{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 8. detsembril on taevas täiskuu Kaksikute märgis

foto : unsplash / Greg Rosenke     Indiaanlased kutsuvad aa...

foto : unsplash / Greg Rosenke

 

 

Indiaanlased kutsuvad aasta viimast ja kaheteistkümnendat täiskuud, mis sellel aastal 8. detsembril taevas särab "Külmaks täiskuuks". Seekordne täiskuu särab Kaksikute märgis. Mida ta meile kaasa toob? Astroloogide sõnul ei ole vähimatki kahtlust, selle täiskuu ajal on kõik võimalused avatud. 


Kaksikud on väga intellektuaalsed, ent oma hingelt natuke lapsemeelsed

Kaksikute märki valitseb planeet Merkuur. Võiks öelda, et Kaksikud on sodiaagi aju, mida seostatakse tarkuse ja mõistusega. Kaksikud paistavad silma oma teadmistejanu, kiiruse ja osavuse poolest. Kaksik on kuldsete kätega ja üldiselt andekas. Ta on väga hea veenmisoskusega, parimat ärimeest on raske leida. Aga oma hinges on ta alles jätnud killuke lapsemeelsust, ta on optimistlik, sõbralik, hea huumorimeelega ja armastab nalja teha. 

 

 

Samal ajal, kui Kuu on Kaksikutes, on Päike Amburi märgis, otse Kaksikute vastas. Seega mõjutavad praegust perioodi nii Amburi, kui Kaksikute energia. Ambur on idealist, Kaksik on oportunist. Ambur näeb kvaliteeti, Kaksik näeb kvantiteeti - ta tahab teha mitut asja korraga. Amburile meeldivad kauged reisid, Kaksik on rahul, kui saab nädalavahetusel kusagil ära käia. 


8. detsembri täiskuu

Seekordne täiskuu leiab aset Maast väga kaugel. Teisest küljest on talvise pööripäevani jäänud 2 nädalat. Kõik see mõjutab Kuu energiat. Ja hea uudis on see, et see täiskuu ei too kaasa midagi halba.

Aga isegi, kui Kuu mõju on vähem tunda, on täiskuu energia siiski olemas. Täiskuu Kaksikutes tähendab intellektuaalset ja vaimset energiat. Näiteks võib tekkida soov ennast harida, õppida midagi uut, lugeda, informeerida ennast paremini. 

 

 


Marss ja täiskuu Kaksikutes 

Ka Marss on hetkel Kaksikute märgis ja võib tõsta võitlusvaimu. Kui sa tõesti midagi tahad, siis leiad sa vahendid, mis aitavad sul seda saada. Ainult liiga palju ei maksa ka ahnitsema hakata, sest suur tükk ajab suu lõhki ja rikub suhteid teistega. Eriti sellepärast, et praegune planeetide seis on pigem soodne verbaalsete rünnakute tekkeks, kuna kõik on emotsionaalsemad ja võtavad asju isiklikumalt. 

Selle täiskuu ajal võid sa hakata tegelema mitme asjaga korraga, kaotada seejärel järje ja rikkuda kõik ilusa ära. Selleks, et mitte ärrituda, tee hingamisharjutusi, mediteeri ja käi väljas jalutamas. 


Lapsed on tundlikumad ja vastuvõtlikumad detsembrikuu täiskuu energiale

Sellel nädalal tuleks eriti jälgida lapsi. Kaksikute tähemärk on seotud lapsepõlvega ja selle tõttu mõjutab seekordne täiskuu kõige rohkem lapsi. Näiteks võivad lapsed praegusel perioodil rohkem haigestuda, kannatada peavalu käes. Või siis tunda ennast kõikvõimsatena ja panna end ohuolukorda, teha rumalusi ja selliseid asju, mida nad muidu ei teeks. 

Inimese kehas on Kaksikute märk seotud aga kopsude ja hingamisteedega. Selle tõttu võib üsna kindel olla, et sellel nädalal saavad hingamisteede haigused eriti hoogu juurde. 

 

 


Täiskuu Kaksikute märgis - milliseid tähemärke mõjutab see kõige rohkem? 

Kõige rohkem puudutab seekordne täiskuu muidugi kõiki Kaksikuid ja samuti kahte teist õhumärki : Kaalusid ja Veevalajat. 

Kuna käimas on Amburite kuu, siis ka tulemärgid tunnevad täiskuu mõju tugevamini, kui teised. 

Veemärkidest tunnevad Kuu mõju kõige rohkem Vähk ja Sõnn, kes on vastuvõtlikumad selle täiskuu energiale. Vähi märgi esindajad võivad kimpus olla uneprobleemidega või siis näha tähenduslikke unenägusid. Mis puutub Sõnni märgi esindajatesse, siis on nad ilmselt tujust ära ja mossitavad omaette.

Aga nagu enne mainitud, siis selle täiskuu mõju on väiksem tänu sellele, et ta on Maast lihtsalt nii palju kaugemal, võib-olla ainult lapsed tunnevad Kuu mõju rohkem. Järgmine täiskuu tuleb aga palju võimsam, kuna ta leiab aset Vähi märgis, mida valitseb Kuu ise ning seekord särab täiskuu taevas järgmise aasta 7. jaanuaril.

Kommentaare ei ole