{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks on järgmisel nädalal häid üllatusi varuks

foto : unsplash / Jelezniac Bianca      Jõulud ei olegi ena...

foto : unsplash / Jelezniac Bianca

 

 

 Jõulud ei olegi enam nii kaugel. Iga päev viib meid pühadele lähemale ja ettevalmistused koguvad hoogu. Kardetud Merkuuri retrograad on samuti algamas aga õnneks mitte enne 30. detsembrit, seega on meil veel piisavalt aega, et kasutada planeetide head energiat ära ja viia kõik oma plaanid ellu. 


Mida toob meile kaasa järgmine nädal? 

Amburite hooaeg on täies hoos. Tulemärgi energia aitab tekitada meeleolu ning luua pidulikumat õhkkonda. 

Ainult, et alates 7. detsembrist liikus tarkuse ja suhtlemise planeet Merkuur Kaljukitse märki ja soovitab meil mitte oma kohustusi unustada. See pole sugugi meelt mööda Amburile, kelle kuu praegu käimas on ja kes sooviks parem võtta asju vabalt ning muretult, juua glögi sõpradega, selle asemel, et lahendada administratiivset laadi küsimusi. 

 

 

11. detsembril liitub ka Veenus Merkuuriga. Armastuse plaaneet on jõudmas Kaljukitse märki ja soovitab samuti meil võtta oma elu natuke tõsisemalt. Panna paika oma plaanid ja projektid, leida kindel jalgealune ning lõpetada see liblika moodi õielt-õiele lendamine, ilma homse päeva pärast muretsemata. Lobisemise asemel soovitab Veenus tõsiselt rääkida asjast. 

Seega tõmbub taevas meie kohal natuke pilvisemaks. Ja meie jääme kahe energia vahele, teadmata, mida oleks kõige õigem teha - lasta ennast mõjutada Amburi muretusest või Kaljukitse tõsidusest. Ühelt poolt on soov võtta rahulikult ja vabalt, lubada oma ellu puhkusehetki ja rõõmu enne aastalõppu. Teiselt poolt hakkavad kohustused endast märku andma. Enne uue aasta algust, tuleb vanad tööd ära lõpetada. 

 

Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal aga rohkem õnne? 

Sõnn

Sellel kuul tundub, et Sõnnil läheb kõik hästi. Kõik need planeedid, mis jõuavad Kaljukitse märki, toovad just talle kõige rohkem õnne kaasa. Hea oleks, kui ta kasutaks planeetide head energiat ära selleks, et viia oma plaane ellu. Praegu on ideaalne aeg selleks, et liikuda edasi ja anda oma elule uus mõte. Ta võib kindel olla planeetide toetusele ja abile. Järgnevate päevade jooksul toetab Sõnni Merkuur. Merkuur jõudis kolmapäeval ühte Maamärki ja tänu sellele hakkab Sõnn veelgi praktilisemalt mõtlema. Tal võivad tekkida väga head ideed järgnevate päevade jooksul. 

 

 

Hea oleks ka, kui ta suudaks võtta asju oma elus natuke rahulikumalt. See võib tunduda natuke vastuoluline, sest Merkuur ja Veenus Kaljukitses soovitavad Sõnnil vastupidi võtta asju tõsisemalt aga Sõnn peab mõistma, et sa ei saa olla igal pool korraga. Ühe sõrmeliigutusega ei saa ta kõike tehtud. See võib valmistada talle pettumust aga aitab tal ka prioriteete paika panna. Hea oleks, kui ta ei jääks kindlalt oma seisukohale, sest kõik probleemid lahenevad nagu imeväel. Ilmselt on ta ise esimene, kes imestab selle üle, kuidas kõik ta elus laabub.


Kaalud

Tõenäoliselt on kõik Kaalud endamisi lootnud, et nemad oleksid samuti järgmise nädala õnnelike väljavalitute seas. Ja nii see on. Tundub, nagu oleks taevas ise otsustanud viia ellu Kaalude suurimad soovid. Järgnevatel päevadel toob Päike Kaalude ellu armastust. Päike on läbimas Kaalude suhte ja armastuse sektorit ning toob talle kaasa head õnne. Kaalude esindaja peaks saama lisaks häid uudiseid ka töö juurest. Ta leiab kontakte, tänu kellele ta saab viia oma plaane ellu. Ilmselt sõlmitakse järgmisel nädalal üks kokkulepe või leping, sest kõikide märkide järgi tehakse Kaalude esindajale veel selle aasta sees üks hea pakkumine, mis peaks talle palju kasu tooma. 

Päike toob talle aga õnne armastuses. Kui ta peaks vallaline olema, on üsna kindel, et järgnevatel päevadel kohtub ta kellegagi, kes muudab kogu tema ülejäänud elu. Ilusad kohtumised on aset leidmas, eelseisvad päevad peaksid olema täis armastust ja romantikat. 

 

 

Lõvi

Ilmselt tead sa seda, et Amburi kosmiline sõber on Lõvi. Ja kui Päike viibib Amburi märgis, toob ta õnne ka teistele tulemärkidele, seekord siis Lõvile. Päike saadab Lõvile head energiat ning aitab tal paremini aru saada, mida ta õieti vajab selleks, et õnnelik olla. Järgnevatel päevadel hakkab Lõvi ilmselt oma unistusi ellu viima. Ta teab, mida ta tahab ja teab, kuhu ta tahab välja jõuda. Ta on kindlalt otsusele jõudnud teha kõik, et viia oma plaane ja eesmärke ellu ning mitte miski ei peata teda. Tänu Päikese energiale õnnestub tal kõik. Kõik hakkab hästi minema nii töö juures, kui eraelus. Uus ja parem ajajärk on Lõvi elus algamas. Uus lehekülg on avanemas. Lõvil on kõik võimalused olemas, et elada sellist elu, millest ta alati on unistanud. 

Hea oleks, kui ta jätaks vanasse aastasse maha kõik kahetsused ja probleemid ega viiks minevikuvalu uude aastasse kaasa. See aitaks tal alustada uut aastat paremini ja teha ruumi õnnele. 

 

 

 


Kommentaare ei ole