{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 7. november

  ...

 

foto : unsplash / Yana Gorbunova

Jäär

Armastus.  Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks tänane päev sulle tooma rõõmsaid ja rahulikke hetki koos kaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, siis kaitseb Veenus sind ja tänu sellele on sul suuremad šansid kohtuda just selle õige inimesega. Kui sa aga mõtled ikka veel oma eksi peale ja ei saa teda oma südamest välja, siis võta temaga ühel või teisel moel ühendust.

Raha. Hoia igasugustest petturitest eemal ja ära ole liiga naiivne. Ja ära soorita ühtegi kahtlast tehingut.

Tervis. Jupiter ise hoiab sinu tervist praegu. Jupiteri mõju on pigem positiivne ja tänu sellele peaksid sa olema hea tervist juures. 

Töö. Tänane päev toob sulle õnne. Hoia silmad lahti ja ole ettevõtlikum.

Väike nõuanne: kui sa tahad rahu hinge, siis lõpeta muretsemine


Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna hea ja rahulik. Ilmselt oled sa ise ajaga targemaks saanud ja ei ütle enam kõike välja, mida sa mõtled. Aastad muudavad inimesi lähedasemaks. Kui sa oled aga vallaline, siis ole rõõmus ja naerata, sest üks ilus sündmus on juba varsti sinu elus aset leidmas.

Raha. Üldiselt peaks planeetide praegune seis tooma sulle rahaõnne kaasa. Ära ainult hakka oma raha ise liiga palju kulutama. Samuti on võimalik, et üks kauge sugulane, kelle olemasolust sul aimugi polnud, pärandab sulle teisest maailma lõpust kogu oma vara.

Tervis. Sa pead hakkama puhkama rohkem. Ära torma nii palju. Heida õhtul varem magama. Praegusel sombusel ja pimedal ajal tuleb hoolitseda enda heaolu eest.

Töö. Tõenäoliselt saad sa suuremat tegevusvabadust juurde ja võid hakata vaikselt oma äranägemise järgi tegutsema. 

Väike nõuanne: ära mossita iga kord, kui keegi sulle midagi ütleb. 


Kaksikud

Armastus. Hea oleks, kui sa ei läheks üldse täna välja, kui sa oled juba oma õnne elus leidnud, sest juhusel on omad plaanid ja täna on ta otsustanud sind kokku viia ühe inimesega, kelle pärast sa võid kaotada oma südame, mõistuse ja aru ja kelle pärast oled sa valmis minema teise maailma otsa. Kui sa oled vallaline, siis tee ennast ilusaks: suur päev on sind ees ootamas.

Raha. Rahaprobleemid ei ole sinu jaoks võõrad, nii nagu kõikidel teistel, on ka sinul oma mured. Aga mitte midagi suurt võrreldes teistega. Lisaks võid sa täna sooritada ühe väga kasuliku tehingu. Enne, kui õhtu kätte jõuab,  peaksid sa olema juba natuke rikkam.

Tervis. Ära kurna oma tervist ära - ega sa rauast ei ole. Mõtle enne, kui sa midagi teed.

Töö. Mõned takistused võivad tekkida aga ära muretse, sa leiad lahendused õigel ajal. 

Väike nõuanne: seisa oma huvide eest väljas

 

 


Vähk

Armastus. Sa ei tea kunagi, millal see päev saabub, kui kogu su senine elu muutub ühe inimese tõttu. Ja millal kõik muu kaotab tähtsuse, sest sul on silmi ainult tema jaoks. Elu on nii kummaline. Mõnikord saad sa alles hiljem aru, miks sa just sellel hetkel olid selles kohas ja kohtusid selle inimesega. 

Raha. Planeetide seis on hea täna sinu jaoks. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle ühe väga hea uudise.

Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, katsu ainult võtta aega ka puhkamiseks. Ja muuda oma eluviise tervislikumaks. 

Töö. Organiseeri paremini oma tööasju. Nii leiad sa kõik vastused oma küsimustele.

Väike nõuanne: ära unusta, et võlg on võõra oma


Lõvi

Armastus. Saturni aspekt on väga hea ja võib panna sind nägema oma kaaslast paremas valguses, kui ta seda on. Aga seda parem, vähemalt oled sa temaga rahul just sellisena nagu ta on, kõikide oma heade ja halbade külgedega. 

Raha. Ära hakka sooritama kahtlaseid tehinguid, pärast jääd kõigest ilma. Ole mõistlikum ja tee arukaid valikuid.

Tervis. Tervis peaks sul olema täna üsna hea, ära unusta ainult vitamiine võtta.

Töö. Kasuta oma head veenmisoskust ära ja ära unusta, et julge hundi rind on rasvane.

Väike nõuanne: ära hakka liiga vara karu nahka müüma


Neitsi

Armastus. Sa oled väsinud igapäevasest rutiinist ja liiga üksluisest elust. Sa tahaksid midagi muud ja oled kindel, et kõikidel teistel on parem. Sa mõtled mõnikord, miks sa just selle inimese valisid, kes sind isegi üllatada ei oska. Ära mine mujalt vaheldust otsima. 

Raha. Piira oma kulutusi. Ja kuula targemate nõu. Nii hoiad sa end halbade üllatuste eest.

Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. 

Töö. Ära lase ennast nii lihtsalt mõjutada kõigest sellest, mis su ümber toimub. 

Väike nõuanne: teiste abi vastuvõtmine ei ole märk nõrkusest

 

 


Kaalud

Armastus. Suur armastus võib täna ilma ette hoiatamata koputada sinu ukse peale. Vaata ainult ette, et sa mõistust ei kaota ja et armastus sind pimedaks ei tee. Võta asju rahulikult ja kaine mõistusega.

Raha. Hoia silmad lahti ja haara headest võimalustest kinni, viimasel ajal oled sa liiga hõivatud oma isiklike muredega ja ei näe mitte midagi, mis su ümber toimub. Magavale kassile hiir suhu ei jookse.

Tervis. Kui sa magad halvasti ja kannatad ärevuse all, siis katsu valguseteraapiat. See aitab praegusel pimedal ja sombusel ajal. 

Töö. Mis siis, kui sa pole kõigiga nõus. Jää oma arvamusele kindlaks.

Väike nõuanne: sa pead rohkem puhkama, et mitte murduda ühel hetkel


Skorpion

Armastus. Ei saa öelda, et su elus oleksid praegu käimas kõige paremad ajad. Igapäevase elu kohustused mõjuvad väsitavalt ja kurnavalt, nii paljudele asjadele tuleb mõtelda, et armastusele ja oma suhte hoidmisele lihtsalt aega ei jää. 

Raha. Mitte ükski planeet ei mõjuta praegu sinu raha sektorit. Ainult Merkuur aitab sul selgemini näha ja organiseerida paremini oma rahaasju.

Tervis. Täna peaksid sa end tundma üsna hästi. Jälgi ainult oma kehakaalu rohkem.

Töö. Planeet Pluuto mõju sinu töö sektoris on samaaegselt hea ja halb. Hea on see, et sa võid ilma suurema vaevata ellu viia oma eesmärke. Halb on aga see, et sama planeet võib sind muuta närvilisemaks ja agressiivsemaks töökaaslaste vastu.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu


Ambur

Armastus. Hoia oma suhet nii palju, kui võimalik. Ära lase mitte kellelgi ennast mõjutada, isegi mitte Saturnil, mille aspekt võib täna palju pahandust tekitada. Mõtle oma peaga ja ära kuula kedagi teist. 

Raha. Aeg on tõmmata püksirihma koomale. Sulle see muidugi ei meeldi aga sul ei jää muud üle. 

Tervis. Sa peaksid olema heas vormis. Katsu ainult süüa vähem ja tervislikumalt. 

Töö. Mõned ootamatud muutused võivad täna tekkida. 

Väike nõuanne: ära mängi tulega

 

 


Kaljukits

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem. Saturn mõjutab sinu armastuse sektorit ja võib kaasa tuua omavahelisi probleeme ja möödarääkimisi. Mis puutub vallalistesse, siis ärge kinkige oma südant esimesele ettejuhtuvale.

Raha. Tänu Jupiteri heale aspektile võid sa täna sooritada väga kasulikke tehinguid.

Tervis. Tervis peaks sul täna olema tugev, muretsemiseks pole põhjust.

Töö. Õpi paremini suhtlema.

Väike nõuanne: ära pea pikka viha


Veevalaja

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida. Sa oled viimasel ajal mõtelnud rohkem enda, kui teise inimese peale. Aeg on hoolitseda rohkem oma suhte eest. Kui sa oled aga vallaline, siis katsu olla avatum ja siiram.

Raha. Pluuto negatiivne energia peaks hakkama kaduma ja su rahaline seis paranema. 

Tervis. Sa elad liiga stressirohket elu ja see ei ole hea. 

Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Sihi kõrgele ja sa leiad vahendid, mida sa vajad oma eesmärkide ellu viimiseks.

Väike nõuanne: ära kaota lootust


Kalad

Armastus. Kui sa näed, et su kaaslane sinust ei hooli nii palju nagu sina seda sooviksid, siis ära ole tema jaoks kogu aeg olemas. Leia endale mõni muu tegevus, katsu hoida mõnda aega temast eemale ja vaata, kas asjad hakkavad muutuma. 

Raha. Su rahaline seis hakkab vaikselt paremuse poole liikuma, ära sellegipoolest hakka tegelema kahtlaste tehingutega, mis lubavad kiiresti rikkaks saada.

Tervis. Täna on sind ees ootamas üsna hea päev tervise seisukohalt. Ära unusta juua mineraalvett ja taimeteed. 

Töö. Üks keeruline probleem leiab lahenduse täiesti ootamatul moel.

Väike nõuanne: ole valmis järeleandmisi tegema

Kommentaare ei ole