{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline tähemärk leiab armastuse selle aasta detsembris?

foto : unsplash / Greg Rakozy    Armastust ei ole alati liht...

foto : unsplash / Greg Rakozy

 

 Armastust ei ole alati lihtne leida ent selle aasta viimasel kuul toovad planeedid vähemalt ühe tähemärgi ellu armastust. Eks armastusega olegi nii, et kes otsib, see ei leia ja kes ei otsi, see komistab ühel või teisel moel selle õige inimese otsa. Seega pole armastust lihtne leida ega hoida. 

Igal sodiaagimärgil on omad head ja halvad küljed. Mõned neist on romantilisemad, teised jälle vähem romantilisemad (kõige romantilisemad on Sõnnid). Selle tõttu ongi neid, kes sobivad omavahel paremini kokku (nagu Kaksikud ja Ambur näiteks) ja neid, kes ei sobi (nagu Jäär ja Kalad). Aga loomulikult tuleb arvestada ka sellega, et need arvutused on tehtud ainult päikesemärki arvesse võttes. Selle jaoks, et saada täielikku ülevaadet, tuleks vaadata ja võrrelda enda ja kaaslase põhjalikku astroloogilist sünnikaarti, kus on välja toodud tõusu- ja kuumärgid jne. 

 

 

Selle aasta detsembrikuus võib üks tähemärk kohtuda oma elu armastusega. Selle aasta viimasel kuul on tema jaoks palju häid üllatusi varuks. Tegemist on Neitsiga. Neitsit on ees ootamas sellel kuul kohtumine, mis muudab kogu ta ülejäänud elu. 


Neitsi võib leida armastuse selle aasta detsembrikuus

Detsembrikuu tuleb üsna hea Neitsi jaoks. Neitsi on oma loomuselt hästi organiseeritud ja võib tunda kergesti stressi. See kuu paneb teda ilmselt rohkem mõtlema oma oskuste ja oma elu üle. Neitsi mõtleb üldse väga palju, see aitab tal oma eluga edasi minna. Elab ta oma väärtushinnangute ja põhimõtete järgi? On ta oma eluga rahul? Selline eneseanalüüs tekitabki stressi ja võib mõjutada tema tervist. Ning vaimne tervis peegeldub lõpuks ka füüsilises. Võimalik, et sellel kuul tunneb Neitsi suuremat väsimust, et teda kimbutavad pea- või seljavalud. Peaasi, et olukord hullemaks ei läheks. Detsembrikuu teisel nädalal leiab Neitsi kõik vastused oma küsimustele ja võib puhata rahuliku südamega. 

Neitsi võib kohtuda veel sellel aastal oma elu armastusega. Võib-olla on üks väga ilus armulugu algamas, mis muudab ta elu igaveseks. See on armastus, millest ta alati on unistanud. Kõik läheb nii nagu peab, kui kaks inimest on kokku loodud. 



Kommentaare ei ole