{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina 2023. aasta armastuse horoskoop : milline on sinu ideaalne partner?

foto  ;unsplash / franck mckenna      Meie uus aasta algas ...

foto  ;unsplash / franck mckenna

 

 

 Meie uus aasta algas juba kaks nädalat tagasi aga teisel pool maakera ei ole uus aasta veel alanud. Sest Hiina kalender ei kattu meie omaga. Hiina kalender tugineb kuu faasidele. Ja seega leiab Hiinas uus aast aset esimese noorkuu ajal ehk siis sellel aastal 22. jaanuaril. 


Enne, kui me hakkame hakkame vaatama, kes on need õnnelikud, kes leiavad sellel aastal armastuse, tuleb vaadata, millises loomamärgis sa sündinud oled. Hiina horoskoobis on 12 loomamärki: Rott, Härg, Tiiger, Jänes.... Erinevalt Lääne astroloogiast aga ei määra sündimise päev seda, milline on sinu loomamärk. Hiina kalendris määrab astroloogilise märgi hoopis sündimise aasta. Looma-aastate kohta võid sa täpsemalt lugeda sellest artiklist. Nüüd aga vaatame, kuidas 2023. aasta võib sinu elu ja armastust muuta. Ja vaatame samuti, milliste loomamärkidega sina kõige paremini sobid.


ROTT 

Sellel aastal mõtled sa rohkem karjääri, kui armastuse peale. Aga see ei tähenda nagu jätaksid sa armastuse täiesti tahaplaanile. Otse vastupidi! Sest armastus annab sulle sellel aastal tiivad, mida sa vajad, et tõeliselt õnnelikuks saada. Armastus paneb su lausa särama. Sul on kõik, mida sa vajad, et kohtuda selle inimesega, keda sa oled oodanud. Katsu olla ainult natukene enesekindlam ja julge oma mugavustsoonist mõnikord välja tulla. 

 

 

 

 HÄRG

2023. aastal otsustad sa võtta aega maha ja hoolitseda natukene rohkem iseenda eest. Sa tahad lihtsalt olla õnnelik ja nautida elu. Mis oleks parem, kui teha seda kõike inimese kõrval, kes on sulle kallis? Kui sa otsid oma ellu armastust, siis üks soovitus: ära kõiki usalda. Ole ettevaatlik ka oma rahaasjadega. Ära hakka oma armsamale kohe raha laenama ja talle suuri kingitusi tegema. Eelista lihtsust ja loomulikkust. Ära unusta, et kõige tähtsam on inimene ise, mitte tema rahakott. 

  • Sobid hästi : Kuke, Mao ja Roti aastal sündinutega
  • Loe lähemalt Jänese aasta horoskoopi

 

TIIGER 

Sul on palju anda aga ometi tekib sul mõnikord tunne, et kõik ei lähe sinu soovide ja ootuste kohaselt sellel aastal. Järgnevad kuud võivad olla keerulisemad, kui sa seda arvasid ja seda just armastuse koha pealt. See ei tähenda sugugi, et sa peaksid nüüd pea longu laskma. Kasuta oma sisemist jõudu ära ja naudi elu nii palju, kui võimalik. Kui sa oled oma kaaslase vastu hea ja tähelepanelik, hooliv ja armastab, siis saad sa halvast energiast lahti nagu võluväel. 

  • Sobid hästi : Hobuse, Koera ja Sea aastal sündinutega


JÄNES

Sellel aastal saadab sind hea õnn. Kas see ise pole juba sinu jaoks piisav tõestus, et sinu aasta on algamas? Kõik sinu ettevõtmised peaksid sellel aastal õnnestuma. Ja isegi armastuses veab sul sellel aastal rohkem, kui tavaliselt. Sul on kõik võimalused, et kohtuda inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Ära hakka ennast siduma aga kellegagi, kes sulle ei sobi. Pane paika piirid ja pea neist kinni. Räägi oma ootustest ja lootustest kohe suhte alguses, et halbu üllatusi ära hoida ja et sul ei tuleks pettuda. Kõige tähtsamal kohal on hea suhtlemine ning armastus! 

  • Sobid hästi : Kitse, Sea ja Koera aastal sündinutega


DRAAKON

Draakon on mütoloogiline olend. Hiina horoskoobis sümboliseerib Draakon kujutlusvõimet, kõiki võimalusi, loomist ja unistusi. Draakon on väsimatu ettevõtja, ta viib alati kõik oma plaanid ellu. Sellel aastal tegutseb ta selle nimel, et saada oma tahtmist. Draakoni energia toob talle rõõmu ja õnne armastuses. Ja tänu sellele muutub ta enesekindlamaks. Draakon on vastupandamatu ja atraktiivne. Sellel aastal ta särab, tõmbab õigeid inimesi ligi ja äratab huvi. Kas ta suudab aga võita kõikide südamed? 

  • Sobid hästi : Ahvi, Roti ja Kuke aastal sündinutega

 

 

 

MADU

Sellel aastal on kõik võimalused avatud. Planeedid annavad sulle jõudu, et minna just seda teed pidi, mis sulle kõige rohkem meeldib. Armastuses oled sa vastupandamatu ja tõmbad inimesi ligi. Sa võid kohtuda oma suure armastusega ilma suuremate probleemideta. Veelgi enam, järgnevad kuud võivad tuua sulle suuri üllatusi. Võib juhtuda, et hea juhus viib su kaugete maade taha. Ja et sul tekib ilus suhe mõne välismaalasega. 

  • Sobid hästi : Kuke, Härja ja Ahvi aastal sündinutega


HOBUNE

Järgmised kuud ei too sulle puhkust. Tundub nagu taevas ise seisaks sellel aastal sinu vastu. Parem on ennetada, kui ravida. Terve aasta jooksul ei pruugi asjad minna sinu ootuste kohaselt. Kõik võib olla korraga sassis sinu elus. Katsu võtta rahulikumalt ja ole kannatlikum. Ning õpi paremini suhtlema. Õnneks oled sa piisavalt tark ja leiad igast olukorrast väljapääsu. Ega hakka vastu võtma mõtlematuid otsuseid, sest sa tead, mida sa otsid ja teed kõik endast oleneva, et seda saavutada. Sa võid alati uue inimesega kohtudes öelda, kas see inimene on väärt sinu aega ja pingutusi või mitte. Eelista kvaliteeti kvantiteedile. 

  • Sobid hästi : Tiigri, Koera ja Kitse aastal sündinutega

 

KITS / LAMMAS 

Sellel aastal peaksid sa lausa särama. Elu peaks sulle tooma palju häid üllatusi ja unustamatuid hetki. Sinu eraelu võib võtta täiesti uue suuna. Sa lood uusi suhteid ja tutvud uute inimesega. Sa lausa pakatad heast energiast, oled otsusekindel ja teotahteline. Ning optimistlik. Hea energia saadab sind. Sa võid võluda kõik ära, keda sa aga iganes tahad.

  • Sobid hästi : Sea, Jänese ja Hobuse aastal sündinutega


AHV

Sellel aastal õpid sa alles tundma oma tõelist väärtust. Sa oled valmis haarama härjas sarvist ja muutma oma elu paremaks. Sa annad endale kõik võimalused, et õnnelikuks saada. Ära lase teiste arvamusel muuta oma väärtust. Ole enesekindlam, tee kindlaks, mida sa tegelikult tahad ja millist inimest sa vajad.

  • Sobid hästi : Roti, Draakoni ja Mao aastal sündinutega

 

 

 

KUKK

Kukk on see, kes hirmu ei tunne. Ta vajab palju vabadust ja iseseisvust. Sellel aastal keskendub ta ilmselt natuke rohkem iseendale. Ja teeb läbi niiöelda enesearengu teekonna. Ta kuulab rohkem oma sisemist häält ja hakkab ennast paremini mõistma tänu sellele. Kas armastamine ei tähenda seda, et kõigepealt tuleb õppida iseennast armastama. See aga ei tähenda, nagu peaksid sa oma armuelule sellel aastal kriipsu peale tõmbama, sest uued kohtumised aitavad sul ka ennast paremini tundma õppida ja muuta paremaks oma suhtlemist. Avasta ennast läbi teise inimese pilgu. Ja sa näed, et tegelikult oled sa väga väärtuslik ja tore inimene, kes on võimeline vallutama nii mõnegi südame.

 

  • Sobid hästi : Mao, Härja ja Draakoni aastal sündinutega

 

KOER

Sina oled selle aasta kõige õnnelikum. Just sulle toob Hiina uus aasta kõige rohkem õnne kaasa. Mitmed toredad kohtumised peaksid aset leidma. Ära hakka üle mõtlema ja ära esita endale liiga palju küsimusi. Aeg on haarata headest võimalustest kinni. Iga uus kohtumine on seda väärt. Ilma ainsagi kahtluseta on sind ees ootamas väga hea aasta. Ja kes teab, milline armulugu sellel aastal alguse saab. 

  • Sobid hästi : Tiigri, Hobuse ja Jänese aastal sündinutega

 

SIGA

Sina oled hiina sodiaagi suur optimist. Sa oled alati otsimas uusi ja paremaid võimalusi. Kõik, mida sa tahad, on olla rõõmus ja õnnelik. Järgnevad kuud peaksidki tooma sulle nii õnne, kui rõõmu. Kõikide märkide järgi peaksid sa leidma oma ellu suure armastuse. Mitmed head võimalused tekivad. Ja muudavad su elu muinasjutuliseks. 

  • Sobid hästi : Jänese, Kitse ja Tiigri aastal sündinutega

 


© 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

 



Kommentaare ei ole