{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hea nipp, mis aitab vabaneda tursetest ja tumedatest silmaalustest

  Foto : unsplash / Coline Hasle      Ã„ra viska enam oma ka...

 

Foto : unsplash / Coline Hasle

 

 

 Ã„ra viska enam oma katkiseid huulepulki minema, sest selle abil võid sa parandada oma silmaümbruse verevarustust, mis tagab sulle värske ja puhanud ilme. 

Tegemist on ühe TikTokis levinud videonipiga, mis on kogus ainult paari päevaga üle 16 miljoni vaatamise. Nipp ise on väga lihtne.

Selle jaoks läheb sul vaja tühja või katkist huulepulka, mida sa enam ei kasuta ning võtta huulepulk torust välja. 

Puhasta hoolikalt huulepulga toru seebiveega. Seejärel täida see tühi huulepulga toorik veega ning pane kork peale. Pane veega täidetud huulepulga toorik seejärel sügavkülma paariks tunniks. Ja paari tunni pärast on sul olemas vahend, mis aitab kerge vaevaga lahti saada tumedatest silmaalustest ja vähendab silmade turseid. Jäätunud pulk on ideaalne vahend, millega tupsutada silmade ümbrust ning mis muudab pilgu hetkega ilusamaks. See vahend aitab ka silmade all olevatest tursetest.

 

 

 

 

Vee asemel võid sa kasutad ka rohelist teed, kurgivett või aloe vera geeli. Ilmselt on veelgi võimalusi. 

 

Külm teeb head

Kõik kosmeetikud soovitavad kasutada külmteraapiat naha värskendamiseks ja noorendamiseks. Külm ahendab veresooni ning aitab väljutada liigset vedelikku. Lisaks sellele on jäämassaaži  tegemine hea ka lümfisüsteemile. 

Ideaalne on kanda enne nahale seerumit ning seejärel masseeri õrnalt jääkuubikuga. Selle tulemusena ahenevad veresooned ning see aitab seerumil paremini naha sisse imenduda.


Kommentaare ei ole