{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob detsembrikuu kõige rohkem õnne

foto : unsplash / Marisol Benitez   Ja ongi selle aasta viim...

foto : unsplash / Marisol Benitez

 

Ja ongi selle aasta viimane kuu alanud. Aasta lõpp ei ole enam kaugel. Aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast ja mis kõige tähtsam, vabastada end kõigest sellest, mille sa tahad jätta sellesse aastasse, et alustada uut aastat parema enesetundega. Seniks aga on Amburite hooaeg täies hoos ja selle tõttu on praegu kõige õigem aeg selleks, et olla õnnelik ja tunda rõõmu ka lihtsatest asjadest. Viimast korda sellel aastal. 

Sest ka sellel kuul on meie jaoks häid üllatusi varuks, mis toovad kaasa pühademeeleolu. Detsember on ju ikka olnud selline natuke teistsugune kuu, mis paneb end ehtesse selleks ja paneb kõik enda ümber särama selleks, et valmistuda eelseisvateks pühadeks. 

 

 

Millistele tähemärkidele toob detsembrikuu aga kõige rohkem õnne? 

Sõnn

Tuleb tunnistada, et see aasta ei ole olnud Sõnni jaoks kõige kergem. Ent tänu oma sihikindlusele ja külmale närvile sai Sõnn kõikidest takistustest üle. Ja sellel korral on Sõnn nende seas, kellele detsembrikuu kõige rohkem õnne toob. Ja seda suurel määral oma mõistlikkusele, heale organiseerimisoskusele ja praktilisele meelele. Sellel kuul avaneb tal võimalus saada teenitud tasu oma töö ja vaeva eest. Planeedid teevad talle aasta lõpetuseks ilusa kingituse. Merkuuri, Veenuse ja Päikese Kaljukitse märki jõudmine toob Sõnnile suurt õnne kaasa. Ja kui suhtlemine (Merkuur), võlu ja sarm (Veenus) ning energia (Päike) sõlmivad liidu Sõnni sõbramärgis, siis lõikab Sõnn sellest kõige suuremat kasu. 

Täpsemalt öeldes võib täiesti kindel olla, et see kuu toob Sõnnile palju häid uudiseid kaasa. Töö juures hakkab tal kõik hästi minema. Ta on valmis kaitsema oma huve, seisma oma õiguste eest ja kauplema endale paremat kohta. Ta alles näitab, milleks ta võimeline on. Mis puutub armastusse, siis peaks õhkkond olema üsna romantiline. Kaljukitse hooaeg on Sõnni lemmik, sest talle meeldivad, kui asjad on selged ja klaarid. Kui asjadest räägitakse nii nagu nad on, ilma mingi tagamõtteta. Vallaline Sõnn peaks kõikide märkide järgi kohtuma suure armastusega detsembris. Vähemalt kui ta peaks kedagi kohtama, siis võib sellest saada alguse üks ilus lugu. Tänada võib ta selle eest armastuse planeeti Veenust. Sõnn peaks detsembris olema nii enesekindel, et miski ei peata teda.

 

 


Kaljukits

Teine loteriivõitja sellel kuul, kellele hea õnn naeratab, on Kaljukits. Kaljukitsede hooaeg on algamas 22. detsembril ja tänu sellele on ta planeetide kaitsealune. Planeedid tulevad ise talle appi sellel kuul, et aidata tal oma plaane ellu viia. Ja plaanid ise on lihtsad: kõigepealt aitab Veenus Kaljukitses parandada viimase majanduslikku seisu. See ei ole kellelegi saladus, et Kaljukitse jaoks on aeg raha ja nii kaua, kuni tal pole kinnisvara, mille abil seljatagust kindlustada, ei anna ta alla ja töötab edasi. Õnneks peaks ta kõikide märkide järgi saama detsembris suurema summa raha, mis võimaldab tal hinge tagasi tõmmata. Ja tänu sellele võib ta lõbutseda ning puhata. Isegi, kui sa usud, et Kaljukits ei puhka kunagi. 

Selles mõttes on sul õigus, et see ei ole talle omane küll, ta ei suuda niisama maha istuda ja mitte midagi teha, isegi, kui ta istub, siis ta mõtted käivad ikka tööprobleemide kallal ja ta otsib lahendusi. See on tal veres. Õnneks Merkuur Kaljukitses ja Jupiter tulevad talle appi. Merkuur aitab tal parandada suhteid teistega. See peaks Kaljukitse maha rahustama, sest tal ei ole vaja enam raisata oma aega selleks, et lobiseda niisama ilusast ilmast enne, kui asub tõsisemate teemade kallale. Õnne planeet Jupiter aga muudab kõik lihtsamaks. Ja kergemaks. 

 

 


Ambur

Kolmas ja viimane tähtede lemmik selle aasta detsembrikuul on Ambur. Detsembrikuu esimene pool tuleb eriti hea tema jaoks. Amburil võib sellel ajal olla ainult üks soov ja selleks on elu nautida nii palju, kui võimalik. Kõik läheb tema elus hästi, ta on Päikese lemmik. Tal on kõik, mis vaja selleks, et viia ka oma kõige suuremaid plaane ellu. Detsembri esimesel poolel on tema märgis Päike (jõud), Merkuur (sõnad) ja Veenus (romantika). Kuu lõpus liiguvad kõik kolm aga edasi Kaljukitse märki. See ei ole aga põhjus, miks hakata meelt heitma. Ambur on selle jaoks liiga suur optimist, kes leiab ikka ja alati uusi võimalusi, ka sealt, kus neid ei ole. Ta teeb kõik, et õnn tuleks tema õuele ja leiab endale tugeva liitlase, milleks on tema planeet Jupiter. Jupiter on sisenemas Amburi parima kosmilise sõbra - Jäära - märki 21. detsembril. 

Ambur jõuab vaevu Päikesele järele lehvitada, kui ta leiab üles oma kalli Jupiteri, mis toob talle õnne kaasa ja aitab tal oma plaane ellu viia. Kõik hakkab tema elus hästi minema, nii töö juures, kui eraelus. Üks ilus kohtumine peaks aset leidma ja tõenäoliselt tehakse Amburile parem koostööpakkumine. Ambur tunneb, et ta elus on algamas uus ja parem ajajärk. Elul on tema jaoks varuks palju õnne ja rõõmu. Ambur on detsembrikuu staar, ilma kelleta ei kujutaks seda kuud ettegi. Ta on jõulutäht talvises taevas, mis valgustab teed.



© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole