{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliseid tähemärke on ees ootamas keerulisem nädal

foto : unsplash/ Ashim D'Silva      Nii nagu õnneratas ...

foto : unsplash/ Ashim D'Silva

 

 

 Nii nagu õnneratas keerleb elus, keerleb ka sodiaagiratas. Iga nädal ei too kõikidele suurt õnne ja häid uudiseid, on ka neid, kes peavad leppima vähemaga. Nii see kord on. Muretseda aga pole vaja, sest midagi halbu asju ette näha ei saa ja heade soovituste abil on võimalik kõigest üle saada. 


Mida planeetidel meie jaoks varuks on järgmisel nädalal? 

Peale neljapäevast täiskuud Kaksikute märgis, mis oli liigagi emotsionaalne, vajame me kõik puhkust ja rahu. Hoolimata sellest, et meil on tuhat toimetust ees. Detsembrikuu paradoks seisnebki selles, et ühelt poolt tahaks pühadeaega nautida, teiselt poolt on rutt, et jaanuarikuu rutem  kätte jõuaks. Päike on Amburi märgis ja tekitab ainult soovi suuremate soovide järele. Marss on retrograadis ja tekitab soovi aega maha võtta, vastasel korral kurname me end lihtsalt ära, eriti praegu talvisel ajal. Kõige rohkem peaksid aga kolme tähemärgi esindajad võtma aega rohkem iseenda jaoks. 

 

 


Jäär

Igal aastal tunneb Jäär detsembrikuus, et ta on valmis mägesid liigutama. Aga ometi on ka nemad sellised nagu kõik teised, nad vajavad aega iseenda jaoks. Amburite ajal on Jääral palju tegemist ja toimetusi, mis teda ees ootavad. Ideedest tal juba puudust ei tule, tahtmisest ka mitte, isegi energiat on tal selle kõige jaoks piisavalt. Aga aega ei ole tal kusagilt võtta. Marss annab Jäärale energiat juurde, seega kõige parem, mida ta teha võiks, oleks koostada tegevuskava ja hoida natuke oma jõudu kokku, et õigel ajal tegutseda. Ka Saturn toetab Jäära. Hea oleks, kui Jäär võtaks eeskuju Kaljukitsedest, kelle hooaeg peatselt algamas on ja et ta annaks endale aru, et ta ei saa kõike teha nii lühikese aja jooksul. Ja et ta ei unustaks ära, et kvaliteet on tähtsam, kui kvantiteet ja et uni on hindamatu väärtusega.

 

 


Kaksikud

Marss on retrograadis. Ja isegi, kui kõige rohkem puudutab see Jäärasid, siis teised, keda see samuti puudutamata ei jäta, on Kaksikud. Marss liigub retrograadselt Kaksikute märgis ja annab Kaksikule vastuolulisi soovitusi: tegutseda aga mitte üle pingutada. Mis puutub Kaksikutesse, siis ei tohiks see probleeme tekitada, sest ta on ise nii paradoksaalne märk ja oskab kõiki sõlmi lahti harutada. Aga see retrograad ei ole ta ainus väljakutse, mis teda ees ootab. Praegu on käimas Amburite hooaeg, Ambur on aga Kaksikute märgiga opositsioonis. Päikese ja Marsi opositsioon võibki tekitada pingeid Kaksikute ellu. Tal võib tekkida tunne, et ta ei tea, kuidas ühest olukorrast väljapääsu leida. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest planeetide järgi on Kaksikul kõik vahendid olemas, mille abil raskustest üle saada. 


Ambur

See ongi märgiks, et õnneratas keerleb, et Ambur ei ole sellel nädalal kõige paremas vormis. Tal on tunne nagu sumpaks ta paksus lumes. Päike on küll tema märgis ja aitab tal särada ning armastada, lõbu tunda ja elu nautida. Aga Marss Kaksikutes ei anna talle rahu ja toob ta teele pidevalt väljakutseid. Päike annab Amburile jõudu ja elurõõmu, Marss aga toob takistusi. Ambur hakkab sellest kõigest juba tüdinema. Õnneks on taga kõige optimistlikum ja väike klaas veini aitab alati näha elu paremas valguses.

Kommentaare ei ole