{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 8. detsembri jäine täiskuu on sinu viimane võimalus sellel aastal teha minevikuga lõpp

foto : unsplash / Nuri Varcarcel      8. detsembril on taev...

foto : unsplash / Nuri Varcarcel

 

 

 8. detsembril on taevas täiskuu Kaksikute märgis. Tegemist on selle aasta viimase täiskuuga, mis särab jäisena talvises taevas. Kuna Kuu asub sellel ajal aga Kaksikute märgis, on täiskuu eriti plahvatusohtlik. 

Ehkki seda täiskuud kutsutakse külmaks kuuks, soojendab see Kuu kogu sodiaaki tänu oma ülevoolavale energiale. 

Ilmselt ei ole sellel perioodil kerge rahulikuks jääda. See astroloogiline sündmus paneb kõigi kannatlikkuse proovile. Sest lisaks Kuule mõjutab meid sellel ööl planeet Marss, mis paneb meid tegutsema. Kui aga asjad ei lähe nii nagu sa sooviksid, võid sa kergesti ärrituda.

 

 

Kõikide märkide järgi on ees ootamas väga emotsionaalne päev, kuna Kuu ja Marss on mõlemad Kaksikute märgis. See paneb paljusid ilmselt omavahel arveid klaarima ja tõde päevavalgele tooma. Kuu on meie emotsionaalne pulss. Ent Kuu ei ole üksi, tänu Marsile võib see pulss kiiremaks muutuda. Võib juhtuda, et sulle hakkab tunduma nagu oleks su kaaslane, sõbrad, pere ja töökaaslased kõik su vaenlased ja sinu vastu. Ära hakka neid ainult süüdistama ja kaalu oma sõnu enne, kui sa midagi ütled ja hakkad kellegagi vaidlema. 

 

 Kuidas mõjutab 8. detsembri täiskuu sinu tähemärki? 

Jäär

Tegutse ja ole ettevõtliku. Kõik su plaanid on praegu kulda väärt ja võivad sulle suurt kasu sisse tuua, kui sa õigel ajal tegutsed. Mis puutub isiklikku ellu, siis võivad mõned pinged tekkida, tõenäoliselt on põhjuseks vanad probleemid sinu ja lähedaste vahel, mida on liiga kaua eiratud. Nüüd ei pääse sa ilmselt üle ega ümber, vaid pead suud puhtaks rääkima isegi, kui sul tuleb selleks tõtt näkku öelda. Katsu siiski paremini oma sõnu valida.

 

Sõnn

Kui töö juures peaksid pinged tekkima, on see õige hetk, et asjad selgeks rääkida. Ära mine uude aastasse vanade probleemidega, kui sa võtad aega, et rääkida, leiad sa lahendused, mida sa otsid. See aitab sul ka paremini oma tööasjadega edasi liikuda.

 

Kaksikud

See on sinu täiskuu. Sa ei tee kunagi asju poolikult, Marss aga innustab sind veelgi rohkem takka. Seda parem, sest tõenäoliselt tuleb sul seista oma huvide eest väljas, kaitsta oma õigusi ja plaane.

 

 


Vähk

Sa vajad rahu ja vaikust. Õnneks ei ole selle täiskuu mõju sinu vastu halb. Kasuta seda ära, et veeta aega lähedaste inimeste seltsis, teha uusi plaane ning seada paika eesmärke nii lühemaks, kui pikemaks perioodiks. 


Lõvi

Sa ei ole ilmselt üksi selle aasta viimastel nädalatel. Lähedaste soojus ümbritseb sind ja tekitab sinus soovi oma südant ja hinge avada. Nende ees, kes seda väärt on. 


Neitsi

Sa pole end ammu nii hästi tundnud töö juures. Ja see hea tunne ei jäta sind maha. Kõik su pingutused ja vaevanägemised hakkavad nüüd vilja kandma, sest sind on ees ootamas kiitused, ametikõrgendus ja palgatõus. Ole selleks valmis, au ja kuulsus on sind ootamas.


Kaalud

Isegi, kui seda ei juhtu tihti, on sul praegusel hetkel raske valikut langetada. Seekordne täiskuu äratab sinu seiklejahinge üles ja selle tõttu võid sa tunda teha midagi, mida sa ei tohiks. Hea oleks siiski, kui sa ei otsustaks liiga tulise peaga ja räägiksid oma plaanidest enda ümber enne, kui on liiga hilja.

 

Skorpion

Täiskuu on sinu 8. majas, mis on seotud emotsionaalsusega, selle tõttu on sind ees ootamas üks väga tõsine jutuajamine, mille sa oleksid pidanud maha pidama juba mitu kuud tagasi. Kui sa tunned neid ridu lugedes stressi taset tõusmas, siis ära muretse, see muudab sind ainult tugevamaks ja toob sulle hingerahu tagasi.

 

 

 

Ambur

Novembrikuu noorkuu andis sulle energiat juurde ja sa oled valmis selleks, et lõpetada see aasta nii ilusasti, kui võimalik. Mitmed muutused on sind ees ootamas: uus töökoht, ootamatu rahasumma, armastus ja õnn... Mida veel tahta?  


Kaljukits

Juba mitmendat nädalat tegeled sa liiga paljude asjadega korraga. Seekordne täiskuu aitab sul tulla tagasi oma harjumuspärase elu juurde.


Veevalaja

Sa tahad mujale, su hing on mujal aga tööasjad ei lase sul teha seda, mida sina tahaksid. Võta paar päeva puhkust, et minna kusagile nädalavahetuseks. 

 

Kalad

Seekordne täiskuu leiab aset sinu pere sektoris. Praegu on õige aeg selleks, et leida tasakaal oma töö ja isikliku elu vahel. See aitaks sul hoida ka oma vaimset tervist. 



Kodused lood© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!



Kommentaare ei ole