{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : selle aasta viimane noorkuu on taevas 23. detsembril (loe, kuidas see sinu tähemärki mõjutab)

foto : unsplash / Lenstravelier     Ja ongi kätte jõudnud a...

foto : unsplash / Lenstravelier

 

 

Ja ongi kätte jõudnud aeg jätta selle aastaga hüvasti. Noorkuu Kaljukitse märgis aitab meil seda teha.

Reedel, 23. detsembril, on taevas noorkuu, mis paneb sellele aastale meeleoluka punkti. 

Ilmselt võib õigusega öelda, et 2022. aasta on olnud väga kaootiline aasta. Ja kuna noorkuu leiab aset tõsise ja tööka Kaljukitse märgis, võiks oletada, et aasta lõpp ei tule just kõige lõbusam. Tegelikult toob aga seekordne noorkuu meile kaasa palju head õnne ja edu järgmiseks aastaks. 

Peale 23. detsembri noorkuud oled sa valmis tegema uut algust oma elus, sa jõuad selgusele, mida sa tahad ja kuidas oma plaane ning unistusi ellu viia. See noorkuu muudab meid kõiki ambitsioonikamaks ja juhib meid õigele teele. 

 

 


Noorkuu energia on täis Kaljukitse ettevõtlikku energiat

Noorkuu aeg on võimalus teha oma elus uus algus, avada uus peatükk ja keskenduda oma eesmärkidele ning plaanidele. 

23. detsembri noorkuu leiab aset vahetult enne aasta lõppu, kõigest loetud päevad enne 2023. aasta algust ning enne seda, kui sa oled endale andnud uue aasta lubadused.

Kaljukitsede hooaeg, mis praegu käimas on, tuletab meile meelde meie kõiki plaane ja eesmärke, mis aitavad meil elus edasi minna. 

 

Viimane rahulik hetk enne Merkuuri retrograadi

Noorkuu Kaljukitses on selle aasta viimane positiivne sündmus enne Merkuuri retrograadi algust 29. detsembril. 

Seekordne täiskuu võib täita hinge nostalgiaga ja tekitada soovi võtta ühendust  nende lähedastega, kellest sa pole ammu midagi kuulnud. See on õige hetk, et võtta aega iseenda jaoks, puhata, mõtelda ja kuulata oma sisemist häält. 

 

 


Kuidas 23. detsembri noorkuu mõjutab sinu tähemärki? 

Isegi, kui praegu on õige aeg võtta aega puhkamiseks ja nautida aastalõpupühi, siis Jäär teeb juba järgmise aasta plaane. See noorkuu muudab teda ambitsioonikamaks ja toob talle häid ideid. Enne uue aasta algust ei maksa siiski tegutsema hakata, kõige targem, mis ta teha saaks, oleks koostada tegevusplaan. 


Sõnn, enne, kui see aasta läbi saab, tahad sa ilmselt oma mugavustsoonist välja tulla ja katsetada oma piire. Ära unusta võtta aega seejuures ka puhkamiseks, mis on praegusel aastaajal väga tähtis ja vajalik, et mitte alustada uut aastat väsinuna

 

Kaksikud, praegu on kõige parem aeg vabastada end kõigest sellest, mis sind koormab. Ja kõigest, mis sul on südamel. Praegu on õige aeg parandada oma suhteid lähedastega. 


Vähk, sul on mingi plaan ja sa oled otsustanud viia oma eesmärgid ellu. Sa oled ambitsioonikam, sest sa oled oma hirmudest üle saanud tänu Kaljukitse energiale ja usud rohkem iseendasse.


Lõvi, keskendu rohkem iseendale. Ja ära tee valesid valikuid. Katsu teha midagi, mis aitaks sul stressi maandada. Hoolitse rohkem iseenda eest.


Neitsi,  aasta lõpp peaks tulema eriti romantiline. Elu peaks tooma sulle rõõmu ja õnne selle aasta viimastel päevadel. Üks ootamatu kohtumine võib aset leida enne uue aasta algust.

 

 


Kaalud, sa tahad hoolitseda oma lähedaste eest. See on väga hea mõte, tee kõik, mis võimalik, et veeta rohkem aega nendega, kes on sulle tähtsad.


Skorpion, loe mõnda head raamatut või tee midagi uut. Räägi inimestega, kelle tarkust ja avatud maailmavaadet sa imetled.


Ambur, seekordne noorkuu toob sulle rahaõnne kaasa. Kui sul on tunne, et viimasel ajal raha lausa kaob su sõrmede vahelt, siis ära muretse, peale noorkuud hakkavad su sissetulekud paranema.  Väga head uudised on sind ees ootamas.


Kaljukits, see on sinu noorkuu. Sa oled ilmselt veelgi ambitsioonikam ja pingutad rohkem, et viia oma plaane ja eesmärke ellu. Ära unusta seejuures ka enda eest hoolitseda.


Veevalaja, kasuta oma kujutlusvõimet ära. Viimastel kuudel oled sa elanud liiga suure stressi all, nüüd on aeg hakata mõtlema oma tuleviku peale. Sea endale uued eesmärgid.


Kalad, viimane aeg on hoolitseda iseenda eest. Selle asemel, et joosta ringi ja otsida kingitusi oma lähedastele, lase teistel hoolitseda enda eest. Noorkuu soovitab sul hoolitseda kõigepealt oma vaimse tervise eest ja alles siis mõtelda teiste peale.





Kommentaare ei ole