{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob detsembrikuu kõige rohkem õnne?

  foto : unsplash / Aaron Burden Detsember ongi kohe-kohe kä...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

Detsember ongi kohe-kohe kätte jõudmas ja koos sellega saab alguse pühade hooaeg. Detsembrikuu on jõulukuu ja talvekuu. Talvekuu märgib talve saabumist pööripäeval, peale seda hakkavad päevad taas pikemaks minema ja murtud saab aasta pimedam periood. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob aga detsembrikuu kõige rohkem õnne kaasa? 


Detsembrikuus võib selle tähemärgi esindaja tunda uhkust 

Sõnn

Õhus on uuendused ja muutused meie kalli Sõnni jaoks. Uued tuuled hakkavad tema elus puhuma. Tuuled, mis toovad talle head õnne. Ta viib kõik oma plaanid ja projektid ellu ja mitmed tema soovid täituvad. Kõikide märkide järgi tehakse talle üks väga hea pakkumine, millest oleks patt ära ütelda, sest sellega kaasneb palju parem palk. Töö juures hinnatakse teda vääriliselt ning jäetakse talle vabad käed otsustada oma äranägemise järgi. Praegu on kõige õigem aeg rääkida palgatõusust või ametikõrgendusest. Detsembrikuu toob Sõnnile ka palju raha juurde täiesti ootamatul moel. 

 

 

Sõnn võib tunda uhkust oma tööde pärast, sest sellel kuul suudab ta suuri asju korda saata ja on rahul, et saab oma eesmärgid ellu viia. Kõik ei ole alati läinud nii läinud nii lihtsalt, ka temal on olnud oma elus raskeid aegu ent vähemalt sellel kuul peaks kõik minema ilma probleemideta. Tal on õigus vähemalt kordki elada oma unistuste elu.

Ka armastuses saadab hea õnn teda detsembris. Kui ta on üksik, on enam, kui kindel, et sellel kuul leiab aset üks ilus kohtumine. Võib-olla töö juures, võib-olla spordisaalis või pargiteel. Kui ta on juba kellegagi koos, siis Veenus Kaljukitses muudab omavahelisi suhteid tugevamaks. Praegu on õige aeg selleks, et rääkida oma kaaslasega armastusest, oma soovidest ja vajadusest ning teha ühiseid tulevikuplaane. 


Detsember toob palju rõõmu selle tähemärgi esindajatele

Kaksikud

Selle aasta detsembris peaksid Kaksikud õnnest ja rõõmust lausa pakatama. Kõik probleemid kaovad, kõikidest takistustest saab ta üle. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Ta läheb aastavahetusele vastu rahuliku südamega, naeratus huulil. Kuu alguses võib töö juures olla pingelisem aeg, Jupiter Kalades võib tuua Kaksikute teele mõningaid takistusi aga õnneks saab ta kõigest üle tänu Marsi abile, mis praegu viibib Kaksikute märgis. Ja isegi, kui ees on ootamas kiired päevad, on need täis rõõmu ja õnne. Kaksik viib kõik oma eesmärgid ellu ja rohkemgi veel. Veelgi parem: Jupiter jõuab tagasi Jäära märki 21. detsembril ja toob Kaksikule kaasa palju häid võimalusi. 

 

 

Mis puutub armastusse, siis tuleb detsember üsna emotsionaalne. Hea oleks, kui ta kasutaks seda perioodi ära selleks, et paremini suhelda, nii leiaks ta lahenduse kõikidele suhteprobleemidele. Jupiter Kalades pani teda võib-olla järele mõtlema oma elu üle. Kui praegune suhe talle ei sobi, võib juhtuda, et ta otsustab keerata oma elus uue lehe või teha kõik, et päästa seda suhet. 21. detsembril toob Jupiter Kaksikute ellu armastust. Vallalisi on ees ootamas ilusad kohtumised.


Aasta lõpus hakkavad puhuma uued tuuled selle tähemärgi elus

Veevalaja

Veevalaja elus on algamas uus ja põnev ajajärk, väga paljutõotav ajajärk. Tervelt 4 planeeti on joondunud 1. detsembril ja annavad Veevalajale avapaugu. Kõikide märkide järgi tekib Veevalajale mitu head ideed ja plaani detsembrikuu jooksul, mis tõotavad talle suurt kasu sisse tuua. Merkuur ja Veenus toovad talle uue ja parema töökoha pakkumise, mis peaks talle meeltmööda olema, sest sellega kaasnevad põnevad väljakutsed ja on kogemuslikult väga rikastav. Marss aitab tal kiiremini reageerida ja paremaid otsuseid vastu võtta kõige õigemal hetkel. Saturn aga paneb teda tegutsema ja muudab ta suhteid tugevamaks, mis aitavad tal kindlustada oma tulevikku. 

 

 

Alates 21. detsemberis on Jupiter tagasi Jäära märgis ja toob Veevalajale palju häid võimalusi kaasa. Sellel perioodil peaks Veevalaja teenima suurt kasumit, vähemalt on näha, et ta saab suurema summa raha. Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Hea edu saadab teda ka veel järgmisel aastal. Seega, hea oleks, kui ta oleks võimalikult ettevõtlik, sest hea edu saadab teda. 

Kui ta on juba paarisuhtes, peaks kõik hästi minema. Praegu on õige aeg, et vaadata üle, mis on hästi ja mida saaks paremini teha. Lahendada ära kõik omavahelised arusaamatused, et minna tulevikule vastu kindlama ja rahulikuma südamega. Muuta oma suhet tugevamaks. Suhtlemine on iga suhte alus. Mis puutub vallalistesse, siis ka neile peaks detsembrikuu tooma kaasa nii armastust, kui romantikat.



Kommentaare ei ole