{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks tuleb detsembrikuu esimene nädal natuke keerulisem

foto : unsplash / Nati Melnychuk      Igal nädalal ei jagu ...

foto : unsplash / Nati Melnychuk

 

 

 Igal nädalal ei jagu head õnne kõikidele tähemärkidele. On neid, kellel läheb sellel nädalal paremini ja keda saadab suur õnn ja on neid, kes peavad olema ettevaatlikumad. Kes on siis need tähemärgid, kelle jaoks detsembrikuu ei alga kõige paremini? 

Muretsemiseks pole aga põhjust, sest planeedid liiguvad üsna ruttu ja sellega koos vahetub energia. Ja isegi, kui mõni päev tuleb natuke pingelisem ja raskem, ei jää see alatiseks nii. Seda enam, et seda ei maksa võtta kui karistust vaid pigem võimalust, mille abil aru saada paremini, mis su elus lahti on või siis võtta lihtsalt aega maha ja puhata. Loe, mida detsembrikuu algus toob kaasa kõikidele tähemärkidele ja kuidas viimastest saavad esimesed.

 

Mida planeetidel meie jaoks varuks on detsembrikuu alguses? 

Esimene advendinädal on käes ja planeetidel pole vähimatki kavatsust kusagile kaduda. Ja nagu igal aastal, aitab Amburite aeg meil näha kaugemale oma ninaotsast,  näha suuremalt ja mis kõige tähtsam, näha rohkem head, kui halba. Sellel kuul valitsev meeleolu peaks olema rõõmus ja hea. Praegu on õige aeg hoolitseda oma lähedaste eest, lüüa kaasa heategevuses, panna selga jõuluteemaline kampsun, juua kuuma šokolaadijooki ning imetleda jõulutulesid. Pühad ei ole enam kaugel. Aga isegi, kui pühademeeleolu meie ümber hoogu võtab, ei naudi seda kõik tähemärgid. Näiteks tõsisemad ja introvertsemad tähemärgid nagu on seda kõik maamärgid (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ja veemärgid (Vähk, Skorpion, Kalad) ei naudi üldse seda pühadetralli ja kingirallit, mis kohe-kohe algamas on.

 

 

Mis puutub õhumärkidesse (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja) ja tulemärkidesse (Jäär, Lõvi, Ambur), siis on Merkuuri saabumine Kaljukitse märki võib mõjuda nende jaoks nagu külm dušš. Sellel perioodil peavad nad paremini oma sõnu valima, hoidma oma suhteid ja mitte oma aega raiskama. 

 

Milliste tähemärkide jaoks ei tule detsembrikuu esimene nädal just kõige parem? 

 

Selle tähemärgi esindaja kannatlikkus pannakse proovile

Vähk

Amburite hooaja energia on nii kiire ja tempokas, et kõigile see ei sobi. Paljudele see meeldib ja nemad veedavad ilmselt praegusel perioodil rohkem aega oma lähedastega ning tunnevad kõige üle suurt rõõmu. Teised võivad aga muutuda liiga emotsionaalseks praegusel ajal, tundes, nagu oleksid nad sunnitud kõige tegema nii nagu kõik teised. Nii näiteks võib tunda Vähk ennast täielikus segaduses ega naudi praegust perioodi nii nagu ta seda tahaks. Vähi tähtkuju esindajad olid harjunud juba Skorpionite energiaga, mis novembris meie ümber oli, Amburite meeleolu tirib lausa vägisi Vähikese tema kaitsvast pesast välja ja sunnib teda osalema üritustel, kuhu ta minna ei taha. Tulemuseks ongi see, et väike Vähike lihtsalt väsib ära ja kui ta on väsinud, on ta tujust ära. Ta küll katsub olla kõikidele meele järgi aga ta on praegusel ajal teiste tunnetele vastuvõtlikum. Õnneks on see kõik mööduv ega jää nii. Jupiter, Neptuun ja Uraan aitavad ruttu Vähi meeleolu parandada ja muudavad ta elu ilusaks. Jupiter toob talle kaasa head tuju, Neptuun parema intuitsiooni, Uraan aga aitab tal leida lahendusi kõikidele oma probleemidele. Seega leiab väike Vähike kõik vahendid, mille abil pühkida takistused oma teelt.

 

 

Selle tähemärgi esindaja peab võta rohkem aega iseenda jaoks

Neitsi

Kui rahulikult suudavad asju võtta tavaliselt need, kes on sündinud Kaljukitse või Kalade tähtkujus, siis selle tähemärgi esindaja ei paista tavaliselt silma selle hea omaduse poolest. Meil on kahju teile öelda, kallid Neitsid, et veel üks keerulisem nädal on teid ees ootamas. Tõenäoliselt on sinu elus hetkel väga ebakindlad ajad käimas, sa ei tea enam ise ka, mida sa tegema peaksid, et seda muuta ja leida kindluse- ning turvatunnet. Põhjuseks sellele on Amburi hooaja tuline energia, Jupiter ja Neptuun aga vaatavad sind Kalade märgist üsna  kriitiline pilguga. Sulle meeldib nii väga tegeleda kõikide pisiasjade ja detailidega ent taevas kohe ajab kõik su plaanid luhta ja sa pead hakkama vaatama üldisemalt ning globaalsemalt, muutma oma vaatenurka selleks, et edasi liikuda. Seda on palju lihtsam öelda, kui teha. Planeedid soovitavad Neitsil muuta seda, mis enam ei toimi ja leida teisi eesmärke, mille poole liikuda. Selleks, et oma elu üle järele mõtelda, peab ta tegema midagi, mida talle üldse ei meeldi teha ja selleks on puhkamine. Ta peab võtma aega iseenda jaoks, tegema asju üksteise järel, mitte ühel ja samal ajal. Ära torma asjata, ära koorma ennast tööga ära, võta aega iseenda jaoks, ainult nii saad sa oma elu paremini organiseerida. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja peab maha rahunema sellel nädalal

Kaljukits

Pühadetrall on kohe pihta algamas, vähemalt jõuab see maamärkidele nüüd kohale, et kas sel aastal pole neil pääsu sellest. Eriti tõsiselt võtab seda Kaljukits. Kaljukitsele meeldib kord ja distsipliin. Mitte möll ja trall, millel pole ei otsa ega äärt. Kaljukits võib tunda, et tal on nii palju teha ja ometi saa ta pooltki tehtud, mida plaanis. Ta võib muutuda kannatamatuks tänu Amburite energiale. Kui ta tahab, et kõik läheks hästi, peab ta kõigepealt maha rahunema. Kaljukitsele ei meeldi puhata, niisama istudes hakkab tal süda pekslema. Aga ta ei tohiks unustada, et ta ei ole rauast ja peab võtma aega iseendale. Detsembrikuu algus on selleks ideaalne ja hea, et Kaljukits saaks maandada pingeid ning tuulutada pead. Puhkamine ei tähenda seda piparkookide tegemist tervele meeskonnale.

Kommentaare ei ole