{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks tuleb selle aasta lõpp natuke keerulisem?

    fotol : unsplash / Kelly Sikkema Mida sina aastalõpupühades...

 

 

fotol : unsplash / Kelly Sikkema

Mida sina aastalõpupühadest arvad? Kas sinu jaoks on see suur stressiallikas ja sa pead seda liiga kommertslikuks pühaks või vastupidi, ei suuda sa iga aasta jõulupühi isegi ära oodata? 

Eks selle pühade perioodiga kaasnebki paratamatult stress, sinna ei saa midagi parata. Kõik vajab korraldamist ja organiseerimist.


Mida planeetidel meile varuks on selle aasta lõpus? 

Aasta lõpp on käes ja pidustused täies hoos. Hea on unustada kõik oma argipäevamured ja tunda elust natukenegi rõõmu. Vähemalt meie ise loodame seda. Planeetidel aga on meie jaoks hoopis teistsugused plaanid. Nendel on oma programm, mis mõnikord ei kattu meie omaga. Järgnevatel päevadel näiteks on planeedid otsustanud tuua meie igapäevasesse ellu sekeldusi kaasa. 

Merkuuri retrograad on algamas (juba jälle!), see tõotab tuua segadust meie ellu ja rikkuda omavahelisi suhteid teistega. Merkuuri retrograadi ajal (30. detsember - 19. jaanuar) tuleks mitu korda kõik üle kontrollida ja hoida keelt rohkem hammaste taga. Ennetada probleeme ja organseerida oma elu paremini. Seda juba sellepärast, et Merkuur hakkab selle aasta lõpus retrograadselt liikuma Kaljukitse märgis. Planeedi retrograad tähendab seda, et Maa pealt vaadatuna tundub nagu hakkaks planeet tagurpidi liikuma taevas, tegelikult on tegemist kõigest optilise illusiooniga, mille mõju on sellest hoolimata tuntav. Seekordne Merkuuri retrograad soovitab meil vastutada oma tegude eest ja olla kohusetundlikum. Sa ei saa enam iseendale valetada, sa pead panema prioriteedid paika ja organiseerima oma rahaasju paremini.

 

 

Muidugi ei ole see see, mida sina sellelt aasta lõpult lootsid. Aga ometi on see vajalik ja kasulik. Sa pead võtma - tahad sa seda siis või mitte - aega maha ja looma oma peas ja mõtetes korra. 

Sa pead vabanema sellest, mis ei lase sul elada nii nagu sa seda tahaksid, mis takistab sul teha seda, mida sa tahaksid ja mis ei lase sul oma unistusi ellu viia. Sa pead vabanema oma halbadest mõtetest ja harjumustest, mille pärast sa ikka veel ei ole see inimene, kes sa olla tahaksid. Ilmselt hakkad sa kõige selle peale ise mõtlema juba enne uue aasta algust. Sest ilmselt oled sa ka ise väsinud sellest, et hoolimata kõikidest oma püüdlustest ei ole sa ikka oma elus unistamisest kaugemale jõudnud. 


Milliste tähemärkide jaoks tuleb selle aasta lõpp natuke keerulisem? 

 

 

Selle tähemärgi esindaja tunneb suuremat väsimust aasta lõpus

Veevalaja

Detsembrikuu on väsitav nii vaimselt, kui füüsilisest, sest juba kuu alguses on tunda lähenevate pühade hõngu. Ja ei maksa ära unustada, et tegemist on ka aasta viimase kuuga ja ka see annab endast tunda. Tegelikult tuleks detsembris hoopis olla rohkem omaette ja puhata. Juba mõnda aega tunneb Veevalaja, et ta on läbinisti kurnatud. Ehkki Veevalajat peetakse sodiaagi tuuleiiliks, kes kunagi ei väsi ja kunagi ei puhka, siis selle aasta lõpus peab ka tema tunnistama, et ta pole kõikvõimas. Tarkuse planeet Saturn, mis väsitab Veevalajat juba teist aastat, on taas aktiivne. Ja sellepärast peab Veevalaja veel mõnda aega kannatama Saturni negatiivset mõju. See on kurnav ja võib valmistada Veevalajale endale suurt pettumust. Ta võib isegi kaaluda seda, kas ta peaks alla andma, kui elu kogu oma raskusega ta peale end surub. 

Ent kuna Saturn liigub Veevalaja viimases sektoris, sõltub suurel määral kõik Veevalajast endast, kas ta laseb elul endale koha kätte näidata ja annab alla või võitleb edasi ning ennetab probleeme. Kui ta tahab oma jõu ja energia tagasi saada, peab ta käised üles käärima ja ise vaeva nägema selle jaoks. Tähtis on, et ta ei jääks istuma vaid suhtleks rohkem teistega. Mida rohkem ta tegutseb ja mida aktiivsem ta on, seda vähem ta väsimust tunneb. Uus aasta ei ole enam kaugel, uus aasta aga tähendab uut algust. Uus algus on aga võimalus teha uusi plaane, unistada suurelt ja uskuda, et kõik on võimalik. Praegu aga: ilusaid aastalõpupühi, kallid Veevalajad, ärge laske probleemidel oma tuju rikkuda ja kõik läheb hästi.  

 

 

 

Selle tähemärgi esindaja peaks hoidma end igasuguste liialduste eest

 Ambur

Muidugi on see loomulik, et aastalõpupühadel süüakse ja juuakse rohkem, vähemalt üks kord aastas võiks ju endale lubada midagi head, ilma muretsemata kõige muu pärast. Amburile sobib see väga hästi, midagi muud ta ei tahagi, kui olla õnnelik. Ambur on optimistlik ja selle tõttu on ta esimene, kes on pühadelauas istumas, oodates, kuni toitu serveeritakse ja klaasid täis valatakse. Milleks muretseda, kui kõik on hästi? Vähemalt pole tal vaja igavuse üle kurta praegusel perioodil. Ja planeetide seis tundub ka üsna hea meie Amburikese jaoks, ainult, et seal on üks suur AGA.

Marss nimelt on Amburiga praegu opositsioonis ja saadab talle pidevalt uut energiat juurde, millega Amburil on raske toime tulla. Kui Ambur aga ei suuda ega taha oma jõudu kokku hoida, siis võib ta uut aastat võtta vastu mitte just kõige paremal viisil. Parem ennetada, kui tegeleda tagajärgedega. Keegi ei käsi Amburil karsklaseks hakata või dieeti pidadapraegusel hetkel aga ta peab õppima õigel ajal lihtsalt piiri pidama. Kõige parem oleks, kui ta järgnevatel päevadel võtaks natukenegi aega puhkamiseks ja laeks oma patareid täis. Ja ei sööks end lõhki.


Kommentaare ei ole