{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : noorkuu Kaljukitse märgis 23. detsembril - vii oma unistused ellu

foto : unsplash / Alan Chen      23. detsembri noorkuu Kalj...

foto : unsplash / Alan Chen

 

 

 23. detsembri noorkuu Kaljukitse märgis soovitab sul vaadata üle, millised on su suhted, soovid, plaanid ja igatsused. 

Tahad sa seda siis või mitte aga sa pead aega maha võtma noorkuu ajal. Iga kuu on taevas noorkuu. Noorkuu on maagiline hetk, sest noorkuu ajal tehtud soovid võivad täide minna. Selle jaoks pead sa aga kõigepealt selgeks tegema, millised on sinu tõelised soovid ja panema need kirja. Noorkuu aeg on nagu uus võimalus, uus peatükk, mis sulle iga kuu avaneb ja uus algus, mis sulle antakse. 

 

 

Sellel reedel, 23. detsembril, paar päeva peale seda, kui Päike on Kaljukitse märki sisenenud ja peale talvist pööripäeva, leiab aset noorkuu Kaljukitse märgis. Ta paneb meid mõtlema tõsisemalt oma eraelu, rahaasjade ja karjääriplaanide peale. Tõehetk on kätte jõudmas. 

 

Kuidas noorkuu meid mõjutab? 

Kuu on maagiline ja lummav. Iga kuu, iga 28-päeva tagant sünnib Kuu uuesti, tõustes otsekui tuhast. Noorkuu on uue alguse esimene etapp. Noorkuu ajal muutub Kuu nähtamatuks taevas. Ja sellepärast kutsutaksegi teda mõnikord Mustaks Kuuks. 

Noorkuu on üks tähtsamatest Kuu faasidest. Noorkuu on pausi tegemise aeg, aeg mõtelda selle peale, mis sai möödunud kuul hästi tehtud ja mis oleks võinud paremini minna. Mille pärast sa oled oma elus tänulik? Mille üle sa oled uhke? Millised on möödunud kuu kõige meeldejäävamad hetked? 

 

 

Noorkuu on ka soovide tegemise aeg. Tee nimekiri oma soovidest ja igatsustest. Mida sa tahaksid oma elus ära teha. Millised on su plaanid, igatsused, soovid ja vajadused, mida sa tahaksid ellu viia? Noorkuu on võimalus oma elu paremini organiseerida. Keskendu oma soovidele noorkuu ajal, mitte oma probleemidele! Koosta nimekiri ka järgmiseks aastaks, pane kirja kõik oma unistused. Pane kirja, millist elu sa tahaksid elada? Kellega sa tahaksid elada? kellega sa tahaksid rohkem suhelda? Kui palju sa tahaksid teenida, kui palju sa tahaksid kaaluda, kus sa tahaksid elada jne. Mida täpsemalt sa oma soovid üles kirjutad, seda tõenäolisem on, et need täide lähevad.

 

Millist mõju avaldab noorkuu Kaljukitse märgis? 

Noorkuu Kaljukitses soovitab meil muutuda kohusetundlikumaks ja mõtelda praktilisemalt. Panna oma prioriteedid paika. Keskenduda oma eesmärkidele ja unustada kõik muu. Vabastada end kõigest, mis takistab sul oma plaane ellu viia. Noorkuu Kaljukitses on sinu treener ja mentor. Ta motiveerib ja innustab sind ning näitab sulle õige teeotsa kätte. Sinul jääb üle ainult tegutseda.




Kommentaare ei ole