{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, mitmendal kooseluaastal kipuvad mehed truudust murdma?

foto : unsplash / Yogas Design      Igas paarisuhtes tuleb ...

foto : unsplash / Yogas Design

 

 

 Igas paarisuhtes tuleb ette nii häid, kui halbu aegu. Raske on hoida alguseaastate kirge peale pikka kooselu. Ja sellepärast tekibki mõnikord ühel või teisel partneritest soov minna mujale vaatama, et oma elu põnevamaks muuta või vaheldust otsida. Ja mõnel nõrkusehetkel ei suuda nad vastu panna ja lähevad kergemat teed pidi. 

Mitmendal kooseluaastal on meestel kõige suurem risk minna mujale vaatama? Iisraeli teadlased uurisid seda teemat.

Paaride elu koosneb raskeimatest ja kergematest aastatest. Kõige raskemad aastad, mil paljud paarid lahku lähevad, on ilmselt peale kolme, viite või seitset kooseluaastat. Seitsmes kooseluaasta saab paljudele paaridele saatuslikuks. On see aga müüt või tegelikkus? Uuringute järgi selgub, et asjad ei ole päris nii must-valged. 

 

 

Iisraeli teadlased viisid läbi uurimistöö, et selgitada välja, mitmendal kooseluaastal võib tekkida kõige suurem kiusatus minna mujale vaatama.

Uuringu tulemustest selgus, et naiste puhul võib risk oma kaaslast petta tekkida kuuenda kuni kümnenda kooseluaasta vahel, meeste puhul on see risk aga kõige suurem peale üheteistkümne aastast kooselu.

Mis puutub põhjustesse, mis ajendavad inimest truudust murdma ja oma kaaslast petma, siis naiste puhul oli peamiseks põhjuseks tähelepanupuudus omaenda mehe poolt. Meeste puhul aga oli selleks füüsiline külgetõmme kellegi teise vastu. 

Samuti võib põhjuste seas välja tuua ka igavuse ja tüdimuse oma paarisuhtes või siis lihtsalt soovi kätte maksta kaaslasele.

Kommentaare ei ole