Page Nav

HIDE

Viimased lood

latest

Mehe mure : " Mida teha, kui naine jäi meelega rasedaks? "

foto : unsplash / Romain Lours      "Mul on vaja ruttu...

foto : unsplash / Romain Lours

 

 

 "Mul on vaja ruttu abi, mind on pandud väga raske valiku ette. Ma olen 27-aastane mees, pean ennast üsna normaalseks, sain ühe naisega tuttavaks kolm kuud tagasi ja sellest ajast oleme koos, kui nii võiks öelda. Tema on alles 22-aastane. 

Algusest peale oleme me omavahel hästi läbi saanud, kõik klapib, ta meeldib mulle, ilus naine on ja ilmselgelt armunud kõrvuni. Me ei kasuta kondoomi, sest ta võtab rasestumisvastaseid pille. 

Väga suur viga, sest täpselt nädal tagasi teatas naine, et kahtlustab rasedust. Peale kaht  rasedustesti (et oleks kindlam tegime kaks), mis osutusid positiivseks, käis ta ka vereproovi andmas ja sai kinnituse, et on rase.  Me rääkisime sellest, et mis oleks, kui ta peakski rase olema siis, kui ta oli esimese testi ära teinud ja siis ta tunnistaski mulle, et oli ilmselt unustanud võtta ühel korral rasestumisvastase pilli (mina nagu loll uskusin teda). Sõbrad ütlesid, et sellist asja ei unustata... Kuni selle hetkeni suutsin  ma veel jääda rahulikuks aga kõige hullem kõige selle asja juures on see, et ta tahab seda last! 

 

 

Ma ei tea, mida arvata, kas see on mingi klassikaline naiste nipp, millega meest kinni hoida? Ma lisan juurde, et ma pean jaanuaris Austraaliasse sõitma, see naine on sellest väga hästi teadlik, ma ei ole midagi kunagi tema eest varjanud, see on algusest saati planeeritud ja meie vahel selgeks räägitud). 

Teine asi on see,  et mu vanemad on oma eluga üsna heal järjel, neil on suuremad võimalused, kuna nad töötavad mõlemad kõrgete kohtade peal ja teenivad hästi, selle naise pere elab kusagil alevis ja nii palju, kui ma olen aru saanud, on tegemist tavaliste ja lihtsate inimestega. Kas on võimalik, et see naine võib seadusega sundida mind last omaks võtma, et minult raha välja nõuda(ma katsusin internetist uurida  aga see on kaunis segane teema). Ma ei usu, et ta selle mõttega rasedaks jäigi aga kunagi ei tea. Ma tahan kõigeks valmis olla.

 

 

Ma tahaksin tõesti väga uskuda, et ta ei jäänud meelega rasedaks ja et tema otsus last alles jätta tuli sellest, et tal on juba mingid tunded tekkinud selle lapse vastu. Ja ma olen ka teadlik, et abort ei ole kõige kergem otsus.

See, mis mind häirib kõige rohkem selle asja juures, on see, et ta on alles 22-aastane, elu on veel ees, ta ei tea veel, mida ta teha tahab ja töötab riietepoes hetkel. Nagu ma juba mainisin, on ta teistsugusest perest pärit, kui mina. Mul on väga raske ette kujutada, kuidas selline naine suudab lapse eest hoolitseda, kui ta isegi oma eluga praegu hakkama ei saa. Ta peaks minema edasi õppima praegu, mitte mõtlema lapse kasvatasmise peale.  Mina ei ole selle poolt, ma tunnistan ausalt, ma ei hakka keerutama, ma ei tea, kuidas talle seda selgeks teha, et see on ajuvaba. kas ta annab endale aru, et tal tuleb kõigepealt  lapsega mitu aastat kodus istuda ja teda kantseldada, millest ta elama hakkab? Millised tulevikuväljavaated tal on? Ma ei mõtle ainult iseenda peale praegu, ma mõtlen selle lapse peale, kes peab sündima sellisesse perre. Mis elu teda ees ootab? 

Naine on oma valiku teinud ja tema soov on muidugi, et me jääksime kokku: mina, tema ja laps.

 

 

Ma ausalt tunnistan, et see praegune olukord on meeletult raske, ma tunnen, et mind on lõksu püütud, ma ei tea mida teha enam ja mida mõtelda sellest loost. Ma ei maga enam sellest ajast, kui ta ütles mulle, et on otsustanud selle lapse alles jätta ja miski tema arvamust ei muuda. Ma ei ole loll ja vastutustundetu aga ma teen endale selgeks, et me oleme alles noored lõppude lõpuks, elu on veel elamata ja ma ei ole praegu valmis isaks saama. Ja ma ei taha mingil tingimusel, et minu laps selle naisega elab, mis elu see on, mis teda ees ootab, see on ebaõiglane kõikide suhte, nii tema, kui minu.

Ma tõesti loodan, et keegi oskab mind selles olukorras aidata. Mul on vaja ruttu kellegi nõu, kes on midagi sarnast üle elanud. Võib-olla mõni naine, kes on olnud sarnases olukorras, võiks öelda, mis ajendab üht naist meelega rasedaks jääma. Armastus mehe vastu? Soov last saada? Kahjuks mul on väga raske seda uskuda. "


Kommentaare ei ole