{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

foto : unsplash / Frede Langlois      Kuu on Sõnni märgis n...

foto : unsplash / Frede Langlois

 

 

 Kuu on Sõnni märgis nädala alguses ja sinu märgiga opositsioonis. Selle tõttu võib juhtuda, et sul tuleb üks vana probleem ära lahendada. See sobib hästi, sest Merkuur on jõudmas Kaljukitse märki 5. detsembril ja toob sulle paremaid mõtteid. Võib ka juhtuda, et sellel nädalal läheb sul ühe oma sõbra abi vaja. 


Armastus

Tänu Veenusele peaks sind ees ootama üsna hea nädal. Saturn enam takistusi su teele ei too ja lõpetas su kiusamise, seega peaks kodune õhkkond ja omavaheline läbisaamine kaaslasega olema head. Kui sa oled vallaline, võid sa tunda suuremat igatsust kellegi järele. 

 

 


Töö

Kasuta oma kujutlusvõimet ära ja vii oma plaanid ellu. Sa pead ainult kannatlikkust varuma, sest tormates ei saa sa midagi tehtud. Aeg töötab õnneks sinu kasuks.


Tervis

Sellel nädalal peaksid sa lausa pakatama energiast. Su tervis peaks olema nii hea, et ükski külmetushaigus ei pääse sind kimbutama. Ka närvidega seotud probleemid peaksid kaduma.


Raha

Praegune periood on väga hea selleks, et organiseerida oma rahaasju paremini ning parandada oma majanduslikku seisu, leides uusi võimalusi.

Kommentaare ei ole