{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

foto : unsplash / Clay LeCloney      Sellel nädalal on Merk...

foto : unsplash / Clay LeCloney

 

 

 Sellel nädalal on Merkuur retrograadis ja võib tuua su ellu suuri muutusi. Võib-olla ei ole sa enam kindel, kas sa liigud õiges suunas ja tegeled sellega, mida sa tahaksid teha. Jupiter Jäära märgis soovitab sul edasi liikuda isegi siis, kui sa peaksid ise kõhklema. Kuu Kalades 27-28. detsembris aitab sul kokkuvõtet teha oma möödunud aastast. Mõnikord on see vajalik.


Armastus

Armastus annab sulle tiivad sellel nädalal. Sa tunned end hästi oma kaaslasega ja tahaksid temaga rohkem aega koos veeta. Kasuta seda head perioodi selleks, et viia oma plaane ellu. Kui sa aga otsid armastust, pead sa veel natuke kannatlikkust varuma. Aga ära heida meelt, sest juba varsti võid sa tunda liblikaid kõhus. 

 

 

 

Töö

Alati ei ole lihtne sellistes tingimustes tööd teha ja sul hakkab tõesti juba sellest kõigest villand saama. Aga sa kõhkled ikka veel ega tea, mida sa õieti tegema peaksid, kas otsima midagi muud või rääkima kõik ära oma südame pealt. Kui sul on olemas vajalikud oskused ja teadmised, siis mine proovi õnne, sul ei ole midagi kaotada.

 

Tervis

Veenus soovitab sul rohkem hoolitseda enda ja oma tervise eest. 


Kommentaare ei ole