{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus ja Merkuur jõuavad 16. novembril Amburi märki. Mida see meile kaasa toob ja kuidas see sinu tähemärki mõjutab?

foto : unsplash / freestocks    Kolmapäeval, 16. novembril l...

foto : unsplash / freestocks

 

 Kolmapäeval, 16. novembril lahkub armastuse planeet müstilise ja salapärase Skorpioni märgist ja seab end sisse rõõmsa ja optimistliku meelelaadiga Amburi märgis, kus ta end üsna hästi peaks tundma. Veenus Amburis tähendab aga meeleolukaid hetki sõpradega ning toredaid jutuajamisi, mis mõnikord võivad varahommikuni kesta. Aga Veenus ei ole üksi, sest 17. novembril liitub temaga suhtlemise planeet Merkuur. Ja tänu sellele muutub kogu õhkkond meie ümber. 


Veenus ja Merkuur Amburis

Kui sa nüüd arvad, et heakene küll aga nende kahe planeedi mõju ei saa ju ometi olla nii suur, siis eksid sa sügavalt. Praegu on käimas Skorpionite hooaeg, mis paneb meid oma möödunud elu üle järele mõtlema, meenutama kõige valusamaid hetki ja ravima oma haavu. Novembrikuu on väga emotsionaalne kuu, mis võib teha mõnikord hingele ja südamele väga palju haiget. Elu ja mälestused võivad meid suruda põlvili aga kui me kord taas tõuseme nagu fööniks tuhast, leiame me ka põhjuse, mis aitab meil õnnelikuks saada. 

Armastuse planeet Veenus ja suhtlemise planeet Merkuur on jõudmas mõlemad Amburi märki, kuhu nad seavad end sisse mitmeks nädalaks. 

 

 

Veenus Skorpionis pani meid järele mõtlema oma suhete üle, otsima kvaliteeti kvantiteedi asemel ja tegema suurpuhastust oma tutvustes. Veenus Amburis aga aitab meil olla avatum ja siiram teistega suheldes ja toob meie ellu rõõmu ning õnne. Veenus Amburis toob uusi tutvusi ja kohtumisi kaasa. Muutes meid enesekindlamaks ning sõbralikumaks. 

Mis puutub Merkuuri, siis asendub vaikne ning terav suhtlemisviis rõõmsa ning huumorit täis vestlustega. Veenus ja Merkuur Amburi märgis toovad kaasa ka suurema teadmistejanu ning soovi silmaringi avardamise järgi. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et seada endale uued eesmärgid, alustada mõne uue põneva projektiga või avastada midagi uut. 

Otse loomulikult ei ole sellises planeetide liikumises ainult häid külgi. Veenus Amburis väsib ruttu, sest tal on palju suhtlemist ning tegemist ja ta tahab olla igal rindel. Ilmselt ei jõua sa igale poole, kuhu sa oleksid tahtnud jõuda ega tee kõike, mida oled planeerinud. Samuti tuleb arvesse võtta, et enamik neist tutvustest, mis sa praegusel perioodil teed, jäävad lühiajaliseks ja ei vii kuhugi. Rohkem on tegemist juhututvuste või siis üheööseiklustega: kui selline ongi sinu soov, leida oma ellu vaheldust, siis seda parem. Kui sa aga otsid tõsisemat suhet, pead sa veel natuke ootama. Merkuur Amburis on hästi sümpaatne ja meeldiv aga võib ka haiget teha oma sõnadega ( "Ma ei teadnudki, et sinuga peab nii õrnalt ümber käima, mis inimene sa küll oled, et sulle enam midagi öelda ei saa! Mis sa võtad kõike nii südamesse! ") ning surub oma arvamust tihti teistele peale. Üldiselt aga on see Amburitele iseloomulik külg, millega tuleks lihtsalt arvestada järgnevatel nädalatel. Seega, naudi elu aga pea õigel ajal piiri.

 

 


Kuidas see sinu tähemärki mõjutab 

Tähemärgid, kellele toob selline planeetide seis õnne

Otse loomulikult on kõikide Amburite elus algamas väga hea periood praegusel hetkel. Veenus ja Merkuur Amburis on nagu kirss tordi peal. Amburil on põhjust säramiseks. Ja ilma ainsagi kahtluseta on just tema kõige õnnelikum, õnnetäht saadab teda igal sammul ega jäta enam maha. Kõik, mis ta puudutab, muutub kullaks. Nii töö juures, kui armastuses, kui peresuhetes võib ta kindel olla, et järgnevad nädalad toovad talle palju häid uudiseid. 

Ka Jäär ja Lõvi võivad kindlad olla, et elu hakkab edaspidi paremaks muutuma. Skorpioni hooaeg pani neid väljakutsete ette, nüüd aga võivad nad rahulikult hingata, sest elu hakkab ise nende eest hoolitsema, et neil millestki puudust ei tuleks. 

Ka Kaalud ja Veevalaja võivad muretud olla, sest paremad päevad on alles ees. Kaalud peavad natuke võib-olla hoogu maha võtma aga Veevalajale meeldib eesolev periood väga, sest ta saab suhelda just nii palju nagu ta seda soovib ja hakkab ilmselt muutma maailma paremaks paigaks veiniklaasi taga istudes. 

Ka Kaladele toob selline planeetide seis head õnne kaasa, sest Merkuur ja Veenus teevad silma Neptuunile ja Jupiterile Kalade märgis. Ilmselt muudab see Kalade märgi esindajaid enesekindlamateks ja aitab neid leida lahendusi oma probleemidele. 

 

 


Kellele toob see planeetide seis aga väljakutseid kaasa? 

Mis puutub Kaksikutesse, siis on tema kallis planeet Merkuur tema märgiga opositsioonis ja see võib kaasa tuua mõningaid pingeid ning takistusi. Mitte midagi tõsist, sest neil tuleb ainult oma mugavustsoonist välja tulla ja see peaks Kaksikutele isegi meeldima. 

Vähi kohta ei saa aga öelda sama, tema võib tunda, et teda sunnitakse tegema midagi, mida ta ei taha ja ta peab oma harjumusi muutma. Aga asi on seda väärt, sest ilusad kohtumised on teda ees ootamas. 

Ja kõige raskem on eesolev periood ilmselt Skorpionile. Amburi ülivõimas energia tõukab teda varju otsima aga tal ei jää muud üle, kui et ta peab ennast rohkem avama ning suhtlema teistega. 

Ka maamärgid peavad vaikides kannatama. Sõnnil, Kaljukitsel ja Neitsil ei ole midagi ühist Amburi filosoofilise elunägemusega. Nad peavad pingutama selleks, et olla vähem nõudlikumad nii enda, kui teiste vastu ja võtma asju rahulikumalt. Jaanuaris, kui saabub Kaljukitsede hooaeg, võivad nad omakorda õpetussõnu jagada.

Kommentaare ei ole