{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised märgid viitavad, et sinu paarisuhtes on midagi korrast ära

  Foto : unsplash / Zach Guinta Oletame, et sa elad koos kel...

 

Foto : unsplash / Zach Guinta

Oletame, et sa elad koos kellegagi, oled õnnelik aga miski teeb sind rahutuks ja paneb muretsema. Nii see võib olla, sest mõned märgid võivad märku anda sellest, et sinu paarisuhtes on midagi valest. Ja mis viitavad sellele, et see suhe ei saa sellisena kestma jääda. Tegelikult näeb seda ära kohe suhte alguses. Seega ole tähelepanelik ja vaata, kas teil on üldse ühist tulevikku või kujutad sa seda endale lihtsalt ette.  

Kui sulle tundub, et te olete üsna õnnelikud, siis on tähtis pöörata tähelepanu ka kõige väiksematele detailidele. Näiteks sellele, kui su kaaslane ei suuda otsust teha teie suhte osas, kui ta pole piisavalt ettevõtlik või kui sinu sõbrad ja lähedased ei pea temast lugu. Kõik need pisiasjad võivad tunduda tähtsusetuna aga olla sellest hoolimata väga olulised. 

 

Su kaaslane ei suuda otsust langetada teie suhte osas

Ta ei ütle välja, et te olete paar ja et ta on sinu kaaslane. Samas pole teil ka vaba suhe. Sa ei tea ise ka enam, mis suhe teil õieti omavahel on, sest te pole nagu samal lainel selles suhtes. Kui te olete juba mitu kuud omavahel suhelnud ja olnud väga lähedased aga su kaaslane ikka veel ei taha öelda, et te olete paar, siis on midagi valesti.

 

 

 

Ta ei räägi sinust oma suhtlusvõrkudes

See punkt sõltub muidugi sellest, milline inimene ise on. Kui ta ei armasta enda elust laiemale üldsusele rääkida ja kirjutab väga vähe sotsiaalvõrgus, siis pole sul vaja muretseda. Kui ta aga kirjutab palju ja kõigest ning on postitanud fotosid oma eksidest aga sinust mitte sõnagi, siis on see halb märk.  


Ta ei ole ettevõtlik või teda lihtsalt ei huvita

Sina oled see, kes saadab esimese sõnumi, kes pakub välja erinevaid plaane või tegevusi. Teda ei huvita nagu mitte miski. See pole sugugi hea märk, kui sina pead kõike üksi mõtlema ja planeerima. 

 

Sina räägid palju rohkem oma tunnetest, kui tema

Oma tunnetest rääkimine on hea aga kui teine inimene mitte kunagi seda teemat ei puuduta, on see natuke imelik. Kui sina omalt poolt ootad ühte aga saad hoopis teist vastu, siis ei sobi te omavahel nii hästi nagu sa seda ootasid.  


Te ei ole võrdsel positsioonil 

Igas suhtes peaks valitsema võrdsus. Mitte keegi ei tohiks kasutada oma jõudu või autoritaarsust teise üle. Kui üks kaaslastest kogu aeg kontrollib teise tegevusi ja kui teine tunneb end seejuures halvasti, siis on see halb märk.

 

 

 

Ta ei ole valmis järeleandmisi tegema

Igas paarisuhtes tuleb ette erimeelsusi ja te ei saagi kõiges olla ühisel meelel. Tähtis on aga, et mõlemad partnerid oleksid valmis tegema vajadusel järeleandmisi ega hoiaks iga hinna eest kinni oma arvamusest. Kui te ei ole valmis järeleandmisi tegema, on teie suhe väga halb.

 

Su lähedased ei pea temast lugu

Loomulikult ei saa inimesed kõikidele meeldida ja see on normaalne. Aga kui kõik su lähedased on ühisel arvamusel sinu kaaslase suhtes, kui nad näevad kõik temas rohkem halba, kui head, siis peaksid sa tõsiselt järele mõtlema. Mõnikord inimesed, kes meid ümbritsevad näevad seda, mida meie ise ei näe.

 

Teie vahel on liiga palju saladusi

Loomulikult on asju, millest sa ei räägi alati aga need on sellised asjad, millel pole tähtsust. Kui saladused rikuvad aga teie suhet, on midagi valesti.

 

 

 

 







 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole