{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mehe mure : "Mida teha, kui selgub, et laps pole sinu oma?"

  foto : unsplash / Joe Shields    "Mul oli 13-aastat ...

 

foto : unsplash / Joe Shields

 

 "Mul oli 13-aastat tagasi suhe ühe naisega, ta jäi rasedaks, meil sündis laps. Minu usaldus tema vastu kadus täiesti ja igaveseks peale ühte vahejuhtumit (tal oli suhe kellegi teisega) ja peale seda olen ma tegelikult kogu aeg kahelnud selles, kas ma ikka olen selle lapse isa või mitte. Ma tahtsin sellele kinnitust saada ja küsisin sellelt naiselt, kellega me nüüd lahus oleme juba 10 aastat, tema nõusolekut, et teha DNA test isaduse tuvastamiseks ja saada ametlikku kinnitust. Testi vastus oli negatiivne, seega ma ei ole selle lapse isa. See on fakt ja selle vastu ta ei saa midagi teha.

Ma ausalt tunnistan, et ei taha seda last enam näha, ta on nagunii paremini selle niiöelda emaga, kes minust ainult halba on rääkinud poisile terve elu (vaata, kui loll isa sul on või hoopis seda, et näe, mis isa see on, kes tahab isadustesti teha, tal peaks häbi olema... kogu elu on ta selline olnud see naine, ma ei hakka siinkohal rääkima, mida ma temast mõtlen) . 

 

 

Mul on nüüd paar küsimust: seaduse ees olen ma ikka selle lapse isa (sünnitunnistusel on minu nimi) aga bioloogiliselt pole laps minu oma, seni maksin ma talle alimente pluss võtsin poisi enda juurde iga kahe nädala tagant nädalavahetuseks. 

Ma ei taha enam maksta sellele naisele elatist, millised kohustused mul selle lapse ees on edaspidi? 

Ma ei nõua, et ta mulle maksaks tagasi nende aastate jooksul makstud alimendid, ma ei taha mingit kohtuprotsessi, see naine pole päevagi oma elust tööl käinud ja seega ma ei tea, mida ma nüüd teha saan, et lõpetada elatise maksmist?

Ma tahan lihtsalt sellest naisest lahti saada ja temast mitte midagi enam kuulda.

Tore, kui keegi viitsis lugeda."

Kommentaare ei ole