{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, mis ajendavad meest suhet lõpetama

  Foto : unsplash / Adam Birkett    Lahku minek ja suhte lõp...

 

Foto : unsplash / Adam Birkett

 

 Lahku minek ja suhte lõpetamine on raske otsus, eriti, kui koos on oldud juba pikemat aega. Eriti raske on see olukord siis, kui üks osapooltest teeb selle otsuse hoolimata sellest, et teie vahel veel on midagi. Miks mees läheb ära ehkki ta sinu vastu täiesti ükskõikne ei ole? 


1. Tal on tunne, et ta on kaotanud oma identiteedi

Identideedi kaotus on meeste jaoks palju hullem, kui üksi elamine. Kui ta teeb suhtele lõpu, võib see olla sellepärast, et ta kardab, et ei saa enam olla see, kes ta on. Selliste meeste jaoks on oma identiteedi alahoidmine tähtsam kõigest muust ja paljud ei ole valmiks ühiseks kooseluks ja sellepärast lõpetavad nad suhte ehkki armastavad veel oma kaaslast.

 

 


2. Liiga palju tülisid

Suhte alguses on kõik ilus ja kena. Aga pikapeale on normaalne, et tasapisi tekivad erimeelsused ning sellest tulenevad vaidlused. Igas suhtes tuleb ette tülitsemist. Mõnikord tuleb neid tülisid aga liiga palju ja kõik, see, mis alguses oli ilus, asendub nüüd pingete ja lahkhelidega. 


3. Tal on vaja millegi muuga tegeleda

Sellega on raske leppida, et kõikide inimeste jaoks ei ole nende suhe kõige tähtsam ja kui see nii peaks ei olema, ei tähenda see samuti, nagu ei armastaks su kaaslane sind. Meeste puhul tuleb seda eriti tihti ette. Naistel on sageli mitmeid erinevaid eesmärke ja nad suudavad kõigega samal ajal tegeleda. Meestel on aga raske tegeleda mitme asjaga korraga, nad peavad tegema asju ükshaaval. Kui näiteks mehe tööasjad nõuavad täit tähelepanu, siis võib juhtuda, et eraelu läheb automaatselt teisele kohale ja seda ka juhul, kui ta armastab veel oma naist. Sellisel puhul võib mees lõpetada oma suhte.


4. Tal on tunne, et tal pole piisavalt ruumi

Mees vajab ruumi selleks, et oma asjadega tegeleda. See on nagu õhk, mida ta vajab hingamiseks. Kui mees elab keskkonnas, kus tal pole aega isegi omaenda mõtete mõtlemiseks või selleks, et tegeleda oma asjadega, siis võib ta hakata end halvasti tundma. Ja kuna ta tunneb end kohustatuna olema oma naisega koos ja tegema neid asju, mida naine tahab, võib ta suhte lõpetada, et olla jälle vaba. 

 

 


5. Teil on erinevad eesmärgid

Armastusest üksi ei piisa selleks, et suhet üleval hoida. Eriti mõtlevad mehed tavaliselt asjade praktilisele küljele. Naised on need, kes huvituvad suurest armastusest, mehed seevastu kaaluvad neid otsuseid, kus nad näevad oma tulevikku ja mis aitavad neil liikuda oma eesmärkide suunas. Ja seega, kui mees tahab minna maailma avastama ja tema naist see ei huvita, jätab ta selle naise ja läheb reisib üksi.


6. Ta ei ole valmis tõsiseks suhteks

Iga päev, mis möödub, liidab kahte inimest veelgi omavahel. Ja see tähendab ka vastastikuseid kohustusi. Ehk siis nende asjade tegemist, mida sa enne ei teinud. Mõned mehed ei ole valmis selliseks eluks, see ei tähenda sugugi nagu ei armastaks ta sind, see tähendab, et ta lihtsalt on otsustanud jätkata oma elu ilma sinuta.



Kommentaare ei ole