{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakon

     Armastus Kui sa oled vallaline, otsid sa ilmselt hingesõpra, sest sa ei taha üksi olla. Ent sa vajad palju vaheldust, ...


 

 

 Armastus

Kui sa oled vallaline, otsid sa ilmselt hingesõpra, sest sa ei taha üksi olla. Ent sa vajad palju vaheldust, igapäevase elu rutiin ja üksluisus ei sobi sulle. Seega ei ole sa kindel, mida oleks kõige targem teha: kas olla üksi või kahekesi? Seni aga naudid sa elu nii palju, kui võimalik ega kurda. Kuula oma südant enne, kui sa mingi otsuse vastu võtad.

 

Töö

Sa oled teotahteline ja motiveeritud, kohaned ruttu uute olukordadega. Selline hoiak suleb sulle kasuks, aasta keskel peaksid sa saama ühe väga hea uudise, tõenäoliselt on tegemist parema töökohaga. Igal juhul teeb see uudis sulle palju rõõmu. 

 

 

Ära ainult muutu liiga kannatamatuks, kui asjad ei liigu nii ruttu nagu sina seda tahaksid ja vaata, et võim sulle pähe ei hakkaks. Hoia rohkem oma suhteid töökaaslastega ja ära muutu liiga autoritaarseks.

 

Raha

Õpi paremini oma raha organiseerima ja investeeri. Kuula oma sisemist häält, mis hoiatab sind õigel ajal. Ära pane ka kõiki mune samasse korvi. Sinu lähedased ei saa sinust ja su valikutest alati aru ega kiida neid heaks, ent sa teed ikkagi oma tahtmist ja tõestad ka teistele, et sul oli õigus. 

Kommentaare ei ole