{ads}

HIDE

Viimased

latest

7. jaanuaril on taevas täiskuu : olge ettevaatlikud, sest selle aasta esimene kuu faas paljastab kõik teie saladused

  foto : unsplash / Kym MacKinnon    Merkuur on retrograadi...

 

foto : unsplash / Kym MacKinnon

 

 Merkuur on retrograadis ja selle tõttu tuleb selle aasta esimene täiskuu eriti tugev ja impulsiivne. Tegemist on Vähi märgi täiskuuga, mille pärast võib 7. jaanuar tulla eriti emotsionaalne ja tunneterohke. Paljude keelepaelad avanevad ja paljud saladused tulevad avalikuks sellel päeval. 

Laupäeval, 7. jaanuaril, kell üks (täpsemalt kell 01:09) öösel, särab kõrgel pimedas taevas selle aasta esimene täiskuu. 

See esimene täiskuu on ka üks selle aasta kõige võimsama energiaga täiskuudest, sest just praegu on kosmiline energia elektrit täis tänu Merkuuri retrograadile, mis algas eelmise aasta 29. detsembril.

Tegelikult on aga kaks planeeti selle täiskuu ajal retrograadis. Nii Marss, kui Merkuur on retrograadselt liikumas, põhjustades suhtlemisprobleeme ning muutes üldist valitsevat õhkkonda pingelisemaks. 

See täiskuu võib valgust heita meie kõige suurematele hingesaladustele ja panna emotsioonid sinu elu juhtima ning sinu eest otsuseid tegema.




Pingeline ja emotsionaalne täiskuu, mida õrn ja tundlik Vähi märk üritab ohjeldada

Tegemist on mikrokuuga ehk siis Kuu on oma orbiidil Maast kõige kaugemal olevas punktis (kui Kuu on Maale kõige lähemal täiskuu ajal, kutsutakse seda superkuuks). 

Seda täiskuud kutsutakse Huntide täiskuuks, sest huntide ulgumist olla kuulda kõige rohkem just selle täiskuu ajal. See täiskuu tuletab meile meelde, et me ei ole üksi. Nähtamatu side seob meid oma "karjaga", mis mitte kunagi ei katke ja mis kunagi ei kao. 

Võib-olla just selle tõttu võid sa tunda suuremat vajadust olla koos teistega praegu, et tasakaalustada oma emotsioone nagu soovitab seda Vähi energia. Vähi energia katsub leevendada nii hästi, kui võimalik, selle täiskuu rasket ja pealetungivat mõju, mis on veelgi võimsam ja tugevam tänu kahe planeedi retrograadile. 

Aasta esimene täiskuu on alati võimsam, sest see leiab aset emotsionaalse ja tundliku Vähi märgis. 

 

 


Kui miski enam ei lähe, tuleb lihtsalt lahti lasta

Seekordne täiskuu ei too kaasa palju õnne ja rõõmu, pigem pingeid ja konflikte. Paljud inimesed avavad oma südame, et rääkida kõik oma hinge pealt ära, et teha asjad klaariks omavahel nii töö juures, kui eraelus. 

Kui sa aga tunned, et see kõik käib sulle üle jõu ja sa enam ei jaksa, siis halasta enda peale ja ära piina ennast enam edasi. Võta aeg maha ja ravi oma haiget saanud süda terveks kogu maailma valust, mis sinna on kogunenud. Anna endale vähemalt võimalus terveks saada. Kaua sa ikka jaksad oma murekoormat kanda päevast päeva oma väikestel õlgadel. 

Võib-olla pead selle jaoks lõpetama mõned suhted, mis teevad sulle rohkem halba, kui head. Aga iseennast tuleb ka hoida. Ära leppida jõuad sa hiljem, kui sa pead seda vajalikuks. 

Merkuur tekitab kuni jaanuari lõpuni suhteprobleeme, seega ära kiirusta otsuste vastuvõtmisega ja ära võta liiga ruttu oma ellu tagasi inimesi, kes pole sind väärt.

Uus aasta on alanud. Ära võta oma muresid sellesse aastasse kaasa. Praegu on sul võimalus usaldada kõik oma probleemid Kuule ja minna kergema hingega edasi teades, et igale probleemile on lahendus, mis tuleb õigel hetkel. Seni aga usu oma elu.

Muuda oma elu paremaks. Muuda kogu maailma paremaks sellel aastal. 

Ela oma elu ilma stressi, muretsemise ja probleemideta.Vähemalt ära pööra sellele kõigele liiga palju tähelepanu ja mõtle rohkem headele, kui halbadele asjadele. Sul on alati valik. 




Kuidas mõjutab 7. jaanuari täiskuu sinu tähemärki? 

Jäär, võib-olla mõtled sa praegusel ajal rohkem, kui kunagi varem selle üle, kuidas su vanemate ja sugulaste suhted on mõjutanud sinu praegust elu ning sinu valikuid. On saladusi, mida on raske kanda ja mis ei lase sul õnnelikuks saada. 

Sõnn, tõenäoliselt tuleb sul selle täiskuu ajal palju suhtlemist ette. Vaata, et sa ei lase ennast liiga kergesti mõjutada teiste arvamusest, võta ka aega iseendale, see aitab sul isiklikke eesmärke seada eesolevaks aastaks. 

Kaksikud, sa oled ilmselt eriti halvas tujus selle aasta alguses. Negatiivsed emotsioonidelained löövad üle pea, kõikide märkide järgi on probleemid alguse saanud töö juures. Praegu on õige aeg rääkida suud puhtaks ja mõtelda tuleviku peale. 

Vähk, see on sinu täiskuu. Tõenäoliselt oled sa veelgi emotsionaalsem. Ära jää oma muredega üksi, vaid ümbritse end nendega, kes on sulle kallid. 

Lõvi, seekordne täiskuu ei tulegi sinu elu raputama. Vähi energia soovitab sul hoopis iseenda eest rohkem hoolitseda ning puhata. Nii saad sa energiat juurde järgnevateks nädalateks.

Neitsi, sul on suured plaanid aga toetajatest jääb puudu. Miks mitte luua tugigrupp, mis aitaks sul oma plaane ellu viia? 

Kaalud, ära unustage panna oma selle aasta eesmärke kirja, täiskuu energia aitab neid ellu viia. Unista suurelt, sest unistused võivad täituda, eriti täiskuu ajal tehtud unistused.

Skorpion, võib-olla kannatad sa emotsionaalse kurnatuse all ja oled väsinud. Ära unusta võtta aega iseenda jaoks ja ravida oma hing terveks. 

Ambur, tõenäoliselt tunned sa suuremat vajadust rääkida kõik oma südame pealt ära. Mõnest asjast ei olegi nii kerge rääkida aga ära unusta, et ainult nii saad sa oma hingehaavad terveks ravida. 

Kaljukits, sinu hooaeg on praegu käimas. Sa oled valmis suurteks tegudeks selle aasta alguses, valmis kõiki väljakutseid vastu võtma. Vaata ainult ette, et sa ei kõrveta oma tiibu ära koos lähedaste või töökaaslastega lennates.

Veevalaja, sa pead ravima oma hinge ja keha terveks. Ära jäta kahe silma vahele märke, mida elu sulle saadab.

Kalad tahavad ilmselt hoolitseda oma suhete eest ja veedavad rohkem aega lähedaste inimeste seltsis. Kuulates rohkem oma südant, kui mõistust, peaks kõik hästi minema. 





Kommentaare ei ole