{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaalude tähemärgi esindajaid on ees ootamas raharikas aasta

foto : unsplash / Sacha Freemind      2023. aasta ongi kätt...

foto : unsplash / Sacha Freemind

 

 

 2023. aasta ongi kätte jõudnud ja valmis meile üllatusi tegema. Jaanuarikuu on hea selleks, et panna paika eesmärke ja plaane eesolevaks aastaks. See aga, kas sa oma plaanid ellu viia suudad, sõltub suurel määral ka planeetide seisust. 

Päike on Kaalude märgis 23. septembrist kuni 22. oktoobrini. Kaalude tähemärgi esindajad on tuntud oma hea iseloomu poolest. Vähe on neid, kellega nad läbi ei saa. Ja veelgi vähem on neid, kes ei otsi Kaalude sõprust. Neis on miski, mis muudab neid nii toredateks, et kõik tahavad nendega kogu aeg koos olla. Tõenäoliselt on selles suurel määral süüdi ka nende planeet Veenus - armastuse ja ilu planeet. Kaalude esindajal on vaja ainult üht : leida enda kõrvale võrdväärne partner, kes paneb teda tundma, et elu on tõesti elamist väärt. Talle ei meeldi konfliktid, ta teeb kõik, et pingeid ära hoida.

 

 

Teisest küljest on Kaalud õhumärgid, selle tõttu on nad üsna muutlikud nagu tuul, mis muudab suunda. Ja sellepärast võivad nad ka vahetada kallimat, kui tuju tuleb. Tegelikult üks Kaalude suuremaid puudusi ongi võimetus otsustada. Kaalud kõhklevad nii kaua, kaaludes poolt ja vastu argumente. See võib ajada meeleheitele ka kõige kannatlikemaid inimesi. Ja isegi, kui see omadus võib neile probleeme kaasa tuua, tulevad Kaalud alati igast olukorrast terve nahaga välja.

 

Mida toob 2023. aasta Kaaludele? 

Uus aasta algab Kaalude jaoks üsna rahulikult. Märtsikuus leiab aset uus planeetide liikumine Kaalude töö ja tervist puudutavad sektoris. Tõenäoliselt tuleb sellel perioodil mõtelda tõsisemalt just nende valdkondade peale. Ilmselt tuleb tahes-tahtmata üle vaadata oma eluviisid ja isiklik heaolu. Võib-olla on tegemist tööstressiga, mis hakkab vaikselt tervisele. 

Veenus on 16. märtsist aga Sõnni märgis ja toob Kaaludele suuremat rahaõnne kaasa. Kõikide märkide järgi saavad Kaalud sellel perioodil suurema summa raha täiesti ootamatust kohast.  



Teine tähelepanuväärne sündmus sellel aastal on Jupiteri sisenemine Sõnni märki, mis leiab aset 16. mail. See peaks muutma Kaalusid ambitsioonikamaks. Selle aasta eesmärk ongi kindlustada tulevikku ja parandada oma majanduslikku seisu. Pluuto on sisenemas Veevalaja märki 23. märtsil ja toob Kaalude ellu muutusi. Võib-olla on tegemist pere suurenemisega või uue töökohaga.

Kaalude selle aasta läbijooksev teema ongi raha ja kõik, mis seostub rahaga. Ent omalt poolt on vaja ka natuke pingutada ja vaeva näha. Saturn Kalade märgis aitab Kaaludel paremini oma elu organiseerida. 

Kaks tähtsat kuupäeva sellel aastal on 20. aprill noorkuu Jäärades ja 14. oktoobri noorkuu Kaaludes. Planeedid aitavad Kaaludel nendel perioodidel viia oma unistusi ellu. Väga hea aasta on kõiki Kaalude märgis sündinuid ees ootamas. 



© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole