{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembri keskpaik toob armastust nende tähemärkide esindajate ellu

foto : unsplash / David Zawila    Uued tuuled hakkavad meie ...

foto : unsplash / David Zawila

 

 Uued tuuled hakkavad meie pea kohal puhuma taevakaardil. Juba teist nädalat on Päike, Merkuur ja Veenus Skorpioni märgis ja annavad ka meile head nõu võtta elu rahulikumalt, mõtelda oma soovide ja igatsuste peale ning viia oma unistusi ellu ilma tormamata. Novembri keskpaik peaks tulema sündmusterohke, sest Merkuur ja Veenus hakkavad tasapisi Skorpioni märgist eemalduma selleks, et end sisse seada Amburisse. Amburi energia toob meile aga vajalikku energiat tegutsemiseks. Kõige suuremat kasu lõikavad sellest aga kolm tähemärki ja eriti armastuses. 


Milline energia mõjutab meid novembri keskpaigas? 

Aitab nüüd küll unistamisest ja niisama istumisest, aeg on tegutseda ja muuta oma elu nii ilusaks, kui võimalik. Ambur kõigepealt tegutseb ja alles siis mõtleb. Ja seda parem praeguses olukorras. Just praegu on kõige parem aeg, et viia ellu oma unistused. Ära lase ennast mõjutada pessimistlikest inimestest, kes lausa ootavad, et sul halvasti läheb või ei usu, et kellelgi võiks hästi minna, ära lase end segada kõrvaliste arvamustest ja ära katsu kõikidele meeldida - kui sa tahad muuta oma elu imeliseks, siis vii oma unistused ellu. Ja kõige lihtsam viis selleks on panna kõik oma soovid paberile kirja ning seejärel uskuda sellesse, et kõik võib täituda. Võimalused hakkavad iseenesest tekkima, kui sul on suund olemas. 

 

 

Marss Kaksikute märgis (Amburi rivaal) teeb meile väikese hoiatuse: ära räägi kõikidele inimestele oma plaanidest, see on liiga riskantne ja sa võid nii kõik ilusa ära rikkuda. Ja ära kuula kõikide arvamust. Jah, mõnikord on see vajalik aga, ära unusta, et abi tuleb küsida siis, kui sul on seda vaja. Aga ka siis ei maksa liiale minna. Kui neid nõuandjaid tekib liiga palju, ei suudagi sa õiget otsust vastu võtta. Parem on kuulata sellel nädalal oma sisemist häält, mis aitab sul kõikidest raskustest üle saada.

See nädal on väga hea ka reisimiseks, niisama liikumiseks ja lihtsalt elamiseks. Amburile meeldib liikuda, ta kohe ei kannata niisama paigal istuda. Seega võta jälle käsile kõik asjad, mis sa vahepeal pooleli jätsid ja vii need lõpuni. 

Ja mis puutub armastusse, siis on planeetidel palju ilusaid üllatusi varuks. Veenus liigub Skorpioni märgist edasi Amburisse ja see tähendab, et me muutume enesekindlamateks ja iseseisvamateks ega lase enam teistel endale pähe istuda. 

Mõnede tähemärkide esindajatele toob selline planeetide seis aga rohkem õnne kaasa. 


Neitsi

Väga romantiline novembrikuu keskpaik on ootamas ees kõiki neid, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Kirglikud ja pikad suudlused kuuvalges öös, kallistused ja kaisus olemised, käest kinni kõndimised pargiteel, unustamatud hetked... Neitsi jaoks elu alles algab. Veenus on Skorpioni märgis kuni kolmapäevani ja muudab Neitsi eriti vallatuks. Tänu sellele võib Neitsil endalgi olla raske end ära tunda sellel nädalal. 

Kui tal peaks olema keegi, kes on talle silma jäänud, siis praegu on õige aeg esimese sammu tegemiseks. Iga inimene on ju ise oma õnne sepp. Ja hea uudis on see, et planeedid toovad Neitsile sellel nädalal õnne kaasa. Ja mitte ainult armastuses, vaid ka rahaasjades. Kõikide märkide järgi peaks väike rahaingel Neitsile tooma suurema summa raha sellel nädalal.

 

 


Kaalud

Kaalude esindaja võib jalad seina peale panna ja rahulikult sisse hingata: kõik probleemid on selleks korraks selja taga. Järgmisel nädalal naeratab talle hea õnn. Igal päeval on tema jaoks varuks väike aga meeldiv üllatus, mis peaks tooma naeratuse huultele ja armastuse südamesse. Järgmine nädal peaks tulema eriti romantiline.

Ja hea õnn ei too ta ellu ainult armastust, ka töö juures saab Kaalude esindaja kuulda väga häid uudiseid. Tõenäoliselt tehakse talle üks üle ootuste hea pakkumine.


Ambur

Novembri keskpaik tuleb Amburi jaoks sündmusterohke. Nii tööalases elus, kui ka armastuses. Rõõmustamiseks on põhjust, sest Merkuur toob talle kaasa head õnne ja edu töö juures, Veenus aga armastuses ja paneb ta südame kiiremini tuksuma. 

Mis puutub tööasjadesse, siis toob järgmine nädal talle ühe ootamatult hea uudise, millega kaasneb ka parem palk. Ja mis puutub armastusse, siis tuleb järgmine nädal eriti emotsionaalne ja kirglik. Need, kes on juba paarisuhtes, peaksid olema õnnelikud, vallalised aga võivad kindlad olla, et üks ilus kohtumine ei ole enam kaugel. 

 

Aga see pole veel kõik...

Sest novembri keskpaik toob veel kahele tähemärgile õnne kaasa.

 

 

Kalad

Ka teile toob novembri keskpaik head õnne ning energiat kaasa. Ilmselt toob iga päev põhjust rõõmustamiseks. Kui sa oled juba paarisuhtes, juhtub midagi, mis muudab su suhet paremaks ja lähedasemaks. 

 

Lõvi

Ka sulle naeratab hea õnn järgmisel nädalal. Sinu kuulsus kasvab, sinu teod äratavad imetlust, sinust räägitakse ja sinu vastu tekib nõudlus. Kõikide märkide järgi tehakse sulle üks ootamatult hea tööpakkumine, millega kaasneb palju parem palk. Ka armastuses peaksid planeedid sulle õnne tooma.


Kommentaare ei ole