{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teha, kui naine on tõeline egoist?

  foto : unsplash / Jeremy Perkins   Lugeja mure "Ma ...

 

foto : unsplash / Jeremy Perkins

 

Lugeja mure

"Ma kohtusin ühe naisega poolteist aasta tagasi ja juba aasta aega oleme me nüüd koos elanud. Pigem tema kolis minu korterisse Tallinnas, ta ise elas enne kaugemal maa piirkonnas. 

Muidu on ta tore naine aga mul on tunne, et ta on pika vihaga ja tõeline egoist. 

Pika vihaga sellepärast, et mu õde julges üks kord kogemata öelda, et Liinal ja ühel mu eksil on üks ühine punkt ja see võttis ta ikka täielikult tummaks. Õde sai ka aru, et ta oli öelnud midagi, mida poleks tohtinud, sest ma nägin, kuidas Liina näost täiesti valgeks läks. Mu vend katsus ruttu teemat vahetada aga mis tehtud, see tehtud. Aga sellest ajast hõõrub Liina mulle seda pidevalt nina alla nagu mina oleksin süüdi, ta ütleb, et miks ma midagi ei ütelnud aga mis see oleks aidanud? 

Ma olen katsunud temaga rahulikult rääkida ja ütelnud, et ma ei näinud, et see talle nii palju haiget tegi ja et järgmine kord ma katsun olla tähelepanelikum. 

 

 

See selleks, ta on millegipärast pahane mu õe peale ja ma ei tea, kas see on sellepärast aga ta kordab kogu aeg, et tema ei julge mu vanemate juurde tulla, tema ei tea, kuidas ta peaks olema ja mida rääkima. 

Teine asi, ma suhtlen oma eksi pojaga, keda ma kasvatasin sellest ajast, kui ta oli väike veel ja loomulikult suhtlen ka selle tõttu oma eksiga. 

See ka muidugi Liinale ei meeldi, ta tegi tõelise skandaali sellepärast, et ma julgesin oma eksile helistada ja ikka veel suhtlen temaga. 

Kui me mu eksi pojaga kohtusime, käitus Liina nagu tõeline laps, mängis solvunut või oli üldse vait. Ei huvitunud poisist üldsegi. Liina leiab, et poiss on piisavalt suur, et saab ise oma eluga nüüd hakkama. Ja et mina ei pea käituma nagu oleksin ma poisi isa. Naised võivad olla ikka tõelised maod mõnikord. 

Ja nüüd ma näen, et poiss on ka hakanud minust eemale hoidma aga ilmselt on temal teised põhjused selleks aga ma kahtlustan, et see, et ma Liinaga elan, on ka üks põhjustest.

 

 

Ise ta peab küll normaalseks seda, et rääkida oma eksiga täiesti rahulikult minu ees (selline asi juhtus üks kord juba), sest ta leiab, et tal ei ole endale mingeid etteheiteid teha aga minu peale ärritub iga kord, kui ma oma eksiga räägin. 

Lisaks leiab ta, et minu asi ei ole aidata oma venna pulmi organiseerida. 

Ta läks täiesti hüsteeriasse, kui mu eksi poeg andis teada, et ta hoiab mõnda aega eemale, sest Liina tahti, et viimane sõna jääks talle ja tahtis oma argumentidega lagedale tulla aga karjudes nagu meeletu. 

Ja viimane tüli oli just eile, jõulude pärast, sest ta leiab, et kuna mina ei sunni teda minema oma sugulaste juurde jõulude ajal, siis tema ei sunni mind ka minema oma vanemate juurde. 

Igatahes hakkab mul sellest kõigest juba kopp ette tulema, ma ei tea, kas mul on mõtet temaga üldse jätkata või käib kõikidel selline asi kodus? "

Kommentaare ei ole