{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatega Kaksikud üldse läbi ei saa?

  foto : unsplash / Seth Doyle    Meil pole sugugi tahtmist...

 

foto : unsplash / Seth Doyle

 

 Meil pole sugugi tahtmist kedagi nüüd siin omavahel tülli ajada ja vanasid asju meelde tuletada. Ja kuna nagu me oleme alati korranud, ei ole olemas selliseid tähemärke, kes on läbinisti head või halvad. Igal tähemärgil on omad head ja halvad küljed. Igal ühel on oma roll sodiaagirattal, mille tõttu tähemärgid koos olles üksteist täiendavad. Ainuke probleem seisneb selles, et mõnesid tähemärke saadab halb kuulsus. Ja meil on kahju seda öelda, aga Kaksikud kuuluvad sellesse nimekirja. Lausa nii palju, et Google otsingust on sageli otsitud vastust küsimusele: "Miks Kaksikud mitte kellelegi ei meeldi? ". On siis tegemist lihtsalt omavahelise sobimatusega või kadedusega, kes seda teab. Las see jäägu igaühe enda otsustada. Nagu lubatud, ei hakka me vanasid asju meelde tuletama. Katsume parem välja selgitada, kes on need, kellega Kaksikud üldse ei sobi? 


Milline on Kaksikute iseloom? 

Öeldakse, et Kaksikud on suured sõnasepad ja trikivennad. Kaksik on õhumärk, kes võtab kõike oma elus kergelt ega hakka oma pead vaevama liigsete muredega. Ta tahab olla vaba kõikidest kohustustest. Ta näeb elu pigem roosas valguses, tema klaas on alati pooleldi täis. Ta on suur optimist, kes oskab ka teisi nakatada oma hea tuju ja rõõmsa meelega. Ta on alati valmis looma head õhkkonda ja kutsub tihti endale külalisi lihtsalt selleks, et saaks jälle tuttavatega kokku ja maandada samal ajal pingeid. Kaksikuid valitsev planeet Merkuur, mis on suhtlemise ja mõtlemise planeet, andis Kaksikule sõnaoskuse. Ja tänu sellele valdavad Kaksikud suhtlemiskunsti paremini, kui keegi teine. See oskus aitab ta igast olukorrast välja ja tuleb talle alati kasuks. 

 

 

Seega on ta süda lõbus ja meel kerge, teistel võib aga jääda mulje nagu mängiks ta kogu ülejäänud maailmaga ainuüksi selleks, et juhtida neid suunas, mida tema valib. Kaksikuid jätkub igale poole, ta on uudishimulik ja tahab kõike teada saada ning ise järele proovida, tema ainuke probleem on selles, et tal pole aega hinge tagasi tõmmata ja puhata. Talle meeldib seltskond ja inimestega läbi käia. Teised võivad pidada teda kurnavaks. Parem on ette teada, et kui sa peaksid hakkama sõbrustama Kaksikuga, siis võid sa hüvasti jätta rahulike õhtupoolikutega kodus. 


Kes on Kaksiku parim sõber? 

Kaksik on sodiaagi kõige suurem suhtleja. Ta suhtleb vabalt ja loob pidevalt uusi tutvusi. Ta leiab inimestega kohe ühise keele ja temaga suheldes tekib tunne nagu tunneks sa seda inimest juba ammu ehkki sa kohtusid temaga alles kaks minutit tagasi. Ta on sooja südamega ja lõbus, ta kohaneb iga olukorraga ruttu ja saab kõigiga hästi läbi. Ainult pikemas perspektiivis on lood natuke teistsugused. Sageli öeldakse, et Kaksik on kahenäolised. Seega mõnikord on ta valmis kõigeks, teinekord aga ei taha mitte midagi. Temaga on kas kõik või mitte midagi ja sellega peab harjuma. Õnneks harjuvad mõned tähemärgid ilma endale liigseid küsimusi esitamata. Näiteks nagu Jäär, kellega Kaksikutel on nii palju toredaid mälestusi. Nad on mõlemad elurõõmsad ja valmis alati midagi koos tegema. Nende elu on üks suur seiklus, täis üllatusi ja põnevust. Mitte miski ei peata neid. Ka Lõvi kohta võiks sama öelda. Mõlemal on koos tore olla. Neid seob tugev sõprus. 

 

 


Millal Kaksikud ärrituvad? 

Kaksikutele, nii nagu Jääralegi meeldib, kui kõik käib ruttu ja mingit uimerdamist ei ole. Kaksik on tõmbetuule märk, kiirete tuulehoogude märk. Kui olukord on selgusetu ja segane, siis võib see teda ärritada. Tõsiselt kohe. Teda ärritavad aeglase mõtlemisviisiga inimesed, kes isegi ei otsi lahendusi oma ellu. Ta ei saa aru, kui inimesele on pea antud, miks ta seda siis ei kasuta nii nagu vaja. Ta ei saa ka aru, miks inimesed ei suhtle omavahel, vaid mõmisevad midagi arusaamatut rääkimise asemel. 


Kes on Kaksikute vaenlased? 

Kaksikute esindajad võivad teised ruttu ära väsitada. Ja süüdi on selles alati nende suur soov kõike jagada, pidevalt midagi teha ning minna kuhugi. Kaksikute liigne energia kurnab teised ära. Selle tõttu näiteks ongi Kaljukitsel raske Kaksikutega hästi läbi saada. Kaljukits eelistab korrapärast ja hästi organiseeritud elu, reeglipärast elu, struktureeritud elu, ta tahab korralikult oma tööid teha, samal ajal, kui Kaksik on nagu horoskoobi suur laps. Kaljukits hakkab selle peale Kaksikut ümber kasvatama, sundides teda tõsisemaks. Kaksik võib ruttu tunda temaga, et ta ei saa midagi teha, mida ta tahaks ja et Kaljukits võtab teda nagu last. Kaksik tahab ainult vabadust ja muretut elu. Kaljukitsega ei ole see kuidagi võimalik. Ja sellepärast ei saa nad omavahel läbi.

 

 

Sama asi kehtib ka Skorpioni kohta. Nad ei ole lihtsalt samal lainel ega ela samal sagedusel. Ühelt poolt on Kaksik suur optimist, kes tahab suhelda ja ümbritseda end inimeste ja valgusega. Teiselt poolt Skorpion on suur erak, kes tahab olla varjus ja vaikuses. Ja seda tänu Skorpionit valitsevale planeedile Pluutole. Teiste sõnadega võib Skorpion Kaksikut kiiresti väsitada, sest Skorpionil on harjumuseks alalõpmata oma musti mõtteid mõtelda, ta isegi ei näe seda, mis elus ilusat on. Skorpionit aga väsitab Kaksikute pidev soov muuta oma elu põnevaks. Üks ütleb valge ja teine ütleb must. Muid värve nagu ei olegi. 


Põhjus, miks sa ei tohiks võtta seda kõike liiga tõsiselt

Need ennustused tuginevad üksnes päikesemärkidel aga astroloogia puhul ei ole tegemist täppistradusega. Ka teisi kriteeriumeid tuleks arvesse võtta ja selleks on üllatused, mida elul meile teinekord varuks on või siis ühiskondlik positsioon ja kasvukeskkond. Sellele võiks lisada, et päikesemärk on vaid väike osa inimese astroloogilisest kaardist. Täpsema ülevaate saamiseks tuleks arvestada ka kuu- ja tõusumärkidega, mis on samuti osad meie isiksusest. Planeetide seis sünni ajal on täpselt samuti oluline. Ja selle kõige tõttu võibki juhtuda, et Kaksikud võivad saada parimateks sõpradeks Kaljukitsega ja võib ka seda juhtuda, et Jääraga ei saa Kaksik üldse läbi. 


Kommentaare ei ole