{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad saavad rikkaks 2023. aastal

fotol : unsplash / Dawid Zawila    Millised tähemärgid saava...

fotol : unsplash / Dawid Zawila

 

 Millised tähemärgid saavad rikkaks järgmisel aastal? 


Sõnn (21. aprill - 20. mai)

Astroloogide sõnul tuleb järgmine aasta eriti hea kõikidele Sõnni tähemärgi esindajatele. Kõik investeeringud tõotavad suurt kasumit sisse tuua sellel aastal. Ja seda kõikides valdkondades. Kui Sõnni eesmärk on muuta oma majanduslikku seisu paremaks ning teenida suurt kasumit, siis tänu Jupiterile Sõnni märgis alates maikuust, peaksid mitmed Sõnni unistused täide minema täiesti ootamatul moel. Planeetide seisu vaadates on üsna kindel, et 2023. aasta teeb Sõnni rikkaks. 

Need, kes otsivad aga paremat töökohta, võivad panustada aasta teisele poolele. Sellel perioodil peaksid nad leidma oma unistuste töökoha. Kuidas ka ei ole, rikkus on ainult käepuudutuse kaugusel. Kõikide Sõnnide jaoks tuleb 2023. aasta palju parem, kui 2022. aasta. Ka kinnisvara ostmiseks ja müümiseks tuleb uus aasta väga hea. Ilmselt leiavad ka väiksemate võimalustega Sõnnid vahendeid, mille abil investeerida kinnisvarasse. 

Hea uudis on see, et kõik rahaprobleemid peaksid 2023. aastal kaduma. Sõnn kirjutab tähtsatele lepingutele alla, teeb kokkuleppeid ja leiab võimalused, mille abil oma tulevikku kindlustada. Sõnn on oma loomult kangekaelne ja sihikindel, ta ei jäta enne, kui on saanud oma tahtmise. 

 

 


Neitsi (23. august - 22. september)

Järgmisel aastal on sinu lähedastel ilmselt raske sind ära tunda. Tavaliselt nii mõistlik ja arukad, võtad sa korraga endale pähe viia kõik oma eesmärgid ellu ja tuleb tunnistada, et see õnnestub sul. Septembris tehakse sulle üks ootamatult hea pakkumine, mida sa nii kaua oled oodanud. Jupiter annab sulle vabad käed tegutseda oma äranägemise järgi ja saada väärilist tasu kõikide oma pingutuste eest. 

Kõiki ettevõtjaid on ees ootamas väga hea ja edukas aasta, eriti märtsist juulini. 

Kõikide märkide järgi peaksid Neitsile tulema mitmed uued ideed, hea oleks, kui ta need kohe ellu rakendab ja ei oota liiga kaua. 

 

Kaalud ( 22. september - 22. oktoober)

Tänu Jupiterile võivad ka Kaalude märgi esindajad kindlad olla, et järgmine aasta toob neile palju raha kaasa. Ta ei saa seda summat, mida ta ootab, vaid seda, millest ta unistab ja võib tänu sellele lõpuks ometi ellu viia ühe oma unistuse, mida ta on nii kaua oma südames hellitanud. Küllus ja rikkus on teda ootamas 2023. aastal.

Kaalud on alati katsunud muuta oma elu harmoonilisemaks, Jupiter aga katsub teda mugavustsoonist välja tirida. Ja see toobki Kaaludele suurt edu kaasa. Tema populaarsus kasvab, ta muutub palju enesekindlamaks ning tema nimi hakkab maksma kõva raha. Ta kohtub õigete inimestega õigel hetkel, tänu kellele saab ta teenida suurt kasumit sellel aastal. 

Alates kevadest hakkavad ta sissetulekud kasvama märkimisväärselt. Suvel pole tal vaja oma raha pärast muret tunda, sest kõik läheb hästi ja ta hakkab mõtlema oma isikliku ettevõtte loomise peale. 

 

 


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk on küll tundlik ja emotsionaalne aga väga ambitsioonikas. Järgmine aasta toob talle nii au, kui kuulsust. Ta tõuseb otsemat teed pidi tippu karjääriredelil, kuhu ta peaks kõikide märkide järgi jõudma suve hakul. Jupiter kaitseb ja hoolitseb Vähi eest eriliselt ning toob talle suurt rahaõnne kaasa. 2023. aasta tuleb Vähi aasta. Suvi toob talle eriti suurt õnne.

Mitmed head võimalused tekivad, tänu millele Vähk võib saada väga rikkaks ning hakata tegema suuremaid plaane tuleviku tarbeks. 

Üks väga hea võimalus tekib ka ametialases elus. Kõikide märkide järgi on see seotud töökoha muutusega, tänu millele Vähile pakutakse palju paremat palka. Järgmisel aastal võib Vähi märgi esindaja viia ellu mitmed oma suurimad unistused. 


Lõvi (23. juuli - 22. august)

Lõvi tähemärgi esindajaid on ees ootamas väga hea aasta. Jupiter toob Lõvile kaasa palju häid üllatusi sealt, kust ei oskaks oodatagi. Kõiki Lõvi ettevõtmisi saadab edu. Raha hakkab voolama lausa Lõvi ellu tänu Lõvi tööle, heale õnnele ja teistele inimestele ning otse loomulikult tänu planeetidele. 

Lõvile meeldib au ja kuulsus, järgmine aasta peaks rahuldama kõik tema soovid ja ootused selles vallas. Alates jaanuarikuust hakkavad ta asjad liikuma just õiges suunas. Kõik muutub konkreetsemaks ja selgemaks. Tõenäoliselt tehakse Lõvile ka järgmisel aastal parem tööpakkumine suurema palgaga mõnel juhtival kohal. 

Lõvi leiab võimaluse laiendava oma tegevusvälja ning teenida suurt kasumit. 

 

 


Kuidas jääb teiste tähemärkidega?

 

  • Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

2023. aastal ei jäta hea õnn Jäära sammugi maha, kõik läheb paremini, kui Jäär seda oodatagi oskab. Järgmine aasta peaks talle kaasa tooma nii raha, kui õnne.

 

  • Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Jupiter aitab Kaksikutel paremini oma rahaasju organiseerida ning kasumite teenida. 

 

  • Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Hea oleks, kui Skorpion oleks hoolsam oma rahaasjadega ja hoiaks seda, mis ta 2022. aastal on teeninud, selle pealt võib ta teenida kasumit ning kasutada seda seejärel oma äranägemise järgi ära.

 

  • Ambur ( 23. november - 21. detsember)

2023. aasta tuleb reisimise tähe all, sellega kaasnevad aga mõned ootamatud kulutused. Tänu Jupiterile aga saab Ambur kõikidest probleemidest üle.

 

  • Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Jupiter toob Kaljukitsele nii õnne, kui ka raha järgmisel aastal. 

 

  • Veevalaja ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Tänu oma intuitsioonile leiab Veevalaja häid võimalusi, Jupiter aitab tal oma kõige suuremaid ettevõtteid ja plaane ellu viia. 

 

  • Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Mitmed head võimalused tekivad, mis aitavad Kaladel sooritada kasulikke tehinguid. 2023. aastal soovitab Jupiter küsida Kaladel paremat palka. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole