{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid ootab täna ees unustamatu vana aasta õhtu?

  foto : unsplash / Kateryna Hliznitsova   Kui mõned meie s...

 

foto : unsplash / Kateryna Hliznitsova

 

Kui mõned meie seast veedavad aasta viimase õhtu lähedaste või sõpradega koos, siis teised eelistavad välja pidutsema minna ja tantsida varahommikuni välja. Kuidas ka ei ole, aasta viimane päev on hea võimalus teha kokkuvõte möödunud aastast, olla koos nendega, kes on sulle tähtsad ja seada endale uueks aastaks uusi eesmärke. Mõned annavad endale lubadusi uueks aastaks, sest uus aasta on ju ikka võimalust alustada otsast peale. Uus aasta on nagu uus peatükk inimese elus, uus lehekülg on meie ees avanemas ja meist endist sõltub, mida me sinna raamatusse kirjutada tahame. 

 

 

Kes on aga need, keda on ees ootamas unustamatu vana aasta õhtu? Kellele on tänaseks õhtuks varuks häid üllatusi? 


Erakordselt ilus ja meeldejääv vana aasta õhtu on ees ootamas nii Sõnni kui Neitsit. 


Detsembrikuu on toonud Sõnnile head energiat kaasa ja tänu sellele on meie Sõnnike nüüd väga rõõmus ja rahul oma eluga. Tavaliselt on Sõnn kodulembene ja oma harjumuspärases elus kinni, tänane õhtu võib talle aga tuua kaasa üllatusi, millega ta ei oleks elus osanud arvestada. Mõnikord läheb nii, et elu toob meile seda, millest me oleme kogu aja unistanud just siis, kui me ei oska seda oodatagi. Selles seisnebki elu ime. Tänane öö on imede öö. Vähemalt meie Sõnni jaoks. Kõike võib juhtuda ja kõik on võimalik.  Ka tema suurimad unistused võivad täituda. 




Ka Neitsit on ees ootamas muinasjutuline öö. Neitsi peaks täna olema heas tujus ja ootusärev. Ja on ka põhjust: tema elus on midagi erilist täna juhtumas, sest ta kohtub oma suure armastusega. Armastus teed ei vali. Kui see hea uudis ei puuduta aga armastust, peaks tegemist olema mõne teise hea uudisega, mille ta täna õhtul saab ja mis paneb ta rõõmust ja õnnest nutma. 


Ilusat vana aasta õhtut kõigile!

Kommentaare ei ole