{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : detsembri algus toob palju head õnne kaasa nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Cody Black    Ja ongi detsembrikuu märkama...

foto : unsplash / Cody Black

 

 Ja ongi detsembrikuu märkamatult kätte jõudnud ja paljudel ilmselt juba plaanidki lähenevaks aastavahetuseks tehtud. Aasta säravam aeg on alanud. 


Mida toob meile kaasa detsembrikuu esimene nädal (1 - 7. detsember)?

Õhkkond meie ümber hakkab muutuma pidulikumaks. Kasutage seda ära, sest see ei pruugi nii jääda. Ametlikult on jäänud veel ainult üks nädal ja siis lahkuvad Merkuur (suhtlemine) ja Veenus (armastus) Amburi märgist. Seega on praegu kõikidel lubatud elu nautida nii palju, kui võimalik. Planeetide seis on väga hea selleks, et hoolitseda oma suhete eest, viia oma eesmärke ja plaane ellu ning unistada suurelt. Tee kõik selleks, et muuta oma elu ilusaks. Ambur haarab alati kõikidest võimalustest kinni ning on alati valmis midagi põnevat tegema. Katsu välja selgitada, mis sind köidab tegelikult? Mida sa tahaksid teha? Mis paneb sind unistama?

 Sellel nädalal õhkkond just selline ongi. Kõik muutub võimalikuks. Neptuuni retrograad saab läbi 3. detsembril ning toob kaasa selgust paljudesse asjadesse. Kõik viimasel ajal tekkinud segadused peaksid kaduma koos sellega. 

 

 


Millisele tähemärgile toob detsembrikuu esimene nädal kõige rohkem õnne? 

Jäär

Jäära elust kaovad detsembri esimesel nädalal kõik murepilved. Päike Amburis juhatab talle teed, muudab teda enesekindlamaks ning aitab tal oma eesmärke ellu viia. Mitmed head uudised on Jäära ees ootamas. Mitmed ta unistused võivad täituda. Merkuur Amburi märgis toob Jäärale mitu head ideed. Ambur toetab Jäära kõikides ettevõtmistes. Jäär on valmis kõiki väljakutseid vastu võtma. Võib juhtuda, et talle tehakse üks väga hea ettepanek või parem tööpakkumine.

Jäär on muutumas populaarsemaks ja kogub kuulsust. Julgel Jääral ei ole vaja enam tõestada kellelegi oma oskusi ning teadmisi. Planeedid ise tegutsevad tema asemel ja viivad ta kokku õigel hetkel õigete inimestega. Merkuur teeb talle tasuta reklaami. Kõik läheb sellel nädalal Jäära elus hästi. Merkuur ja Veenus üheskoos aga toovad talle head õnne nii töö juures, kui eraelus. Tänu oma headele liitlastele on Jäära võimeline mägesid tõstma. Kui novembrikuus võis talle tunduda, et ta asjad kuidagi ei liigu, siis nüüd muutub kõik. Mitmed ta unistused võivad sellel nädalal täituda. 

 

Skorpion

Juba mitmendat nädalat rajab Skorpion endale teed tippu. Viimasel ajal saadab teda hea õnn, mille tõttu on ta elu muutumas muinasjutuliseks. Skorpionil on väga head liitlased. Jupiter ja Neptuun aitavad Skorpionil edu saavutada. Kõik muutub lihtsamaks ja isegi liiga kergeks meie Skorpioni jaoks. Tänu sellele võib ta rahulikumalt hingata, ilma muret tundmata homse päeva pärast.  

Detsembrikuul on palju häid üllatusi varuks Skorpioni jaoks. Järgnevate nädalate jooksul peaks Skorpion muutuma palju enesekindlamaks, jõudma selgusele selles, mida ta päriselt tahab ja töötada seejärel oma eesmärkide nimel. Tal on ainult üks võimalus ja see on saavutada edu. Ilmselt on teda ees ootamas ka toredad hetked lähedaste inimestega. 

 

 


Kaalud

Üldiselt ei tule detsembrikuu just kõige parem Kaalude jaoks. Aga planeedid kingivad talle ühe unustamatu nädala enne, kui toovad ta ellu mõningaid takistusi. Mitte midagi tõsist õnneks ei ole teda ees ootamas, mitte midagi, mille pärast muretseda, ainult väikesed pahandused, mille tõttu ta peab olema paindlikum ja energilisem. Praegu aga toovad planeedid talle palju head õnne ning häid võimalusi kaasa. Päike, Merkuur, Veenus, Marss ja Saturn tulevad talle appi, et aidata tal oma eesmärke ellu viia ning parandada suhteid teistega. Tänu neile planeetidele on kindel, et Kaalusid on ees ootamas väga ilus detsembrikuu algus. Piisab, kui ta ainult soovib midagi, kui ta soovid täituvad.

Päike muudab teda enesekindlamaks, Merkuur parandab ta suhteid teistega. Armastuse planeet Veenus aga muudab teda vastupandamatuks ja toob ta ellu armastust. Marss annab talle energiat, Saturn aga aitab tal oma eesmärke ellu viia. Kõik läheb hästi Kaalude elus nii töö juures, kui eraelus. Kui ta on veel vallaline, peaks ta kohtuma sellel nädalal sellega, kellest ta on nii palju unistanud. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks omavaheline suhe muutuma paremaks ja romantilisemaks. Sama romantiliseks isegi nagu armastufilmid, mida Kaaludele vaadata meeldib.

Kommentaare ei ole