{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks ingel ja vaata, milline on tema sõnum sinule tänaseks päevaks

    Inglid toovad meile sõnumeid. Inimestega suhtlevad inglid läbi märkide, juhatades  neid eluteel...

 


 



Inglid toovad meile sõnumeid. Inimestega suhtlevad inglid läbi märkide, juhatades  neid eluteel. Inglid juhatavad sind su unistuste, tõelise eesmärgi, õnne, rahu ja rõõmu poole.

 Inglid soovivad meile teada anda, et alati on kõiges midagi head ja et me ise võime palju ära teha selleks, et tunda end paremini, muretseda vähem ja olla õnnelikum. 

 Inglisõnumid aitavad meil mõista, et kõik inimesed võivad teha midagi, et muuta paremaks mitte ainult enda elu, vaid muuta maailma paremaks paigaks.

Elu on palju parem, kui me õpime ka teistes nägema rohkem head, kui halba, kui me õpime elu usaldama ja ei oota igalt uuelt päevalt halbu uudiseid. Kui me selle asemel hakkame ootama häid uudiseid, muutub elu palju paremaks ja elamisväärsemaks. Kõik need, keda sa oma ellu ihkad, leiavad su juurde tee ja kõik hea, mida sa elult tahaksid, tuleb sinu juurde, kui sa avad oma südame headusele.  

 

 


Vali üks ingel ja vaata, milline sõnum sind ootab lähitulevikus

 

Vali üks ingel ja võta oma sõnum vastu

 



 

Esimene sõnum

Kui sa valisid selle ingli, siis tea, et head uudised on sinu poole teel. Sul ei ole vaja enam muretseda, sest kõik saab korda, sinu murekoorem võetakse su õlgade pealt, asemele aga antakse palju rõõmu ja õnne. Ära unusta olla tänulik kõige selle eest, mis sul juba olemas on, ainult siis saad sa seda, mida sa soovid. Kõike, mida sa soovid, soovi ka teistele, ainult ole oma soovide tegemisel ettevaatlik, et sa ei sooviks halba, sest nagu öeldud, kõik, mis sa välja annad, tuleb ringiga tagasi. Seega teed head ja su elu muutub paremaks päev päeva järelt. Mitmed su soovid võivad järgmise kahe kuu jooksul täituda, kui sa lõpetad muretsemise ja usaldad rohkem oma elu.



Teine sõnum

Lootuseingel annab sulle teada, et selleks korraks võid sa muretsemise lõpetada, kõik sinu mured saavad murtud. Sa oled liiga palju oma elus pidanud kannatama ja üle elama asju, millest sa mitte kellelegi pole rääkinud. Sa väärid õnne ja armastust. Kõike seda toovad sulle järgmised kuud. Lootustandvaid uudiseid, ilusaid kohtumisi, meeldejäävaid hetki ning hingerahu. 

 

 


Kolmas sõnum


Kõik su suhteprobleemid peaksid kaduma. Ja üksikud südamed leiavad teineteist. Tõeline armastus ei ole kuhugi kadunud, armastust on igal pool meie ümber. Iga inimene väärib armastust. Nii ka sina. Selle asemel, et mõtelda sellele, mida sa ei taha, pead sa koondama edaspidi oma mõtted sellele, mida sa tahaksid. Millised on sinu lootused ja igatsused ning salasoovid? Imed meie ümber leiavad iga päev aset, miks mitte uskuda rohkem imedesse? Järgnevad kuud toovad sulle kõike seda, mille järele su süda igatseb. 


Neljas sõnum


Suhteingel toob sulle edu armastuses ja sõpruses. Uued ja head tutvused on sind ootamas. Ole maailmale avatud ja elu saadab sulle ilusaid väljavaateid. 

Järgmise kahe kuu jooksul ära karda sõpradelt abi paluda, nad aitavad sind. Lisaks sellele võib armastuses muutusi tulla paremuse poole. Sa ei tea kunagi, mida elul sulle varuks on, ette muretseda pole aga vaja. Hakka rohkem mõtlema oma unistuste ja soovide peale ning usu, et ka sina oled õnne väärt. Kõik su unistused võivad täituda, kui sa hakkad mõtlema positiivsemalt ja ootad igalt uuelt päevalt probleemide asemel häid üllatusi. Nii muudad sa oma elu palju paremaks. 

 

 

 

Viies sõnum


Sa ei ole oma elu ja olukordade ohver. Sa ei tohi enam nii mõtelda. Sa oled väärtuslik ja kallis ning pead ennast rohkem hoidma. Hoia oma südant. Hoia oma elust eemal stress ja mured, ära vaeva ennast sellega, mis juhtub homme vaid tunne rõõmu väikestest asjadest oma elus. 

Kui sa soovid midagi oma elus muuta, kasvõi näiteks saada paremat töökohta, on see kõik võimalik, kui sa lõpetad eneses kahtlemise ja usud, et sa oled paremat väärt. Parem jõuab sinuni siis, kui sa ei takista enam hea energia voolu oma ellu oma pideva muretsemisega. Näe kõiges rohkem head ja head asjad hakkavad ka sinu elus aset leidma. Rõõmusta nende üle, kellel hästi läheb ja ka sinul hakkab hästi minema. Kui sa tahad muuta midagi oma elus paremaks ja tahad saada paremat tervist, rohkem raha, armastust või õnne, siis pane täna kõik oma soovid paberile kirja. Väike ingel teeb sulle kingituse, kui sa lubad ennast muuta. 

Kommentaare ei ole