{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob novembrikuu kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Joe Caione Sügis on hea aeg selle jaoks,...

 

foto : unsplash / Joe Caione

Sügis on hea aeg selle jaoks, et enda eest rohkem hoolitseda. Võtta aega enda jaoks. Lugeda mõnda head raamatut ja mõtelda selle üle, mida toredat sai ära tehtud sellel suvel. 

Sügis on hea aeg selleks, et hoolitseda ka oma vaimse tervise eest. Otsida võimalusi, kuidas maandada pingeid. Vabaneda oma hirmudest. Teha midagi, mis aitaks sul parandada oma enesetunnet. Mõtelda võimalustele ja mitte probleemidele. Elu muutub kohe palju ilusamaks ja enesetunne paraneb. 

Milline on planeetide seis järgnevatel nädalatel? Suhtlemise-, kommunikatsiooni ja intellekti planeet Merkuur soovitab meil rohkem analüüsida meid ümbritsevat maailma. Armastuse planeet Veenus soovitab meil olla siiram oma lähisuhetes. Millele on sinu suhe rajatud ja mis sind motiveerib? Marss on retrograadis Kaksikute märgis ja soovitab meil mõtelda südamega. Päike aga soovitab meil mõtelda sellele, mis meid elus huvitab ja köidab.

 

 

Novembrikuus on käimas Skorpionite hooaeg, mis kestab kuni 22. novembrini, seejärel annab ta teatepulga üle Amburile. Paljude sodiaagimärkide ellu toob see kuu kaasa suuri muutusi. Paljude elu muutub sellel kuul palju ilusamaks. Tegemist on selle kuu õnneseentega, kellel veab rohkem, kui teistel. Kõik võimalused on nende jaoks avatud: ametikõrgendus, uus ja parem töökoht, kohtumine, raha, tervis... Piisab ainult sellest, kui saada kasu sellest heast energiast, mida planeedid meile saadavad.  


Millistele tähemärkidele toob november kõige rohkem õnne kaasa? 

Vähk

Rohkem, kui kunagi varem, soovitavad, planeedid meil võtta tempot maha. Ja elada rohkem käesolevas hetkes. Elada oma iseenda vajaduste ja oma tunnetega kooskõlas olles. Ja ilmselt Vähile see kõige rohkem meeldibki. Vähi intuitsioon muutub tugevamaks novembrikuus. Ja kõik tema ümber hakkab muutuma otsekui ime läbi. See aitab tal näha asju ka palju selgemini ja liikuda oma eluga edasi teadmisega, et paremad ajad on alles ees. Mitmed uued ideed tekivad talle novembris. Nõudlus tema vastu kasvab, talle tehakse mitu head pakkumist, uued võimalused tekivad. 

Ja armastust toob see kuu samuti Vähi ellu. Vähk on väga romantiline oma loomuselt, natuke õrnatundeline ja armub ruttu. Jupiter toob Vähile õnne armastuses novembrikuus. Planeetide seis on selleks väga soodne. Tänu sellele võivad tema suurimadki unistused täituda. Kui ta on juba kellegagi koos, võib uus ajajärk tema elus alata. Silmapiiril on ka üks suurem projekt: abiellumine, pere suurenemine, kolimine. Tulevik on paljutõotav. Vallalised võivad aga kindlad olla, et nad kohtuvad armastusega seal, kus nad seda oodatagi ei oleks osanud. Novembrikuu muudab Vähi elu imeliseks. Ilma ainsagi kahtluseta võib ta öelda, et ta on lõpuks ometi õnnelik. 

 

 


Kalad

Kui Merkuuri retrograad külvab paanikat, siis Jupiteri retrograad Kalade märgis on pigem hea. Ja toob kaasa head õnne. Novembrikuus hakkab Kaladel eriti hästi minema. Ta leiab kõik võimalused, mille abil ellu viia ka oma kõige suurimad unistused. Hea õnn koputab tema uksele. Järgmistel nädalatel võib ta ellu viia kõik oma soovid. Tal hakkab hästi minema nii töö juures, kui kodus. Iga päev võib tuua ühe hea uudise. Jupiter Kalades toobki Kaladele õnne sellel kuul. Seega võib mõnikord planeedi retrograad olla ka hea uudis. Tuleb lihtsalt haarata kinni kõikidest headest võimalustest ning vaadata elu läbi teise pilgu.


Lõvi

Lõvi tahab olla lihtsalt õnnelik, nautida oma elu ning viia oma unistused ellu. Ja see kuu toob talle selleks kõik võimalused. Planeetide seis toob talle õnne kaasa. Ja Lõvikese elu võib muutuda lausa kuninglikuks. Ja seda Lõvi tahabki - teha seda, mis talle meeldib. Novembrikuu teine pool tuleb eriti hea. Siis peaks Lõvi muutuma ambitsioonikamaks ja tulema oma mugavustsoonist välja. Ta kohtub inimestega, käib ringi ja saab häid ideid. See aitab tal luua uusi suhteid ning viia oma plaane ellu. Ta sõlmib uusi lepinguid. Novembrikuu toob häid uudiseid töö juures. Ka kodus peaks kõik hästi minema. Novembris on Lõvi nagu päikesekiir. Tema hea kuulsus kasvab ja Lõvi kuulutab end ametlikult kuningaks novembrikuus. Teistel ei jää muud üle, kui sellega leppida ja oodata järgmist kuud.


Kommentaare ei ole