{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära tähtkujus sündinud naine

foto : unsplash / Alexandru Zdrobău       Jäär J...

foto : unsplash / Alexandru Zdrobău

  

 

Jäär

Jäära tähtkujus sündinud naine on see, kellele meeldib, kui ohjad tema käes on. Ta tahab absoluutselt kõike ise kontrollida ja teha. Kasvõi näiteks autot juhtida või siis otsustada, kui palju raha puhkuse alla panna jne. Kui mõni mees peaks hakkama siinkohal oma arvamust avaldama, siis ta ärritub.

Ta on naine, kes tunneb oma väärtust ja on oma nõudmised üsna kõrgeks ajanud. Temaga on selles suhtes üsna raske, sest ta on tark ja intelligentne, haritud ja mõtlev naine, kes tahab sellist meest, kellega tal igav ei hakka. Muidu eelistab ta parem üksi olla, kui seltskonnas, mida ta ei pea enda vääriliseks.

Paljud Jäärad on vallalised.

 

 

Ta tunneb üsna ruttu igavust ja igavuse üle kurtev Jäär on ohtlik naine, sest ta hakkab probleeme välja leiutama. Parem on, kui tal on alati tegevust. Kui mees selleks võimeline ei ole ja ei oska, siis keerab ta lihtsalt oma elus uue lehe ja ei hakka südametunnistuspiinade üle oma aega raiskama.

Ta on hästi mänguline, talle meeldivad sõnademängud, peab hästi tugeva kestaga olema, et mitte tema sarkastiliste sõnade üle solvuda - ta ütleb küll ja üsna valusalt aga ta ei mõtle tegelikult alati tõsiselt seda kõike. See on mäng lihtsalt tema jaoks.

Igapäevaelu temaga on aga pidev võimuvõitlus, milles ta kunagi alistuda ei taha. Temas ei voola õrnade ja habraste naiste verd, kes ootavad, et prints neid päästaks ja kaitseks - ta saab ise väga hästi oma eluga hakkama ja ei karda seda välja näidata.

Parem on, kui lasta tal oma äranägemise järgi tegutseda, vähemalt on siis rahu maa peal ja lambad terved.

Kommentaare ei ole