{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

foto : unsplash / Andre Benz      Kuu on Veevalaja märgis n...

foto : unsplash / Andre Benz

 

 

 Kuu on Veevalaja märgis nädala alguses ja võib su ellu stressi tuua. Sul võib tekkida tunne nagu oleksid sa midagi tähtsat ära unustanud. Ära unusta kõike kirja panna sellel nädalal, et mitte ära unustada, sest sa oled oma mõtetes juba järgmises aasta. Kuu on Kalades 227-28. detsembril ja aitab sul ühte probleemi lahendada. Merkuuri retrograad on algamas 29. detsembril Kaljukitses ja aitab sul paremini mõtelda selle peale, mis viimastel kuudel aset leidis. Järgmine aasta tuleb väga hea, kui sa võtad aega, et asju korralikult teha. Kuu on Jäära märgis nädala lõpus ja soovitab sul olla julgem.


Armastus

Pluuto muudab sind emotsionaalsemaks. Kui sa oled juba kellegagi koos, muutuvad su tunded kaaslase vastu ilmselt tugevamaks. Kui sa otsid armastus, võid sa kohtuda just sellega, keda sa oled oodanud. Su elutee ristub selle õige inimesega.

 

 


Töö

Ilmselt satud sa täbarasse olukorda sellel nädalal. Võib-olla on tegemist võimuvõitlusega. Võib-olla pead sa valima, kelle poole sa hoiad. Ilmselt kannatab selle all töö juures valitsev õhkkond. Sa ei jõua ära oodata töönädala lõppu. Hoia konfliktidest eemale, sest see ei puutu nagunii otseselt sinusse. Ole kannatlikum ja kõik saab korda.


Tervis

Sa peaksid olema nii füüsiliselt, kui vaimselt heas vormis ja pakatama lausa energiast. Hea oleks, kui sa teeksid natuke sporti ja liiguksid rohkem oma tervise pärast.


Kommentaare ei ole