{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 2. november

  ...

 

foto : unsplash / Olesia Hnatkevych

Jäär

Armastus. Mõned teie seast võivad täna teha suure pöörde oma elus ja alustada otsast peale. Kellegi teisega või täiesti üksi. Ilmselt ei ole oma kaaslane praegu see, kelle peale vaadatakse hea pilguga ja kes ärataks positiivseid tundeid. Õnneks on tegemist mööduva nähtusega aga ärge unustage Jäärad, et lõhkuda on alati lihtsam, kui parandada. Kui sa oled vallaline, siis ära unusta ennast ilusaks teha, sest kõikide märkidega kohtud sa täna selle inimesega, kes su südame luba küsimata ära röövib.

Raha. Planeetide seis on väga hea praegusel hetkel, isegi suurepärane. Seega täna võta aega selleks, et mõtelda hetk tuleviku peale ja leida võimalusi oma tuleviku kindlustamiseks. 

Tervis. Planeedid soovitavad sul võtta vabalt. See tähendab, et täna on sul täielikult keelatud muretseda (ükskõik, millisel ettekäändel).

Töö. Planeedid toovad sulle täna õnne ja edu tööasjades. Paljusid teie seast edutatakse paremale kohale, paljudel tõuseb palk.

Väike nõuanne:  hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Sõnn

Armastus. Planeedid soovitavad sul hetk maha istuda ja panna prioriteedid paika. Ära ole liiga nõudlik oma kaaslase vastu, sinu arusaam paarisuhtest võib olla täiesti vale. Millised on sinu tõelised tunded? Mida sa saaksid teha, et oma suhet paremaks muuta? Kui sa oled vallaline, peaks tänane päev tooma su ellu armastust ja nii suurt armastust, et sa enam midagi muud ei näegi.

Raha. Ilmselt tunned sa rohkem, kui kunagi varem, et tahaksid kulutada ühe või teise asja peale. Parem oleks, kui sa jätaksid oma raha üldse koju.

Tervis. Energiat on sul rohkem kui vaja ja selle tõttu ongi sul kalduvus end päris ära kurnata tormates siia ja sinna. Sa pead võtma aega puhkamiseks enne, kui sa end täiesti ära kurnad.

Töö. Planeetide mõju on üsna tugev sinu töö sektoris aga see võib ka kaasa tuua mõningaid takistusi ning ootamatusi, mis panevad su kannatlikkuse tõsiselt proovile.

Väike nõuanne: ära muuda oma probleeme suuremaks


Kaksikud

Armastus. Täna peaks kõik hästi minema. Suhe kaaslasega peaks  olema hea ja harmooniline. Merkuuri mõju on positiivne. 

Raha. Ära soorita ühtegi kahtlast tehingut, eriti juhul, kui see puudutab ka neid, kes sinust sõltuvad. Ole kannatlik ja ära mängi tulega. Praegu ei ole planeetide seis kõige parem.

Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma ja tegema sporti. Sinu vaimne seisund sõltub sellest. Ära jäta ennast hooletusse.

Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Kõik läheb nii hästi, et teised sind salaja imetlevad. 

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma eraelust

 

 


Vähk

Armastus. Planeedid kaitsevad su paarisuhet, praegu on õige aeg selleks, et hoolitseda nii oma kaaslase, kui oma paarisuhte eest. Armastuse eest tuleb hoolt kanda. Kui sa oled aga vallaline, siis võtad sa elu nii nagu see on ega muretse liigselt tuleviku pärast. Siis, kui sa kõige vähem seda ootad, tuleb armastus sinu ellu.

Raha. Sa pead olema eriti tähelepanelik ja valvas, kui sa ei taha üldse kõigest ilma jääda. Ära võta laenu ega anna võlgu, kui sa ei taha jääda oma rahast ilma. 

Tervis. Hea õnne planeet Jupiter on täna sinuga ja kaitseb su tervist. 

Töö. Üldiselt peaks sind ees ootama hea päev, mis peaks sulle tooma ühe toreda uudise.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks ja jäta pisarate valamine mõneks teiseks korraks


Lõvi

Armastus. Veenus muudab sind ettevõtlikumaks ja julgemaks. Ja tänu sellele peaks sind ees ootama eriti hea päev. Kasuta oma kujutlusvõimet ära. Ja kui sa oled vallaline, siis ära hakka meelt heitma, sest kunagi ei tea, millal õnn sinu õuele tuleb.

Raha. Mitte ükski planeet ei tule täna segadust tekitama sinu rahaasjades ja selle tõttu peaks kõik suhteliselt hästi minema. Kui sa muidugi ise ei torma kulutama. 

Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Ole mõistlik ja ära tee midagi, mis võiks su tervist rikkuda. Hoia oma tervist.

Raha. Hea õnn saadab sind täna igal sammul. Jõu asemel kasuta rohkem oma veenmisoksust. 

Väike nõuanne: ära otsi lohutust toidust


Neitsi

Armastus. Kui su suhe on üldiselt tugev, ei ole sul midagi halba vaja karta täna. Võib-olla on su kaaslane lihtsalt eemalolev ja ükskõiksem sinu vastu, kui tavaliselt. Kui su suhe on aga nõrk, siis võib olukord võtta tõsisema pöörde. Kui sa oled aga vallaline, võib su ainuke probleem olla ainult see, keda valida ja keda mitte.

Raha. Lahenda oma suuremad rahaprobleemid ruttu ära ja ära oota. Vastasel korral võid sa ainult suuremaid probleeme kaasa saada. 

Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, hoolitse siiski natuke oma kehalise vormi eest ja tee sporti.

Töö. Ära võitle kõikide uuenduste ja muutuste vastu ja ära lükka kõiki pakkumisi tagasi.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 

 


Kaalud

Armastus. Kui su suhe ei tugine siirusele ja vastastikkusele usaldusele, võib tänane päev probleeme kaasa tuua. Kui sa oled aga vallaline, siis ära kingi oma südant sellele, kes seda hoida ei oska.

Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas. Aga ära hakka spekuleerima ega oma rahaga mängima. Kuula targemate nõu.

Tervis. Kui sul on mõningaid terviseprobleeme, siis võid sa rahulikumalt hingata, sest planeedite energia on hea ning su tervis peaks kõikide märkide järgi muutuma päev-päevalt tugevamaks.

Töö. Ole ettevaatlikum ja ära usalda kõiki. 

Väike nõuanne: kui sa tahad rahu saada, siis ole valmis järeleandmisi tegema


Skorpion

Armastus. Hea oleks, kui sa mõtleksid oma elu üle natuke järele ja jõuaksid selgusele, millised on su tõelised tunded. Sinu edaspidine elu sõltub sellest, kuidas sa täna reageerid ja mida sa teed. Kui sa oled aga vallaline, võid sa hakata pulmaplaane tegema järgmiseks suveks, sest suur õnn ei ole enam kaugel.

Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle küll aga selle jaoks tuleb sul natuke ise ka pingutada. Jupiter saadab sulle head energiat ning kaitseb su rahaasju. Ent Marss võib panna sind rohkem kulutama.

Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis, väsimus ei kimbuta sind. Seega kasuta seda head perioodi ära, et teha sporti.

Töö. Kui sa tunned, et sa saad vähe palka, siis mine räägi tööandjaga täna. Julge hundi rind on rasvane.

Väike nõuanne: vaata, et sa üle piiri ei lähe


Ambur

Armastus. Planeetide seis on üsna hea ja tänu sellele on sind ees ootamas ilus päev. Kui sa oled vallaline, võib õnn su uksele täna koputada.

Raha. Ära hakka ühtegi suuremat tehingut täna sooritama ja pea alati targematega nõu.

Tervis. Tervis on inimese kallim vara. Pea seda meeles. 

Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale ja tegutse selles suunas. Magavale kassile hiir suhu ei jookse.

Väike nõuanne: ära aja juuksekarva lõhki

 

 


Kaljukits

Armastus. Kui sa ei muutu liiga nõudlikuks oma kaaslase vastu, läheb kõik hästi. Kui sa oled aga vallaline, siis helista sõpradele: oma sõprade kaudu kohtud sa ühe eriti toreda inimesega, kellest saab sinu elu lahutamatu osa. 

Raha. Mõned suuremat sorti probleemid võivad tekkida tänase päeva jooksul. Ära lase end teistest mõjutada. Usalda rohkem iseennast ja tegutse targalt.

Tervis. Tervise seisukohalt on sind ees ootamas väga hea päev. Kõik probleemid peaksid kaduma. 

Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum.

Väike nõuanne: ära pea liiga pikka viha


Veevalaja

Armastus. Täna peaks sind ees ootama lausa rõõmustav päev, kodune õhkkond peaks olema üllatavalt hea. Õnn on jõudnud lõpuks ometi sinu õuele. 

Raha. Mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekkida.

Tervis. Planeetide seis on üsna neutraalne ja midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Ära siiski hakka sööma rohkem, kui vaja. Hoia magusast ja rasvasest toidust eemale.

Töö. Näita, milleks sa võimeline oled. 

Väike nõuanne: ole entusiastlikum ja rõõmsam


Kalad

Armastus. Kui su paarisuhe ei ole hetkel kõige parem, siis võta täna aega selleks, et oma asjad sirgeks rääkida. See on ainus võimalus, kuidas oma suhet parandada. 

Raha. Otsi lahendusi oma probleemidele, täna avanevad selleks võimalused. 

Tervis. Söö rohkem kiudaineid ning aedvilju, mis on su tervisele kasulikud ja annavad jõudu.

Töö. Su tulevikuväljavaated on head. Kõik peaks minema hästi.

Väike nõuanne: muuda oma suhteid lähedastega paremaks

Kommentaare ei ole