{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 kõige atraktiivsemat sodiaagimärki

  Foto : unsplash / Damir Spanic      Usud sa siis horoskoo...

 

Foto : unsplash / Damir Spanic

 

 

 Usud sa siis horoskoopidesse või mitte aga mõned inimesed lihtsalt on atraktiivsed ja pilkupüüdvad. Neil on mingi eriline aura, mingi salapärane võlu, mis paneb teisi neile järele vaatama ja mis ei jäta kedagi ükskõikseks. Paljud neist on täiesti vastupandamatud. 

 

Millistest sodiaagimärkidest me räägime?

Kui sa oled sündinud 22. septembri ja 21. detsembri vahel, siis oled ka sina nende sodiaagimärkide seas, kes mitte kedagi ükskõikseks ei jäta. Kõik need, kes on sündinud Kaalude, Skorpioni (jah, sa lugesid õieti!) ja Amburi tähtkujus, on sodiaagi kõige atraktiivsemad märgid. Neid iseloomustab loomulik võlu. Mis tekitab teistes kadedust. 


Kaalud

Kas tõesti seda peab eraldi ütlema, et Kaalude tähtkujus sündinud inimesed on kõige atraktiivsemad? Kas sa pole ise seda juba tähele pannud? Nad hoolitsevad enda eest, on alati laitmatud ja maitsekalt riietatud. Ta oskab enda ilu välja tuua ja end väärtustada. Ta on kahtlemata üks kõige silmapaistavamatest märkidest, kes kedagi ükskõikseks ei jäta. 

Ka see, kuidas ta teistega suhtleb, on märkimisväärne. Ta on taktitundeline, otsib harmooniat. Ta hoiab end lahkhelidest eemale. Teeb kõike mõõdukalt ja diplomaatiliselt. 

 

 

 

 


Skorpion

Jah, sa lugesid õieti. Skorpionil on küll halb kuulsus, mida ta pole ära teeninud aga ta on üks kõige atraktiivsematest sodiaagimärkidest. Kes ei jäta kedagi ükskõikseks. Ta on salapärane, tema pilk on lummav ja võtab jalust nõrgaks. Ta ei lase kunagi kellelgi oma jalgade peal talluda. Ta on see, kellega ei hakka sul kunagi igav. 

Ta on tulise ja kirgliku loomusega. Tal on särav isiksus, tugev iseloom, ta elab reaalsuse ja unistuste piiril.


Ambur

Oma hinges on ta seikleja. Ta on see, keda kõik oma sõbraks tahavad. Tal pole aega ega tahtmist millegi pärast muretseda, ta laseb teistel enda probleemid lahendada ja naudib elu. Ta on alati optimistlik, avatud meelega. Ta otsib elus tarkust ja elu mõtet. Ta viib oma unistused ellu ja elab just sellist elu nagu tahab. Ja see muudabki teda nii atraktiivseks.




Kommentaare ei ole