{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid petavad kõige rohkem

foto : unsplash / Yura Fresh     Elus on ikka nii, et on tä...

foto : unsplash / Yura Fresh

 

 

Elus on ikka nii, et on tähemärke, kes ei hakka kunagi oma kaaslast petma ja teised, kes on selleks võimelised. 


  • Kaljukitsed ja truudus

Kaljukitsed armastavad armastust. Ja selle tõttu võib juhtuda, et nad petavad oma kaaslast aga mitte sellepärast, et haiget teha. Lihtsalt niisama. Ilus õhtupoolik, pilkude mäng - ja Kaljukits võibki unustada kõik muu.  Aga kui tema üleaisalöömine peaks välja tulema, siis teeb ta kõik, et oma süüd heaks teha ja on valmis isegi põlvili roomama, et andeks paluda.


  • Veevalajad ja truudus

Veevalajat peetakse tihti emotsionaalseks petjaks. Veevalaja ei tunne end absoluutselt süüdi, kui ta teeb midagi oma kaaslase selja taga. Nii imelik, kui see ka ei tundu, eelistab ta enne endale haiget teha, kui elada vales. Miks ta petab? Sest ta tahab vaheldust ja kõik uus paelub teda. Aga üldiselt saab ta üsna ruttu aru, et tegelikult on see kõik üks suur jama ja polnud seda väärt. Kahju.

 

 

 

  • Kalad ja truudus

Kalade tähtkujus sündinud inimesed on küll võimelised kaotama reaalsuse taju ja petma, kes aga ette juhtub. Tänu oma kujutlusvõimele leiab ta alati suurematest probleemidest väljapääsu. Ja isegi, kui sa peaksid ta teolt tabama, siis leiab ta alati mingi vabanduse ja õigustuse, kuidas see nii juhtus, et ta tundmatu isikuga paljalt voodisse sattus.


  • Jäärad ja truudus

Mis puutub petmisesse, võib Jäär olla väga julm. Ehkki Jäärad ei peta teistest rohkem, siis miski teda tagasi ka ei hoia. Ja kui uus tundmatu on igast küljest parem kui sina, siis jätab ta su sinnapaika. Jäär on aus, vähemalt seda võib küll öelda.

 

 

  • Sõnnid ja truudus

Sõnn ei peta. Või kui, siis haruharva. Ta on üks sodiaagi lojaalsemaid märke. Kui Sõnn peaks petma, siis sellepärast, et ta on armunud kellessegi teisesse. Ja suure tõenäosusega saab sellest teisest tema uus elukaaslane. Kogu eluks. 

 

 


  • Kaksikud ja truudus

Kaksikud ja truudusetus käivad tihti paaris. Ja kui Kaksik petab, siis tavaliselt on tegemist mõne lähedase inimesega. Mõne sõbra või töökaaslasega... Kui Kaksik viib oma kaaslase töökaaslastega restorani, võib kindel olla, et ta on juba pooltega tervest kollektiivist maganud. Natuke häiriv.

 

  • Vähid ja truudus
     

Vähid ja truudusetus ei sobi kokku, sest Vähk ei suuda valetada ega saladust hoida. Kui ta hoolimata kõigest peaks minema üle piiri, siis hoiatab ta oma kaaslast järgmisel hetkel ja räägib talle kõik. Ja alustab uut suhet uue inimesega.

 

  • Lõvid ja truudus

Lõvi ei ole eriti kergemeelne. Ta eelistab palju rohkem lõpetada eelmise suhte enne ära, isegi, kui ta elus pole veel kedagi teist selle asemel, et hakata petma. Ta ei taha oma ellu probleeme ja austab oma kaaslast liiga palju selleks, seega ei hakka ta midagi tegema.

 

 

 

  • Neitsid ja truudus

Neitsi oskab saladusi hoida. Kui ta peaks minema mujale vaatama, siis on see tõeline secret mission. Väga raske on teada saada ja jälile jõuda, kui Neitsi on üleaisa löönud. Ja kuna ta tahab kaitsta oma lähedasi, siis ta teeb kõik, et midagi kunagi välja ei tuleks. Sa ei saa iialgi seda teada, selles võid sa kindel olla. 

 

  • Kaalud ja truudus 

Petmise kunsti valdavad Kaalud hästi. Kaalude esindajal võib mitu rauda korraga tulel olla ilma, et keegi kedagi kahtlustaks samal ajal ja keegi teada saaks, et ta kaksikelu elab. Aga ta peab abielu pühaks ja ta ei ole nõus lahutama mitte millegi ega kellegi pärast.

  • Skorpionid ja truudus

Skorpion ei peta. Ehkki ta on kuulus oma kirglikkuse ja üliseksuaalsuse poolest, on armastus ja suhe tema jaoks põhimõtteküsimus, millest ta üle ei astu. Ta ei näe mõtet, miks petta. Aga Skorpion armub tihti, tavaliselt lõpetab ta eelmise suhte ära, enne, kui alustab uuega.

 

  • Amburid ja truudus

Ambur võib küll petta. Mängu käigus. Ta flirdib kogu aeg ja kõigiga. Ta võib ka varjata oma truudusetust, sest ta on selles mängus väga osav. Tal on omad nõksud juba selged. Enamiku ajast on ta sõbrad kursis ja nemad ongi tavaliselt need, kes ühel hetkel sinu peale halastavad. 

 

Kommentaare ei ole