{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : noorkuu Amburis (24. november) on kõige parim hetk, et viia oma kõige suuremaid unistusi ellu

  foto : unsplash / Tamara Bellis Täna öösel oli taevas noor...

 

foto : unsplash / Tamara Bellis

Täna öösel oli taevas noorkuu Amburi märgis. Pärast kõiki neid keerulisi aegu, toob seekordne kuu loomine meile kaasa lootust, usku ja armastust. Head uudised on teel.

Kas sinul on ka tunne, et viimasel ajal asjad nagu ei lähe nii nagu peaks. Et igapäevane elu on muutunud koormavaks ja väsitavaks, otsekui veaksid sa vägikaigast millegi sinust palju tugevamaga. Nagu tooks iga päev sulle uue osa halbu uudiseid ja lõppu ei paista mitte kusagilt? 

Marsi retrograad ja kuu- ning päikesevarjutuste hooaeg, mis just läbi sai, ei jätnud kedagi puudutamata ja oli sellel aastal eriti raske. 

Seekordne noorkuu ei too ka oodatud päästet meile, mida paljud nii väga vajavad just praegu. Aga head uudised pole enam kaugel. 

Amburi energia aitab meil sihtida kõrgemale, sihtida tähtede poole. Noorkuu positiivne mõju võib aidata meil oma mugavustsoonist välja tulla ja mitte ainult järgnevatel päeval, vaid ka järgnevatel kuudel. 

Ambur on üdini positiivne, elurõõmus, optimistlik. Noorkuu soovitab meil enda võimed proovile panna, anda endast parim, katsetada oma piire ja olla ettevõtlikum. 

 

 

Lisaks sellele, et see kuu loomine on väga positiivse mõjuga, moodustavad Päike, Kuu ja Ambur taevas trigooni hea õnne planeedi Jupiteriga. Jupiter on aga Amburi märki valitsev planeet.

Jupiter toobki kõikidele tähemärkidele head õnne, häid võimalusi ning edu kaasa. Just praegu on kõige parem hetk, et viia oma kõige suuremad unistused ellu. 

Jupiteri retrograad, mis algas 28. juulil, on selleks korraks läbi saanud. Ja see tekitab ilmselt kõigis soovi edasi minna ja tegutseda. 

Just praegu on kõigil võimalik tõmmata oma ellu tervist, õnne, rõõmu, armastust ja raha. 

Jupiter aitab kõiki ettevõtlikke ja julgeid ning aitab neil teha õigeid valikuid. Kõige tähtsam on ise uskuda, et imed võivad mõnikord aset leida ning jääda optimistlikuks igas olukorras. Amburi energia ei tunne piire, kõik on võimalik! Naerata ja elu naeratab sulle vastu. Kui sa ise usud, et sa võid õnnelikuks saada ja sul hakkab vedama, siis see ka nii läheb.


Kuidas mõjutab noorkuu sinu tähemärki? 

Kallis Jäär, Marsi retrograadi tõttu ei ole sa viimasel ajal olnud päris sina ise. Sul on kohati endalgi raske olnud ennast ära tunda, kõik on läinud kuidagi valesti ja mitmed su plaanid on läinud vett vedama. Hea uudis on see, et Marsi retrograad on selleks korraks läbi ja see teeb lõpu ka su probleemidele. Sa võid jälle hingata rahulikult ja ilma muret tundmata homse päeva pärast. Sa leiad tagasi oma hea tuju ja energia. 

 

 

Sõnn, planeetide seis ei ole olnud viimasel ajal kõige parem ja on pannud sind valima, kellega sa suhtled. Sa oled jõudnud arusaamisele, et kõik inimesed ei vääri su aega ega energiat ning oled otsustanud asjad selgeks rääkida. See võib teha sulle head aga vaata, et sa üle ei pinguta, vastasel korral võid sa kahetseda, et võtsid liiga kiiresti otsuseid vastu.

Kaksikud, mõned muutused eraelus võivad aset leida. Võib-olla on see seotud kolimise, pere suurenemise, abiellumise, armumise... Võib-olla leiab täna aset üks unustamatu kohtumine. 

Vähk, sa tunned igavust. Sa oled väsinud sellest igapäevasest rutiinsest elust töö ja kodu vahel ning igatsed vahelduste järele. Organiseeri oma elu paremini ja võta enda jaoks rohkem aega. 

Lõvi, noorkuu inspireerib sind. Kasuta Kuu energiat ära selleks, et kirjutada kõik oma soovid üles ja usu, et kõik su soovid täituda võivad.

Neitsi. Noorkuu Amburis võib tekitada sinus vastupandamatu soovi muuta oma kodu veelgi hubasemaks ja õdusamaks.

Kaalud. Sa oled julgem ja ettevõtlikum tänu Kuu energiale. Tänu sellele näed sa häid võimalusi, mida sa enne ei näinud ja julged öelda asju, mida sa oled alati enda teada hoidnud. 

 

 

Skorpion. Oktoobri- ja novembrikuu alguse varjutused ei jätnud sind puudutamata. Viimasel ajal pole su elu olnud just kõige rahulikum. Seekordne noorkuu viib aga kõik su probleemid minema ja toob su ellu natuke õnne ja rõõmu.

Ambur. Sinu tähehetk on kätte jõudnud. Käimas on sinu hooaeg ja lisaks leiab noorkuu aset sinu märgis. Mitmed head võimalused tekivad täna. Hea õnn koputab juba varsti sinu uksele. 

Kaljukits, ära ole nii tõsine. Kogu oma elu sa muud ei tee, kui rabad tööd teha, nüüd aga on aeg puhata ja laadida oma patareid täis. 

Veevalaja, seekordne noorkuu toob sulle head õnne kaasa. Tänane päev peaks olema täis õnne ja rõõmu.

Kalad, noorkuu annab sulle energiat, kasuta seda targalt ära ja vii oma unistused ellu.

Kommentaare ei ole