{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui su partner teeb neid asju, siis võid sa kindel olla, et ta sind emotsionaalselt petab

  foto : unsplash / Max Harlynkin   Truudusetus ei tähenda ...

 

foto : unsplash / Max Harlynkin

 

Truudusetus ei tähenda ainult seksuaalset vahekorda, vaid on palju laiem mõiste, kui seda võiks arvatagi. Näiteks on olemas emotsionaalne petmine, mis tähendab seda, et ühel partneritest on emotsionaalne või intiimne (ilma, et see oleks otseselt seksuaalne) suhe kellegi teisega, kes hakkab tasapisi su südames võtma rohkem ruumi, kui su oma partner. 

Näiteks on flirtimine üks petmise vormidest, eriti juhul, kui su tunded selle inimese vastu on midagi enamat lihtsast sõprusest. 

Kuidas siis teada saada, kas su kaaslane on emotsionaalselt truudusetu? Psühholoogia doktori Mark Traver' sõnul tuleb tähele panna kolme märki, mis viitavad võimalikule emotsionaalsele petmisele. 

 

 


3 märki, mis viitavad emotsionaalsele petmisele

Kõige esimesena tuleb jälgida seda, kui palju su kaaslane on harjunud teistega flirtima. Flirtimine iseenesest on üsna levinud emotsionaalse petmise vorm. Tegemist võib olla täiesti süütu lõbuga või siis vahendiga, mis aitab oma ego kõditada. Kui su partner flirdib aga sinu selja taga, on täiesti võimalik, et ta ühel hetkel võib minna kaugemale lihtlabasest flirdist. 

Täpselt samamoodi, kui sa tunned, et sa ei ole enam oma kaaslase ainuke usaldusisik ja et ta eelistab palju rohkem rääkida oma isiklikest probleemidest kellelegi teisele, siis ka seal võib olla midagi peidus. See, kui inimesel on lähedam suhe kellegi teisega, on täiesti normaalne ja selles ei ole midagi halba. Kui aga ühest väljaspool olevast isikust saab sinu partneri ainus usaldusisik, kellele ta räägib kõikidest teie omavahelise suhtega seotud muredest ja probleemidest, võib see hakatama mõjutama teie suhet. 

 

 

Ja lõpetuseks tuleb silma peal hoida virtuaalsel elul. Meie praegusel sotsiaalvõrkude ajastul on väga lihtne luua tutvust ükskõik kellega tervest laiast maailmast ilma, et sul tuleks selleks kodust välja minna. Ja siinkohal ei maksa alahinnata interneti suhete mõju, sest tegemist on suhtega nagu iga teine. See, et sa inimesega päris elus ei kohtu, ei tähenda seda, et see suhe oleks kunstlik. Interneti suhe võtab sinu aega ja energiat, mille sa peaksid kulutama oma isikliku suhte jaoks. 


Kui sul peakski tekkima mingi kahtlus, siis parem oleks kõigepealt rääkida sellest oma kaaslasega. Et hoida suuremaid segadusi ära oleks hea, kui paarid omavahel paneksid paika piirid ja mitte eeldada, et teine võtab asju enesestmõistetavalt.

Kommentaare ei ole