{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina uus aasta : mida toob meile kaasa algav Jänese aasta?

     Peale tulist Tiigri aastat, mis just läbi sai ja võimast Draakoni aastat, mis meid järgmisel aastal ees ootab, on algam...


 

 

 Peale tulist Tiigri aastat, mis just läbi sai ja võimast Draakoni aastat, mis meid järgmisel aastal ees ootab, on algamas rahulik Jänese aasta. Hiina astroloogias valitseb iga aastat, iga kuud ja iga päeva üks loomamärk, mis on seotud viie elemendiga. 2023. aasta on Vee Jänese aasta, mille võtmesõnadeks on ettevaatlikkus ja taktitunne. Jänes on suhtlemisaldis ja hea, kui ta ei peaks end aga turvaliselt tundma, läheb ta minema. Vee element aga on nagu külluseallikas, mis toidab meie hinge ja keha. Hea oleks siiski hoida seda kõike kontrolli all, et emotsioonid ei saaks sellel aastal liiga palju sinust võitu. 


Kõikide märkide järgi tundub, et kuute loomamärki on ees ootamas väga hea aasta. Jänese aastal peaks hea õnn neile naeratama.

 

ROTT 

Rotile toob uus aasta õnne armastuses. Kui ta on juba kellegagi koos, on teda ees ootamas uus ja parem etapp. Aga see sõltub suurel määral ka temast endast. Hea oleks, kui ta oskaks üllatada ja olla ettevõtlikum. Ning teha ise omalt poolt kõik, et muuta oma suhet tugevamaks. Kui ta on vallaline, siis võib armastus koputada tema uksele aprillist juunikuuni. Mis puutub kõigesse muusse, siis on Roti aastal sündinuid ees ootamas väga hea aasta. 

 

HÄRG

Härja aastal sündinuid on samuti ees ootamas väga hea aasta. Jaanuaris sõlmib ta lepinguid ja teeb kokkuleppeid. Sellel aastal leiab ta võimalused, kuidas oma unistused ja eesmärgid ellu viia. Teenitud tasu oma pingutuste ja vaeva eest saab ta kevadel ja suvel. Ka armastuses peaks hea õnn talle naeratama. Kui ta on juba kellegagi koos, siis muutub ta suhe palju paremaks ja lähedasemaks, vallalisi on aga ees ootamas mitmed kohtumised. Septembris on õige aeg elustada uute projektidega. Miks mitte mõtelda kolimise peale? 

 

 

 

JÄNES

Jänes tahab ainult rahu ja üksmeelt. Ta on otsustanud sellel aastal kõik omavahel ära lepitada ja teha kõik, et pingeid maandada. Tema ise aga viib oma plaanid ja eesmärgid ellu ning muutub selle tõttu palju enesekindlamaks. Hea õnn naeratab talle. Ta peaks lausa särama seltskonnas ja töö juures. Nõudlus tema järele kasvab. Tänu sellele võib ta viia oma unistused ellu, saada parema töökoha ja palgatõusu. Kui tal on vaja nõu, võib ta kõigest rääkida oma sõbrale Sea aastal sündinule, kes teda kunagi hukka ei mõista.

 

HOBUNE

Hobune veedab sellel aastal rohkem aega oma lähedaste seas ja teeb kõik, et teised end hästi tunneksid. Tema elukaaslane peaks talle kevadel tegema ilusa üllatuse. Kui ta on aga vallaline, siis maikuu toob talle armastust. Suur õnn on teda ees ootamas sellel aastal kõikides elu valdkondades. Kevadel leiab aset üks ootamatu sündmus, mis aitab tal oma majanduslikku seisu kindlustada. Au ja kuulsus on teda ootamas. 

 

AHV

Ahvil on head sõbrad, kelle peale ta võib alati kindel olla. Talvised tööd  hakkavad talle kasu tooma kevadel.  Mitmed head võimalused tekivad sellel aastal, kõikide märkide järgi peaks tema majanduslik seis paranema märkimisväärselt. Ahv on leidlik ja haarab kõikidest headest võimalustest kinni. Sügise alguses tehakse talle üks väga hea pakkumine. Tõenäoliselt vahetab ta töökohta. Hea oleks, kui ta hoolitseks rohkem oma tervise eest, teeks sporti ja toituks tervislikumalt. 

 

 


KOER
 

Sündmusterohke aasta on Koera ees ootamas. Tal ei ole ilmselt isegi aega igavuse tundmiseks. Juba kevadel hakkab ta oma suuremaid plaane ellu viima. Kui ta on vallaline, siis oleks hea, kui ta läheks reisima. Üks ilus kohtumine leiab aset ühe reisi ajal. Hea õnn naeratab talle ka töö juures. Töökaaslased hindavad teda ja on tema vastu heatahtlikud. Mitmed head võimalused tekivad. Kõik tema plaanid lähevad läbi. Tervislik toitumine aitavad tal terviseprobleeme eemal hoida. Reisid aga toovad rõõmu ja rahulolu. 


SIGA

Sea aastal sündinut on samuti ees ootamas hea aasta. Ta leiab lahendused oma probleemidele. Aprillist juunini selgub midagi, mis on seotud pereasjadega. Tänu oma leplikule loomule suudab ta maandada pingeid ja erimeelsusi. 2023. aastal täituvad mitmed tema unistused ja soovid. Sellel aastal viib ta mõned oma plaanid ellu. Kõiki tema ettevõtmisi saadab edu. Ta avardab silmaringi ja saab oma oskusi ellu rakendada. Septembrikuu peaks talle tooma suurema summa raha, millele tänu ta võib juba suuremaid plaane hakata tegema. Mis puutub tervisesse, siis terves kehas terve vaim. 

 

Millised loomamärgid peavad olema ettevaatlikumad sellel aastal? 

 

KITS

Ta peab õppima paremini suhtlema ja olema taktitundelisem, kui ta tahab oma plaane ellu viia. Ta peab vaatama ette, kuhu ta astub. Kui eile oli ta varjus, siis tänane päev võib ta tõsta korraga valguse kätte. See ei ole just kõige parem, sest selle tõttu on teda ees ootamas suuremad kulutused, mis ei muuda tema olukorda just kõige paremaks. Septembris võib ta tunda suuremat segadust, kui ta peab aga vastu, läheb kõik hästi. Ta võib tunda suuremat väsimust esimesel trimestril. Hea oleks, kui ta teeks midagi, mis aitaks tal pingeid maandada.

 

 


TIIGER

Tiiger peab valitsuskepi andma edasi Jänesele. Ta võib tunda sellel aastal suuremat kurnatust ja väsimust aga ta ise on selles süüdi, sest ta tahab teha kogu aeg mitut asja korraga. Hea oleks, kui ta organiseeriks oma elu paremini. Mida rohkem ta endale puhkust võtab, seda paremini ta end tunneb. Hea oleks võtta ka vitamiine lisaks. Suvi tuleb parem, Tiigri enesetunne peaks paranema märkimisväärselt. 


DRAAKON

Draakon võib minna kõigega liiale. Ta on kannatamatu ja laseb tihti emotsioonidel enda eest otsustada. Jänese aasta tuletab talle meelde, et ta peab oma emotsioone ja tujusid paremini kontrollima. Ta peab võtma seda aastat nii nagu see on ja katsuma puhata, et laadida oma patareid täis. Olema loodudes, sealt leiab ta rahu ja hingelise tasakaalu. Suvi peaks talle raha tooma juurde. Armastust ja raha. 


MADU

Aasta alguses tunneb Madu suuremat väsimust. Kui ta tunneb stressi, kurnatust ja magab halvasti, siis peaks ta kuulama oma keha, leidma põhjuse ning tegutsema. Madu tahab alati oma lähedastele head meelt teha, unustades seejuures iseenda. Mida rohkem ta muretseb oma tööasjade ja eraelu pärast, seda raskem on tal endal. Ta peab kompromisse tegema. Ja selle suhtes võib ta toetuda oma lähedastele. 


KUKK

Sündmusterohke aasta on teda ees ootamas. Kukel on palju tööd ees ootamas. Tema suhted kannatavad selle all ilmselt kõige rohkem. Hea oleks, kui ta võtaks midagi ette, enne, kui on liiga hilja. Kuni kevadeni tuleb tal võidelda selleks, et oma seljatagust kaitsta. Hea oleks, kui ta kasutaks oma tutvusi ära, kes võivad tema heaks midagi ära teha. Septembris sõlmib ta häid kokkuleppeid, häid uudised jõuavad temani detsembris. Mis puutub tervisesse, siis  hea oleks teha rohkem sporti.

 




Kommentaare ei ole