! Neil aga, kelle jaoks planeedid ei ennusta kõige paremat jaanuarikuu lõppu, ei maksa muretseda, sest astroloogia pole sugugi mingi täppisteadus ega miski, mis saaks halba õnne ennustada. Hea tahtmise korral on võimalik kõigele aga lahendus leida.


Mida jaanuarikuu lõpp meile kaasa toob? 

Jaanuar lõppeb üsna hästi kõikide Õhu - ja Maamärkide jaoks, keda planeedid praegu erilise hoolega soosivad ja hellitavad. Merkuur on Kaljukitse märgis ja selle tõttu võivad mõned suhtlemisprobleemid tekkida, vestlus võib võtta lühikese ja asjaliku vormi. See tähendab aga kokkuvõttes ainult ajavõitu. Seda parem, sest seda rohkem jääb aega muude asjade jaoks. Marss Kaksikutes leiab, et aeg on raha. Sellega on nõus ka Saturn, mis jätkates oma liikumist, annab samal ajal plusspunkte kõikidele Õhumärkidele. Mõned muutused on meid aga ees ootamas. Veenus on jõudnud Kalade märki, paneb meid rohkem teistest hoolima, unustama seejuures mõned oma kohustused ja saatma südameid kõikidele sõpradele. Lisaks on Merkuuri ja Marsi retrograadi lõpp toonud kõigile kaasa parema tuju. 

 

 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule aga jaanuarikuu lõpp kõige parem? 

 

Vähk

Vähi muutlikku tuju tunnevad kõik ja see ei üllata enam kedagi. Praegusel hetkel võib Vähk tunda aga oma elus suuremat segadust : Merkuur on Kaljukitses (seega opositsioonis tema märgiga), Veenus on Kalades (sõbramärgis), mõlema planeedi omavaheline aspekt pole aga kõige parem. Ja seega ei tea Vähk enam, mida ta tegema peaks. Kui Merkuur on opositsioonis, siis kannatab selle all kõige rohkem Vähk, sest tal on raskem ennast selgelt väljendada. Veenus Veemärgis aga julgustab teda kuulama oma südame häält. Seega peab ta leidma kuldse kesktee selle vahel, mida ta tunneb ja kuidas ta end väljendab. Hea oleks, kui ta teeks seda, mida ta oskab kõige paremini teha : võtaks aega maha ja keskenduks iseendale ning oma soovidele. Et ta õpiks end rohkem hindama ning väärtustama ja veedaks rohkem aega nendega, kes on talle kallid.

 

 

 

Lõvi

Kõikidel inimestel tuleb ette raskeid hetki elus ja seda hoolimata astroloogilisest tähemärkist. Sellel nädalal tundub, et Lõvi hakkab murdma oma pead eksistentsiaalsete küsimustega. Mõned väiksemad ja suuremad takistused võivad tema ellu tekkida. Õnneks toetab Marss teda ja ei lase tal kukkuda. Marss annab talle vajalikku jõudu, et oma probleemidest üle saada. Praegune olukord pole sugugi Lõvile meelt mööda, me kõik teame seda. Aga õnneks on tal olemas kõik vahendid, et leida lahendused oma probleemidele ning organiseerida oma elu nii, et igapäevase elu viperused ei rikuks ta tuju ära. Ja lõppude lõpuks ei tohiks ta ka ära unustada, et ta on siiski Lõvi ja hoidma oma väärikust. Marss soovitab tal ise leida lahendused oma probleemidele, mitte jääma teiste abi ootama.

 

 

 

Skorpion

Skorpionil tuleb seda tihti ette, et kui kõik läheb hästi, siis ta tahab, et asjad oleksid veelgi paremini ja läheksid veelgi rutem. Ja sellepärast on tema jaoks iga väike probleem, mis praegu tekkida võib, nagu saatusesõrm, mis on otsustanud kõik tema plaanid ära rikkuda ja kogu ta elu nurja ajada. Ta võib teatud hetkedel muutuda isegi väga dramaatiliseks. Aga õnneks ainult mõnikord. Ja sellepärast ta meile meeldibki. Tema endine planeet Marss, mis praegu Kaksikutes viibib, tekitab tema peas ja elus suurt segadust. Hea oleks, kui ta seaks endale kindlad eesmärgid, isegi, kui ta mõtted tegutsevad mitmes erinevas suunas korraga ega anna talle asu. Kõik teavad, et Skorpionile meeldib kõike teha südamega ja selle tõttu pingutab ta mõnikord üle. Seekord peab ta aga ennast natuke tagasi hoidma. Õnneks on Veenus jõudnud Kalade märki. Kalad on aga Skorpioni sõbrad ja see peaks tooma natukenegi rahu vaese Skorpioni ellu. Vähemalt nii palju, kui võimalik, sest lõppude lõpuks on ju tegemist Skorpioniga. 



Kommentaare ei ole