{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse detsembrikuu horoskoop

  foto : unsplash / Kelly Sikkema Kaljukitsele toob detsembr...

 

foto : unsplash / Kelly Sikkema

Kaljukitsele toob detsembrikuu ilma vähimagi kahtluseta palju õnne. Armastust, tervist, õnne ja rõõmu. 

Ilmselt pole Kaljukitsel midagi detsembrikuu vastu, sest pühad ei ole enam kaugel. Planeedid ise kaitsevad Saturni lapsukest ja kingivad talle ilusa aastavahetuse. Detsembrikuu on täis häid üllatusi Kaljukitse jaoks ja see on kõigest algus, sest uus aasta tuleb veelgi parem. 

 

Armastus

Igapäevane elu peaks tooma ta ellu piisavalt armastust sellel talvel. Selles pole ka midagi, kui arvesse võtta, et nii Merkuur, kui Veenus on sisenemas teineteise järel Kaljukitse märki. Kaljukitsest ei ole alati lihtne aru saada, mõnikord võib tema keeruline iseloom nii mõnegi segadusse ajada aga sellel kuul on ta kindlalt otsustanud leida endale kaaslase kogu eluks. Mitmed kohtumised võivad aset leida aga ta peab kannatlikkust varuma. Kallis Kaljukits, iga asi tuleb omal ajal. Kui ta on aga juba paarisuhtes, siis peaks elu olema täis armastust. Aastalõpupühad tulevad imelised, täis unustamatuid hetki ja ilusaid mälestusi. 

 

 

Töö

Jupiter juhatab Kaljukitse teele õigeid inimesi ning toob talle õnne kõikides ta ettevõtmistes. Kaljukits on ikka sama motiveeritud ning töökas, teda hinnatakse detsembris veelgi rohkem. Teda tõstetakse isegi teistele eeskujuks. See võib talle paista natuke kummalisena, võttes arvesse tema legendaarset diskreetsust aga ta on selle igati ära teeninud.

 

Raha

Üldiselt ei tohiks rahaprobleemid Kaljukitsele peavalu valmistada. Tema juba ei hakka ostma asju niisama ostmise pärast ja kiusatusi ei teki tal kunagi. Hea oleks ainult, kui ta ei hakkaks ka sooritama kahtlaseid tehinguid.

 

Tervis

Saturni laps võib julgelt naeratada, sest ükski terviseprobleem ei tohiks teda kimbutama tulla aasta viimasel kuul. 


Kommentaare ei ole