{ads}

HIDE

Viimased

latest

Parimad nipid, kuidas saada ilusaid juukseid

  foto : unsplash / Gabrielle Henderson Koera naiste saladus...

 

foto : unsplash / Gabrielle Henderson

Koera naiste saladused, kuidas saada ilusaid juukseid.

 

1. Unusta ära kõik föönid ja sirgendajad

Pane ära lokitangid, juuksesirgendajad ja kõik muud juuste kuumtöötlusvahendid, mis rikuvad juukseid, eriti igapäevasel kasutamisel. Korea naised kasutavad kõige selle asemel hooldavat juustekreemi. Juustele mõeldud spetsiaalsed õlid, maskid ja seerumid on need, mis muudavad su juuksed ilusaks ja tagavad neile tervise. Niisutav juustekreem aitab juukseid sirgendada looduslikul moel, lisades samal ajal sära. Mis puutub õlidesse ja seerumitesse, siis neid tuleb kasutada ainult juukseotstele, muidu jätavad nad juustele rasvase mulje. 


2. Kvaliteetne pH-tase

Tervete juuste saladus seisneb ka pH-tasemes. Just nii, sest isegi, kui sa ei ole füüsika-keemia fänn, siis on seda ikkagi hea teada. Rasvaste juuste või liiga kuiva peanaha vastu kasutavad Korea naised õunaäädikat. 

 

 

Äädikas muudab juuksed kohevaks ja pehmeks, tegemist on tõelise ilueliksiiriga, mis annab juustele tagasi loomuliku sära. Peale juustele maski tegemist, loputa oma juukseid paari minuti jooksul äädikalahusega. See aitab reguleerida juuste pH-taset.


3. Juuste detoks ja niisutus

Nii nagu keha, vajavad ka juuksed detoksi ehk sügavpuhastust selleks, et vabaneda kõikidest keemilistest toodetest, mida sa kasutad ning lasta juustel hingata. Korea naised kasutavad näiteks juuksekoorijat. Nii nagu näo ja keha puhul, aitab koorja peanahka surnud rakkudest ja soenguvahendite jääkidest puhastada. Ja koorimine tähendab alati ka seda, et pärast tuleb kohe niisutada juukseid. Selle jaoks tuleks kasutada mõnda niisutava toimega Å¡ampooni või teha maski juustele. Juuste koorimine paneb juuksed tõeliselt särama. 

Kommentaare ei ole