{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige tundlikumad tähemärgid

  foto : unsplash / Fa Barboza   Muidugi on meil kõigil süd...

 

foto : unsplash / Fa Barboza

 

Muidugi on meil kõigil süda sees. Aga iga inimene ei hakka vesistama imeilusat reklaami nähes. Millised tähemärgid paistavad silma liigse emotsionaalsuse poolest? Nõrganärvilistele keelatud. 

Kas sinul tuleb ka nutt peale mitte millegi pärast ja iga pisiasi liigutab sind hingepõhjani? Võib-olla on see seotud sinu tähemärgiga. Me ei taha siinkohal nüüd väita nagu oleksid ülejäänud 9 tähemärki täiesti südametud ja kalgid. Lihtsalt nemad ei pea võtma taskurätte kinno minnes kaasa, et oleks igaks juhuks võtta. Ja ääremärkusena olgu ära öeldud, et sellesse nimekirja kuuluvad kõik Veemärgid, mille tõttu nad ongi teistest emotsionaalsemad. Aga kallid Veemärgid, ärge nüüd kohe nutma hakake. 

 

 

Vähk : karikas, mis ajab üle

Tema puhul ongi see, et tal pole palju vaja selleks, et karikas saaks täis. Ta on oma kaitsva kesta taga varjus ja näib nii armas ja tore aga tegelikult on ta hästi emotsionaalne. Piisab ühest piisast, kui karikas hakkab üle ajama. Ja ilmselt pole vaja täpsustadagi, et nende karikas on juba sündimisest saadik peaaegu täis ja sellepärast nutabki Vähike nii palju oma elu jooksul. Tema õrn süda ei ole aga kõiges süüdi. Sellele on lausa astroloogiline selgitus olemas, usud sa seda siis või mitte. Igal tähemärgil on üks päikesesüsteemi taevakeha , mis teda kaitseb. Vähi tähemärk on Kuu kaitse all. Kuu on aga Maa lähim taevakeha, mis sümboliseerib emotsioone. Lisaks sellele hoolitseb Kuu teiste eest, selleks on aga vaja natuke empaatiat. Vähi tähtkuju esindajatel on empaatiat rohkem, kui vaja kõikide jaoks. Vähi märgi esindajad räägivad taimede ja puudega. 


Skorpion : vaga vesi

Paljud ei tea seda aga Skorpion ei ole nii tumeda hingeeluga, kui me seda arvata võime. Pealtnäha ükskõikse olemuse taha varjab Skorpion oma õrna ja tundlikku südant. Vähemalt väidavad seda astroloogid. Nende sõnul on Skorpion kõige tundlikum sodiaagimärkide seast. Skorpion ei ole tavaline Veemärk kõikide oma heade ja halbade külgedega nagu teised Veemärgid. Pikka aega peeti Skorpione astroloogide poolt hoopis Tulemärkideks ja põhjus sellele on lihtne. Nimelt seostatakse Skorpionit planeet Pluutoga tänapäeval ent see planeet avastati alles 1930. aastal. Enne seda aga jagas Skorpion Jääraga sama planeeti, milleks oli sõjaplaneet Marss. Isegi, kui Skorpion jääb Veemärgiks, on temas ikka natuke Tulemärkidele omast. Ja nagu kõik teavad, paneb tuli vee keema. Skorpioni tundlikkust võib võrrelda vulkaanipurskega: kunagi ei tea, mida see kaasa tuua võib.

 

 


Kalad : krokodillipisarad

Kalad ei ole ainult viimased sodiaagimärkide seast, vaid ka viimased Veemärgid. Miks see nii oluline on, et seda peab eraldi välja tooma? Sest Kalad sümboliseerivad ühe tsükli lõppu ja samuti uue tsükli algust, Universumi lõpmatust, mis meid kõiki omavahel seob. Kalade märki kirjeldades võiks panna kõrvale mõne Disney filmi muusikaloo mängima. Ilmselt on Kalad sellised nagu nad on, tänu oma planeedile - Neptuunile. Kalade esindaja võtab kõik endasse, ta on äärmiselt tundlik ja väga õrna südamega. Ta on nagu svamm, millel on jalad all, ta imab kõik endasse ja tunnetab teiste emotsioone täiel määral nagu elaks ta seda ise üle ja nagu juhtuks need asjad tema endaga. See on täiskohaga töö, mida ta teeb.


Kommentaare ei ole